Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حاتم شاکرمی شامگاه چهارشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه به دنبال پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در لرستان و دستور وزیر کار، چندین نفر از مدیران ارشد وزارت خانه در سفر چند روزه‌ای در استان حضور یافتند، اظهار داشت: لرستان را به سه بخش تقسیم کردیم و متناسب با شرایط و ویژگی‌های این سه بخش برنامه ریزی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌هایی که بیشتر مورد نظر بود که به بحث افزایش اشتغال کمک کند، بحث واحدهایی بود که توسط بخش‌های اقتصادی وزارت کار در استان شروع شده است، تصریح کرد: دکتر شریعتمداری دستور دادند با به کار گیری همه ظرفیت‌های در اختیار در حداقل تا یک سال آینده بتوانیم واحدهای مذکور را به بهره برداری برسانیم.

نماینده ویژه وزیر کار در لرستان یادآور شد: در همین زمینه خوشبختانه چند واحد تا پایان سال به بهره داری خواهند رسید.

شاکرمی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای استان تعطیل هستند و حداقل در چند شهرستانی که حضور داشتیم به ویژه خرم آباد ۵۰ واحد تعطیل و در تملک بانک‌ها قرار گرفته‌اند و بعد از تملک رها شده‌اند، اظهار داشت: این یک پدیده جدید و ناثوابی است که بانک‌ها این واحدها را تملک و رها کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در شهرستان‌های دلفان، خرم آباد، چگنی و الشتر حدود ۵۰ واحد تملیکی بودند، تصریح کرد: این واحدها رها شده‌اند و تأسیسات و ساختمان آنها در حال استهلاک است، اینها سرمایه ملی هستند و می‌توانند عامل توسعه و تولید باشند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه توسعه مشاغل خانگی به ویژه در برخی شهرها می‌تواند در کسب درآمد و کاهش بیکاری اثر گذار باشد، افزود: این مسئله جزو محورهای سفر ما بود و پیگیری می‌شود.

شاکرمی با اشاره به اینکه برخی از کسانی که در صنایع دستی فعالیت دارند فاقد پوشش بیمه‌ای هستند، گفت: این موارد به ویژه در شهرهای دلفان، چگنی، سلسله و رومشکان پیگیری کردیم تا به مدت یک سال پوشش رایگان بیمه‌ای بگیرند.

وی با بیان اینکه در خصوص واحدهای اقتصادی دچار مشکل، بخشی باید در استان حل شود و بخشی هم در ستاد تسهیل ملی رفع مشکل شوند، تصریح کرد: در برخی موارد هم نیاز به تجدید نظر و اصلاح دستورالعمل‌ها و آئین نامه‌ها است، چند واحد هم براساس بررسی‌های به عمل آمده، زمینه عملیاتی شدن آنها در حال فراهم شدن است، به ویژه در بروجرد و سلسله عملیات این پروژه‌ها آغاز می‌شود.

نماینده ویژه وزیر کار در لرستان با تاکید بر اینکه ما و مدیران استان باید دنبال این باشیم که قانون و مقررات و منابع را برای اشتغال به کار بگیریم، نه اینکه طرح‌ها را برای وام بیاوریم، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که این مسئله در برخی تقاضاها برعکس است؛ یعنی طرح تهیه شده که وام دریافت بشود.

شاکرمی با اشاره به اینکه مسئولیت این موضوع ابتدا با مدیران استان سپس با ما در وزارت خانه است، گفت: امروز در نظام اداری ما پیگیری معجزه می‌کند، جلسه‌ای که امروز داریم نتیجه پیگیری و جلسات نماینده ولی فقیه در لرستان بوده است.

وی یادآور شد: مدیران و فرمانداران شهرستان‌ها یک روز و یک لحظه پیگیری مسائل شهرستان خود را رها نکنند.

کد خبر 5048703

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خرم آباد ویروس کرونا اربعین 99 شیراز آمار کرونا اربعین حسینی بوشهر شیوع کرونا گرگان مجلس شورای اسلامی شهرکرد کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا شهدای مدافع حرم سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسائل ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک باید تا مردادماه نهایی شوند
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا