Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: متاسفانه واردات گرایی امروز یک سرطانی در اقتصاد ما است که واقعا بخشی از مسئولان و دولتی‌ها گرفتار این بیماری هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، روح‌الله ایزدخواه ظهر امروز در حاشیه بازدید از در بازدید از واحدهای صنعتی مستقر در  منطقه اقتصادی بیرجند اظهار داشت: در این شرایط اقتصادی، تولید خط مقدم این جنگ تحمیلی اقتصادی است که درگیر آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رهبری نیز به خوبی طی 10 سال اخیر بحث جهش اقتصادی، تولید ملی و نوآوری و شکوفایی را مورد تاکید قرار داده‌اند اما متاسفانه از سمت مدیران این تفکر تولیدی به خوبی دنبال نمی‌شود.

نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: متاسفانه واردات گرایی امروز یک سرطانی در اقتصاد ما است که واقعا بخشی از مسئولان و دولتی‌ها گرفتار این بیماری هستند که جدا از مباحث فساد آن عطش به واردات و بحث خام فروشی و درمقابل واردات محصولات صنعتی یک بیماری است، که 50 سال کشور درگیر آن است.

پیش‌بینی اکونومیست از رشد 2درصدی اقتصاد ایران در سال آینده/ نرخ تورم امسال به 25درصد می‌رسدواکاوی نقش دولت در تدوین استراتژی‌های توسعه اقتصادی ــ صنعتی/ نسخه‌های بانک جهانی برای اقتصاد ایران راهگشا نیستحدود 100 میلیون دلار، درآمد ارزی «پگاه» برای اقتصاد ایران

ایزدخواه ادامه داد: طبق فرموده مقام معظم رهبری تولید کنندگان امروز جهادگران فی سبیل الله هستند اما این مهم خیلی درک نشده و نه در فضای فکری فرهنگی و نه در فضای صنعتی نتوانستیم جا بیندازیم که تولیدکننده چطور خط مقدم کشو را حفظ می‌کند و اگر سقوط کند اقتصاد کشور سقوط می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی در یک عقب ماندگی تاریخی در حوزه صنعت گرفتار است گفت: با وجود پتانسیل‌های خوب معدنی و صنعتی در استان و دسترسی به بازارهای خارجی اما از این ظرفیت استفاده نشده و نیاز است تا در توسعه صنعت استان نگرش به توسعه صنعت نیز تقویت شود.

نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه خراسان جنوبی محروم نیست بلکه مظلوم است افزود: خراسان جنوبی پتانسیل و مزیت‌های بالایی در خود کفایی صنعتی دارد اما نهضتی در استان نیاز است که این استان به سمت صنعتی شدن برود.

وی تصریح کرد: در این نهضت بنگاه‌های صنعتی پیشتاز، رهبران این صنعت می‌توانند باشند و باید این باور را متبلور کنند در این راستا کویرتایر توانسته مسئولیت فرا صنعتی در استان ایفا کند و امروز باید گام دوم توسعه خود را شروع کند. 

نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: همانطور که کویرتایر در بحث آموزش تبدیل به دپارتمان تولید لاستیک شده در بحث سر زیر دانش تولیدی نیز می‌تواند رهبری کند و به طور یقین می‌تواند از عهده آن دربیاید و ما نیز در این راه از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام/253/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم

دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد. 

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

 قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. 

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است. 

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است. 

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. 

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • منتظر برنامۀ بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند