Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان بهزیستی، وحید قبادی‌دانا همزمان با روز گرامیداشت عصای سفید در جلسه ویدیوکنفرانس با نمایندگان موسسات و انجمن‌های غیردولتی در حوزه نابینایان سراسر کشور که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: ۱۵ اکتبر(۲۴ مهر ماه)، روز «ایمنی عصای سفید» سمبل هویت اجتماعی نابینایان است و طبق کنوانسیون و همچنین قانون حقوق افراد دارای معلولیت دسترسی به امکانات آموزشی، بهداشتی، سلامت، تردد ایمن و از همه مهمتر حق مشارکت فعال در عرصه جامعه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حق همه معلولان بالاخص نابینایان است و امیدواریم در جهت احقاق حقوق این افراد در دنیا گام‌های موثری برداریم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر ۲۸۰ میلیون نفر در جهان دارای آسیب نابینایی هستند، افزود: از این آمار یک پنجم نابینا هستند بطوری که اکنون در سازمان بهزیستی کشور به ۲۰۳ هزار نفر افراد دارای معلولیت خدمت‌رسانی می‌کنیم که حدود ۱۳ درصد کل معلولین تحت پوشش تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۳۰ هزار نفر مرد و ۷۳ هزار نفر زن هستند، تصریح کرد: حدود ۸۸ هزار نفر از این افراد دارای معلولیت بینایی شدید و خیلی شدید هستند که با مشارکت جمعی شاهد حضور فعال این افراد در جای جای سازمان بهزیستی هستیم و پیگیر اجرای قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت هستند.

قبادی‌دانا، ادامه داد: بیش از ۷۰ انجمن در امر نابینایان در کشور فعال هستند که بسیاری از آنها را خود افراد دارای معلولیت بینایی اداره می‌کنند؛ سازمان بهزیستی کشور نیز با توجه به یکی از محورهای فعالیت خود «پیشگیری» امر غربالگری تنبلی چشم کودکان ۳ تا ۶ سال را از سال‌ها قبل در دستور کار داشته است و سال به سال این امر توسعه پیدا کرده و این پایگاه‌ها بیش از پیش در مهدهای کودک فعال بوده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در سال ۹۸ بالغ بر۳ میلیون و ۳۰۰ هزار کودک ۳ تا ۶ سال مورد غربالگری اولیه چشم(آمبلیوپی) قرار گرفتند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۹۰ هزار نفر به متخصصین چشم ارجاع شدند؛ ۶۵ هزار نفر عیوب انکساری چشم داشتند، ۲ هزار و ۴۰۰ نفر دچار مشکل لوچی چشم و ۱۹ هزار نفر دچار آمبلیوپی و یا تنبلی چشم بودند.

وی مشکلات ژنتیکی را اصلی‌ترین مسئله برای بروز معلولیت بینایی عنوان کرد و گفت: تقریبا ۳۰۰ ژن برای بیماری‌های ژنتیکی شناخته شده‌اند و ۲۵۰ ژن شناخته شدند که مشکلاتی را برای پرده چشم ایجاد می‌کنند که در واقع از هر ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در جامعه یک نفر به RP یا نابینایی ارثی مبتلا می‌شود.

قبادی‌دانا، استان‌های آذربایجان غربی و خراسان جنوبی را دارای بیشترین آمار بیماری مادرزادی نابینایی معرفی کرد و گفت: با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد معلولیت بینایی ژنتیکی است، مشاوره ژنتیک برای خانواده‌ها از پیش از تولد می‌تواند موثر باشد و همچنین مشاوره ژنتیک رایگان برای تمام خانواده‌هایی که دارای یک و یا چند فرد معلول می‌باشند، نقش بسزایی در پیشگیری از معلولیت‌های جدید مادرزادی داشته باشد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: ۱۲۵ هزار خانوار دارای افراد با معلولیت بینایی مستمری‌بگیر بهزیستی هستند.

وی در پایان با بیان اینکه در بین گروه‌های مختلف افراد دارای معلولیت هر گروه به صفتی شهرت دارند، یادآور شد: نابینایان به فرهیختگی و دانش بیشتر شهره هستند؛ در حال حاضر ۳ هزار و ۱۶۳ نفر از دانشجویان تحت پوشش که کمک هزینه شهریه دریافت می‌کنند، افراد دارای مشکل نابینایی هستند که بیش از ۸۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت بینایی مدرک ارشد و دکتر هستند و ۴ هزار و ۷۰۰ نفر در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند؛ این در حالی است که سال گذشته نیز از نفرات برتر رتبه‌های زیر هزار، تعداد قابل توجهی دارای نابینایی بودند.

برچسب‌ها وحید قبادی دانا نابینایی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وحید قبادی دانا نابینایی سازمان بهزیستی کشور وحید قبادی دانا نابینایی سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور سازمان بهزیستی کشور افراد دارای معلولیت معلولیت بینایی قبادی دانا هزار نفر ۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار می شود.

عبدالحمید سرتیپی گفت: در راستای استمرار روان‌سازی فعالیت‌های کسب‌وکار بخصوص توسعه اقتصادی معدنی استان، اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی در نیم سال اول سال جاری ۲۸۹ محدوده معدنی، اکتشافی و بهره برداری را که بنا به دلایلی راکد و یا غیر فعال شده بودند شناسایی کرده و جهت فعال سازی، این معادن را از طریق مزایده عمومی به اشخاص دارای صلاحیت فنی و مالی لازم واگذار خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه ۷۶۰ محدوده معدنی و اکتشافی در سال گذشته به مزایده گذاشته شد، افزود: در راستای سیاست‌های ابلاغی وزارت صمت و همچنین روان‌سازی و توسعه کسب‌وکارهای استان علی الخصوص فعالیت‌های اقتصاد معدنی استان، اولین مزایده محدوده‌های معدنی استان در سال جاری از امروز آغاز و بر این اساس ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و ۲ محدوده دارای مجوز برداشت برای سرمایه گذاری جدید از طریق مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

سرتیپی تصریح کرد: اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای شرکت در مزایده عمومی معادن استان باید در سامانه الکترونیکی دولت(ستاد) به نشانی www.setadiran.ir ثبت نام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صمت استان، وی تاکید گرد: متقاضیان مزایده می‌توانند از روز شنبه ۸ اردیبهشت تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه از طریق سامانه ستاد مدارک لازم برای حضور در این مزایده را اخذ و پس از تکمیل مدارک درخواستی مجدد نسبت به بارگذاری آنها در سامانه ستاد اقدام کرده و اصل ضمانت نامه بانکی یا اصل برگ واریزی نقدی حداکثر تا ساعت ۱۲:۰۰ روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت در قالب یک پاکت مهر و موم شده به دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تحویل دهند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • تجلیل جامعه معلولان از یک برنامه تلویزیونی/«نامیرا» فرهنگسازی کرد
  • ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • پیکوه طبس رکورددار بیشترین بارندگی در خراسان جنوبی
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی