Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@14:17:40 GMT

بازدهی ۱.۳ درصدی بورس در طول هفته

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۲۸۱۶

بازدهی ۱.۳ درصدی بورس در طول هفته

تحریریه پارسینه|محمد مهدی حاتمی : بورس تهران این هفته را در حالی به پایان رساند که با رشد حدود ۲۰ هزار واحدی شاخص کل در طول هفته، بازدهی مثبتی معادل حدو ۱.۳ درصد داشت و این در حالی بود که در میانه هفته، شاخص کل تا مرز یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد هم بالا رفته بود. با این همه، به نظر می‌رسد عبور شاخص از این مرز و پیگیری صعود، سوختی بیرونی می‌خواهد که فعلاً در اختیار بورس قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی شواهد هم حاکی از احتمال نزول نرخ دلار در بازار آزاد ایران هستند که در این صورت، ممکن است صعود دوباره بورس به تاخیری طولانی بیفتد.
شاخص کل بورس امروز حدود ۱۸ هزار واحد، معادل ۱.۱۵ درصد افت کرد و در پرونده هفته جاری در بورس را بست. ارتفاع نهایی نماگر اصلی بازار سرمایه در انتهای این هفته، یک میلیون و ۵۶۱ هزار واحد بود و به این ترتیب، شاخص بورس این هفته حدود ۲۰ هزار واحدی رشد کرد. این در حالی است که شاخص کل هم وزن امروز هم نزولی بود و در پایان معاملات، حدود ۰.۵۹ درصد افت کرد.
مجموع ارزش معاملات بورسی امروز ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و مجموع ارزش معاملات فرابورسی نیز حدود ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود. به این ترتیب، مجموع ارزش معاملات در بازار سرمایه امروز به حدود ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
نماد‌های «شپنا»، «تاپیکو» و «شتران» امروز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بر جای گذاشتند و نماد‌های «فولاد»، «فملی» و «کگل» نیز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند. نماد‌های گروه پالایشی امروز حجم معاملات قابل توجهی داشتند. نماد «شپنا» و «شتران» از جمله نماد‌های سبزپوش گروه پالایشی بودند، حال آنکه نماد‌هایی از جمله «شبندر»، «شبریز»، «شسپا» و «شاوان» با کاهش نسبی قیمت روبرو شدند.
نماد‌های گروه پالایشی امروز در حالی در صدر توجه بودند که حقوقی‌ها در سمت عرضه این نماد‌ها قرار گرفتند و ترجیح دادند نماد‌های گروه بانکی را خریداری کنند. بر این اساس، در جریان معاملات امروز، بیشترین تغییر مالکیت سهام از سمت حقوقی به حقیقی در نماد‌های «شپنا»، «شتران»، «امینیکم»، «کمند» و «تاپیکو» به وقوع پیوست و در مقابل، بیشترین تغییر مالکیت سهام از سمت حقیقی به حقوقی نیز در نماد‌های «وبصادر»، «وبملت»، «وپارس»، «فملی» و «وپاساز» رخ داد.

آیا نرخ دلار می‌شکند؟
خبر‌ها حاکی از آن است که سومین صندوق ETF دولتی هم در راه است. بر این اساس، قرار است باقیمانده سهام دولت در بانک‌های صادرات، ملت و تجارت به زودی در بورس عرضه شود و دلیل اقبال به نماد این سه بانک در بورس هم همین است.
از آن سو، اما به نظر می‌رسد نرخ دلار همچنان اصلی‌ترین متغیر موثر بر جهت گیری قیمت‌ها در بازار سرمایه باشد. بازگشت رییس کل بانک مرکزی از عراق که به منظور رایزنی برای آزادسازی منابع دلاری بلوکه شده ایران در این کشور صورت گرفته بود و همزمان تاکید او بر اینکه نرخ دلار نزولی خواهد بود، به تردید‌ها در مورد تداوم رشد نرخ دلار در بازار آزاد ایران دامن زده است. عبدالناصر همتی همچنین از وجود ده‌ها میلیارد دلار ارز ایران در کشور‌های خارجی خبر داده و این در حالی است که پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا می‌تواند احتمال دسترسی ایران به این منابع ارزی و در نتیجه تعدیل نرخ ارز در ماه‌های آینده را افزایش دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بورس شاخص کل بورس بازار سرمایه پارسی خبر نرخ دلار نماد ها شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!