Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شهامت هدایت ۲۳ مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: برای تثبیت حاکمیت دولت و در راستای رفع موانع و مشکلات و حل اختلافات با منابع طبیعی و مردم در عرصه‌های منابع طبیعی، سنددار شدن عرصه‌های منابع طبیعی با جدیت دنبال شد و بدین منظور منابع طبیعی با کمک دستگاه قضایی و اداره کل ثبت استان به جد این امر را شروع کرده که در مرحله کاداستر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل ادامه داد: این اداره کل با همکاری  اداره کل ثبت استان به تمامی شهرستان ها مراجعه کرده و اخیرا هم در شهرستان خلخال و مشگین‌شهر با حضور کارشناسان ثبت و رئیس ثبت شهرستان جلسات مشترک برگزار شد تا کلیه موانع و مشکلات در راستای سنددار شدن اراضی و منابع حل شود.

وی با بیان این که ثبت منابع ملی تا این مرحله پیشرفت خوبی داشته است، اضافه کرد: در مرحله اول اراضی شش دانگ ملی در اولویت هستند و همچنین اراضی که مطابق ماده ۵۴ رفع تداخل به رسمیت شناخته شده، در حال حاضر سنددار می‌شود.

به گفته هدایت اخیرا سنددار شدن کوه سبلان آغاز شده و شهرستان‌های سرعین، نیر و مشگین‌شهر که در دامنه سبلان قرار گرفته‌اند تمام مراحل ثبت را به اتمام رسانده‌اند و در مرحله اخذ سند قرار دارند.

وی ادامه داد: قله سبلان با ۷۰۰ هکتار مساحت سنددار شدکه شامل هفت ییلاق است که سند آن رسما صادر شده  و به محض سنددار شدن دامنه‌های آن در یک مراسم از سند قله سبلان با حضور رئیس دادگستری و رئیس ثبت استان رونمایی خواهد شد.

 هدایت یادآور شد: تا ۲۰ روز آینده تمامی ییلاقات  نیز سنددار خواهند شد که این امر منجر به جلوگیری از تعدی و تجاوز به عرصه‌های منابع طبیعی شده و به نوعی حالتی حفاظتی از منابع طبیعی استان خواهد بود.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: این روند در شهرستان ها نیز ادامه دارد و در منطقه بز قوش خلخال و در قشلاقات نیز مراحل ثبت انجام شده و به زودی در دو شهرستان جشن انفال گرفته خواهد شد.

کد خبر 557377 برچسب‌ها منابع طبیعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منابع طبیعی سنددار شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید