Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، جایزه برگزیده بخش بین‌الملل یازدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی طی مراسمی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان ایرانی و ژاپنی به نوبوآکی کندو، ایرانشناس و پژوهشگر برجسته ژاپنی اهداء شد.

مرتضی رحمانی‌موحد، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژاپن با اشاره به تلاش‌ها و همکارهای مستمر و موفق علمی و پژوهشی میان اساتید و محققین برجسته دو کشور، مشارکت و فعالیت‌های ایرانشناسان ژاپنی در معرفی ابعاد و آثار گوناگون فرهنگی و تاریخی ایران را ارزشمند و اثرگذار دانست و این خدمات را بخش لاینفک میراث هزار ساله تبادلات مردمی ایران و ژاپن مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سجادپور، معاون وزیر امور خارجه و رییس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی نیز در ارتباط مجازی ضمن تبریک به پروفسور کندو، فعالیت‌های ایرانشناسان ژاپنی را بسیار مهم در این برهه از تاریخ که برخی درصدد هستند آثار فرهنگی و تمدنی ایران را از بین ببرند، دانست و تأکید کرد: ایرانشناسی بخش اصلی و تأثیرگذار برای شناخت تمدن بشری بوده و ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های علمی دو کشور هرچه بیشتر توسعه یابد.

میرزائی، مدیرعامل مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رییس دبیرخانه جشنواره بین‌المللی فارابی نیز در ارتباط برخط ضمن تبریک به کندو، از اینکه نتوانستند حضوری در ایران از او قدردانی کنند، اظهار تأسف کرد و از مساعی سفارت کشورمان در توکیو با بنیاد فارابی جهت اهداء جایزه وی تشکر و ابراز امیدواری کرد این تلاش‌ها سرآغازی برای گسترش بیشتر همکاری‌های علمی میان محققین ژاپنی و پژوهشگران ایرانی باشد.

نوبو آکی کندو نیز طی سخنانی در این مراسم، بیان کرد: سی سال پیش فکر نمی‌کردم بعد از سال‌ها تحقیق بر روی نسخ خطی و کارهای پژوهشی به این افتخار دست پیدا کرده و بتوانم در مناسبات علمی میان دو کشور ایران و ژاپن اثرگذار باشم و اکنون از بیناد فارابی و سفارت جمهوری اسلامی در ژاپن ابراز تشکر کرده و امیدوارم که همکاری‌های علمی دو کشور دوست توسعه بیابد.

در ادامه، لوح تقدیر حسن روحانی، ریاست جمهوری اسلامی ایران همراه با دیگر تقدیرنامه‌های بنیاد فارابی، کمیسیون ملی یونسکو و دبیرخانه آیسسکو به همراه دیگر جوایز ارزشمند فرهنگی جشنواره از سوی رحمانی موحد، سفیر ایران در ژاپن به نوبوآکی کندو اهداء شد.

آشنایی با «نوبوآکی کندو»

«کندو» دهم فوریه 1966 در توکیو متولد شد و در حال حاضر استاد برجسته مؤسسه تحقیقات زبان‌های فارسی و آفریقایی دانشگاه مطالعات خارجی توکیو، ایرانشناس و پژوهشگر نسخ خطی است. کندو در سال‌های 1984 تا 1989 در دانشکده ادبیات دانشگاه توکیو مقطع کارشناسی را گذراند، در سال 1991 از مدرسه عالی/دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم انسانی دانشگاه توکیو مدرک کارشناسی ارشد خود را اخذ و در سال 1994 از همان دانشگاه به دریافت درجه دکترا نائل شد.

وی در سال 1997 دومین دکترای خود را از دانشکده تحصیلات تکمیلی و علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه توکیو با دفاع از رساله (قدرت‌های محلی در ایران از قرن هفدهم تا نوزدهم) دریافت کرد و در حال حاضر استاد تمام و عضو هیأت علمی دانشگاه است.

علایق پژوهشی نوبو آکی کندو متمرکز بر تاریخ صفوی و قاجار، تاریخ تهران و ارتباطات فرهنگی در بین جوامع پارسی است. از او آثار و تحقیقات متعددی به چاپ رسیده که مهمترین آنها گزیده‌ای از اسناد فارسی، دستور الملوک متن کامل بر اساس نسخ خطی حیدر آباد، جامعه و احکام اسلامی در ایران، تاریخ اجتماعی تهران عصر قاجار، مهاجرت و همزیستی چند قومی در تهران عصر قاجار و نقشه برداری از ایران در عهد صفوی است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌آرتی، «دانیل نوبوآ» رییس‌جمهور اکوادور با انتشار پیامی تصاویری اعلام کرد که به علت آنچه «درگیری مسلحانه داخلی» نامید، در پنج استان ساحلی این کشور اعلام وضعیت اضطراری شده است.

روز یکشنبه در پی وقوع حمله مسلحانه در شهر «گوایاکیل» واقع در جنوب غربی اکوادور، دست کم هفت نفر کشته شدند. رسانه‌های محلی در حالی به نقل از پلیس اکوادور این خبر را اعلام کرده‌اند که چندی پیش شهروندان این کشور با شرکت گسترده در همه‌پرسی درباره اعمال تدابیر سختگیرانه و سرکوب دارودسته‌های تبهکاری، با اکثریت قاطع به این اقدام رای دادند.

افراد مسلح نقاب‌دار که قاچاقچیان زندانی برخی از آنها را اجیر کرده بودند، در ماه ژانویه به یک شبکه تلویزیونی که در حال پخش زنده بود، یورش بردند. پس از این حادثه، دنیل دوبوآ، رییس جمهور ۳۶ ساله اکوادور در این کشور وضعیت «جنگ مسلحانه داخلی» اعلام کرد و حدود ۲۰ باند تبهکار را در فهرست «تروریستی» قرار داد.

کد خبر 6093820

دیگر خبرها

  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم
  • وزیر صمت: یک جهش اساسی امسال در کیفیت خودرو اتفاق می‌افتد
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت