Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به قرار گرفتن زندان سنندج در مرکز شهر و بافت فرسوده آن، انتقال این مکان به خارج از شهر یک ضرورت است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان، سیدمهدی فرشادان روز سه‌شنبه در دیدار مدیرکل زندان‌های کردستان اظهار داشت: انتظار می‌رود در سریعترین زمان ممکن تدابیر لازم برای انتقال این زندان به خارج از شهر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسوولین همکاری‌های لازم در این خصوص را به عمل آورده و قطعا این موضوع به صورت جدی در دستور کار نمایندگان مردم در بهارستان خواهد بود،  ضمن تاکید بر ضرورت رفع مشکلات زندان‌ها افزود: کار در زندان‌ها با توجه به کمبود شدید اعتبارات و همچنین نیروی انسانی بسیار دشوار است.

این نماینده مجلس با اشاره به پیگیری‌ها برای اجرای قانون تسری فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی و انتقال خون به کارمندان سازمان زندان‌ها در ابتدای سال، اضافه کرد: این قانون در سال ۱۳۹۱ و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسید و در سال ۱۳۹۲ دولت نیز ملزم به اجرای آن شد اما تاکنون بدلیل مشکلات که پیش روی اجرای آن بوده شاهد اجرایی شدن آن نبوده‌ایم.

مدیرکل زندان‌های کردستان هم در این دیدار گفت: رسالت زندانبانی در نظام اسلامی اجرای مجازات حبس با رعایت حقوق شهروندی و کرامت انسانی زندانیان و همچنین با هدف باز اجتماعی نمودن آنان است.

مراد فتحی افزود: زندان محل نگهداری افرادی است که به دلیل هنجارشکنی و قانون گریزی، جامعه حاضر به پذیرش آنان نبوده و در همین راستا با حکم مرجع قضایی به صورت امانت در اختیار زندان‌ها قرار داده شده اند تا ضمن نگهداری، فعالیت های بازپرورانه نیز در خصوص آنان صورت گیرد.

وی اضافه کرد: این موضوع از یک سو بیانگر دشواری های شغل زندانبانی و از سوی دیگر نشان دهنده اهمیت این شغل در راستای سالم سازی جامعه است.

فتحی قدیمی بودن و بافت فرسوده برخی زندان‌های استان را مانعی بزرگ در راستای اجرای دقیق و هدفمند فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی قلمداد کرد و اظهار داشت: زندان‌های مرکزی سنندج، بیجار، مریوان و بانه از یک سو دارای بافتی فرسوده است و از سوی دیگر بدلیل قرار گرفتن در داخل شهر مشمول ‌قانون انتقال زندان‌ها و مراکز اقدامات تامینی و تربیتی موجود به خارج از شهرها می‌شوند.

وی یادآور شد: مشکلاتی بر سر راه اجرای قانون انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در استان کردستان وجود دارد که امیدواریم با حمایت مسوولین و بویژه نمایندگان مجلس شاهد اجرایی شدن این قانون باشیم.

مدیرکل زندان‌های کردستان با تاکید بر این موضوع که اعتبارات حال حاضر زندان‌ها به هیچ عنوان جوابگوی نیازهای این مراکز حساس و مهم نیست، گفت: امسال شاهد قطع شدن بخش سایر از اعتبارات و بودجه دستگاه‌های اجرایی هستیم که این مهم، امور زندانبانی که به راستی فرآیندی بسیار دشوار و حساس محسوب می‌شود را با مشکلات فراوانی مواجه ساخته است.

وی اجرایی شدن قانون تسری را یکی از خواسته های بسیار مهم حال حاضر مسوولین و کارکنان زندان‌های سراسر کشور دانست و افزود: هفت سال از قانون تسری فوق العاده خاص کارمندان سازمان‌های پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران به کارمندان سازمان دامپزشکی کشور و سازمان زندان‌ها می گذرد ولی متاسفانه تاکنون دولت هیچ اقدامی در جهت اجرایی شدن آن در میان کارکنان زندان‌ها نکرده است که امیدواریم با پیگیری نمایندگان مردم در بهارستان شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

فتحی ضمن ارایه گزارشی از عملکرد زندان‌های استان در حوزه‌های مختلف اصلاحی و تربیتی،  اجرای طرح آزادی تحت نظارت سامانه‌های الکترونیکی و همچنین دادرسی الکترونیکی را یکی از مهمترین اقدامات زندان‌های استان در سال جاری دانست و یادآور شد: با حمایت‌های صورت گرفته از سوی ریاست دادگستری شاهد اجرای این دو طرح مهم در استان هستیم که قطعا این موضوع در آینده زمینه کاهش جمعیت کیفری را نیز فراهم خواهد کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زندان کردستان سنندج فرشادان نماینده مردم سنندج در مجلس کارمندان سازمان خارج از شهر اجرایی شدن شاهد اجرای زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد

دفتر ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که نخستین پرواز انتقال پناهجویان به روآندا هماهنگ شده است. این پرواز ظرف ۱۰ تا ۱۲ هفته دیگر انجام خواهد شد و به دنبال آن، چندین پرواز دیگر برنامه‌ریزی خواهد شد.

طرح جنجالی اخراج پناهجویان از خاک انگلیس دوشنبه گذشته پس از ماه‌ها بحث و بررسی، در پارلمان انگلیس تائید شد و راه را به گفته کارشناسان، برای ایجاد «سابقه‌ای خطرناک در نقض قوانین حقوق بشری» باز کرد.

با قانونی شدن این طرح، پناهجویانی که از یکم ژانویه ۲۰۲۲ به صورت غیرقانونی از یک کشور امن مانند فرانسه وارد انگلیس شده‌اند، به رواندا منتقل می‌شوند تا پرونده آنها توسط وزارت کشور انگلیس بررسی شود. آنها ظرف ۲۸ روز از انگلیس اخراج می‌شوند؛ حق اعتراض ندارند و از بازگشت به این کشور در آینده منع خواهند شد.

اگر پرونده این افراد پذیرفته شد، به انگلیس منتقل می‌شوند؛ در غیر اینصورت می‌توانند برای اقامت در رواندا یا هر کشور دیگری به‌غیر از انگلیس درخواست پناهندگی کنند. دولت انگلیس معتقد است که این طرح پناهجویان را از ورود غیرقانونی به خاک این کشور منصرف می‌کند.

سخنگوی نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت؛ نخستین گروه پناهجویان برای انتقال به روآندا انتخاب شده‌اند. وی افزود که دولت سرگرم پیگیری مقدمات حقوقی انتقال این افراد است.

این درحالیست که موسسات خیریه هشدار داده‌اند که «تصمیم ظالمانه و ناپسند» دولت برای انتقال پناهجویان به هزاران کیلومتر دورتر، نه تنها در پاسخ به معضل مهاجرت ناکام خواهد بود، بلکه «به هرج و مرج بیشتر انسانی منجر خواهد شد».

آنها قصد دارند تا از ظرفیت دادگاه اروپایی حقوق بشر برای توقف انتقال پناهجویان استفاده کنند. نهاد‌های حقوق بشری دو سال پیش هم با ارجاع این پرونده به دادگاه اروپایی حقوق بشر، مانع اخراج پناهجویان شدند.

از سویی ۱۶۰ موسسه خیریه و فعال حقوق بشری در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر انگلیس طرح دولت در این زمینه را محکوم کرده و آن را ظالمانه و شرم‌آور خواندند.

سازمان ملل متحد هم هشدار داده است که این طرح، بر خلاف کنوانسیون پناهندگان است و سابقه‌ای خطرناک در سطح جهانی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا