Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وزارت علوم، محمد تقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدامات انجام شده در خصوص بخشنامه شماره 696488 مورخ 30/11/1398 سازمان اداری و استخدامی کشور را تشریح کرد.

وی درباره 50 درصد افزایش حقوق از محل منابع عمومی و اختصاصی و فروش اموال مازاد برای کارکنان و اعضای غیر هیات علمی ستاد وزارت علوم و موسسات آموزش عالی گفت: با توجه به مفاد بخشنامه شماره 696488 مورخ 30 /11/ 98 سازمان اداری و استخدامی کشور، افزایش تا پنجاه درصد امتیازات فصل دهم قانون مذکور مشروط به عدم ایجاد هرگونه بار مالی مازاد بر اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده برای دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری امکان پذیراست، لیکن وزارت عتف مشمول ماده «1» قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور می‌باشد و بر اساس آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم این واقعیت موضوع افزایش ضرایب فوق العاده‌های ماده 20 آئین‌نامه و تخصیص اعتبار لازم طی نامه شماره 346249 مورخ 14/‌12/‌98‬ از سوی مقام عالی وزارت به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شد. با عنایت به مفاد نامه‌های شماره 26639 مورخ 30/‌01/‌1399‬ ریاست سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نامه شماره 26531 مورخ 30/‌01/‌1399‬ ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی بر موافقت افزایش حقوق و مزایای اعضای غیرهیات علمی مشمول ماده «1» قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور افزایش فوق‌العاده‌های مذکور در دستور کار هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی قرار گرفت.

وی ادامه داد: جلسات و مکاتبات متعددی برای بهره‌مندی همکاران از مزایای بخشنامه مذکور صورت گرفت و نظر به اینکه تبصره 3 ماده 29 و ماده 30 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور مبنی بر تکلیف دولت به برقراری عدالت در نظام پرداخت و رفع تبعیض می‌باشد، وزارت عتف طی مکاتبه با سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه درخواست امکان تسری بخشنامه مذکور به کارکنان وزارت عتف را نمود؛ که سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی با افزایش حقوق و مزایای اعضای غیرهیات علمی مشمول ماده «1» قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مشروط بر تأمین اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات اختصاصی و عمومی (هزینه‌ای تخصیص یافته)، صرفه جویی‌هایی قابل انجام و درآمد‌های حاصل از فروش اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول مازاد با رعایت ضوابط و مقررات مربوط و پس از اطمینان از تأمین منابع مذکور موافقت کردند.

معاون اداری مالی وزارت علوم افزود: بر این اساس موضوع افزایش ضرایب فوق العاده‌های شغل، جذب و ویژه مندرج در ماده 20 آئین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی در جلسات هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مطرح و فوق العاده‌های مذکور به میزان 30 درصد افزایش یافت و از تاریخ 01/‌12/‌98‬ در احکام کارگزینی اعضای غیرهیات علمی اعمال شد.

نظرپور ادامه داد: وزارت عتف بر اساس مصوبات هیأت امنا و آئین‌نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی عمل می‌کند و از آنجا که نحوه محاسبه حقوق و مزایا و رتبه بندی در آئین نامه مورد عمل در وزارت عتف با قانون مدیریت خدمات کشوری متفاوت است، اثر فوق‌العاده‌های مذکور نیز در احکام کارگزینی وزارت عتف تفاوت دارد. همچنین از آنجا که در متن نامه‌های سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه اشاره شده است، افزایش‌های مذکور مشروط بر تأمین اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات اختصاصی و عمومی (هزینه‌ای تخصیص یافته) امکان پذیر است حوزه ستادی وزارت عتف از اعتبارات اختصاصی بهره مند نمی‌باشد و در قانون بودجه سالیانه و در عمل نیز درآمدی از این طریق کسب نمی‌کند. بر این اساس فقط در صورت تخصیص اعتبار، افزایش مجدد ضرایب موضوع ماده 20 آیین نامه استخدامی اعضای غیرهیأت علمی امکان پذیر است.

وی ادامه داد: افزایش کمک هزینه عائله‌مندی و اولاد نیز در هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مطرح و تصویب شده است و ان‌شاءالله در احکام کارگزینی کلیه موسسات اعمال خواهد شد.

معاون اداری مالی وزارت علوم یادآور شد: مصوبه مذکور در تمامی هیأت‌های امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به تصویب رسیده است، لیکن با توجه به استقلال دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، اجرای آن در صورت تأمین اعتبار، بر عهده هر دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی است.

نظرپور افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز بر اساس آئین نامه اداری و استخدامی مصوب خود عمل می‌کند و نحوه محاسبه حقوق و مزایا و رتبه بندی در دو آئین نامه متفاوت است لیکن موضوع این اختلاف با سازمان برنامه و بودجه مطرح و جلسات متعددی به همین منظور برگزار و مکاتباتی از جمله نامه شماره 275958 مورخ 29/‌05/‌1399‬ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر اینکه درصورت تامین اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبار مربوطه، همسان سازی حقوق و مزایای کارکنان غیرهیات علمی وزارت عتف با کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امکان پذیرخواهد بود. پیشنهاد افزایش حقوق قابل بررسی می‌باشد به این وزارت اعلام شد.

وی ادامه داد: همچنین طی مکاتبه مقام عالی وزارت با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شماره 72462/و مورخ 25/‌04/‌99‬ تقاضای تأمین اعتبار نیز به عمل آمده است که تا کنون پاسخی دریافت نشده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی سازمان برنامه و بودجه اداری و استخدامی کشور فوق العاده غیرهیات علمی تأمین اعتبار افزایش حقوق توسعه کشور وزارت علوم نامه شماره وزارت عتف آئین نامه مورخ 30

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد

محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته قدردان استادانی که در این دانشگاه داریم هستیم ولی نباید همان کاری را که دانشگاه تهران انجام می‌دهد دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در نخستین جلسه هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیئت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیئت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳