Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@18:32:10 GMT

قول وزارت ارتباطات برای رفع نقایص شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۵۳۳۸

قول وزارت ارتباطات برای رفع نقایص شبکه شاد

وزیر آموزش و پرورش با بیان این که استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات باید باعث افزایش بهره‌وری، عدالت و کیفیت آموزشی، سلامت و شفافیت نظام اداری و اجرایی و کاهش هزینه‌ها شود، افزود: فناوری اطلاعات هدف نیست بلکه ابزار نیل به اهداف کلان است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک مدیران کل و روسای ادارات فناوری استان‌ها که به صورت ویدئو کنفرانسی و در بستر شاد برگزار شد، با تسلیت ایام حزن انگیز رحلت پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام و حضرت امام رضا علیه السلام، اظهار کرد: آموزش و پرورش ظرفیت بالایی در حوزه فناوری دارد و باید افق‌های بالاتری را نشانه‌گیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از خطاهایی که با آن مواجه هستیم بحث جابجایی اهداف و ابزارهای نیل به هدف است؛ باید بدانیم که فناوری هدف نیست، بلکه ابزاری برای انجام کارهایی است که باید انجام شود بنابراین باید به آن اهداف برسیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بهره‌وری یکی از خواسته‌های ما از بخش فناوری است، اگر بهره‌وری ارتقا نیابد و فقط ابزارهایمان ارتقا پیدا کرده باشد، قطعا آسیب می‌بینیم.

وی ادامه داد: دایره بهره‌وری گسترده است در بهره‌وری از منابع انسانی با به کار گیری it ، آن را سامان دهیم، به طوری که با سامان‌دهی نیروی انسانی به کمک فناوری اطلاعات از افزایش هزینه‌ها در آموزش و پرورش جلوگیری کرد.

حاجی میرزایی ساماندهی نیروی انسانی مدارس را از دغدغه‌های هرساله آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: باید اندیشید که چگونه می‌توانیم کاری کنیم که از نیروی انسانی در وضع بهینه‌تری استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: در حوزه منابع مالی بیش از ده درصد بودجه کشور در آموزش و پرورش هزینه می‌شود در این صورت هم باید تدبیری اندیشید تا با استفاده از فناوری اطلاعات هزینه‌های خود را مدیریت کنیم و از اتلاف منابع جلوگیری کنیم.

وزیر آموزش و پرورش بر ریل گذاری it برای نیل به اهداف تاکید و تصریح کرد: باید ببینیم از طریق it برای گسترش عدالت آموزشی چه کاری می‌شود انجام داد.

عضو کابینه تدبیر و امید خاطرنشان کرد: کرونا مجالی را فراهم کرد تا یک عقب افتادگی تاریخی را جبران کنیم اگر خوب فکر کنیم جبران این عقب افتادگی وجود دارد یکی از عقب افتادگی‌ها توسعه عدالت آموزشی است.

وی ادامه داد: برای گسترش عدالت آموزشی نیاز به وقت و بودجه داریم وìt این امکان را به ما می‌دهد تا بخشی از این عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی از مطالبات جدی آموزش و پرورش است و باید از تمرکزگرایی فاصله بگیریم، افزود: امروز این امکان فراهم شده تا معلم با کیفیت را به مناطق محروم ببریم و باید کاری کنیم که در کنار این موضوع، کیفیت آموزش هم تحقق پیدا کند.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات متنوع‌تر و جذاب‌تر در پرتو سلامت را از دیگر مطالبات جدی از فناوری عنوان کرد و افزود: باید روشن و با شفاقیت حرکت کنیم این ابزارها به نظم در کارها کمک می‌کند.

عضو کابینه تدبیر و امید خاطرنشان کرد: هدف ما از it بهبود مدیریت و مدیریت اثرگذار در کیفیت است به همین دلیل باید به ارتقای مدیریت به عنوان یک هدف اصلی بپردازیم.

حاجی میرزایی از پیگیری ایجاد معاونت جدید خبر داد و تصریح کرد: اتصال مدارس به اینترنت هوشمندسازی نیست و نیازمند طراحی و برنامه است و این بخش کوچکی از فرایند هوشمندسازی است.

وی در خصوص شبکه شاد اظهار کرد: راه اندازی شاد به طور طبیعی و مانند سایر طرح‌های مشابه نبوده است بلکه بصورت غیر معمول وارد این شبکه شدیم و این کار بزرگی است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی بر رفع نقایص شبکه شاد تاکید و عنوان کرد: وزارت اطلاعات و فناوری قول مساعدت در این زمینه داده‌اند.

لینک کوتاه: asriran.com/0039UC

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزارت ارتباطات فناوری اطلاعات آموزش و پرورش عدالت آموزشی حاجی میرزایی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۵۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان معمار آینده نظام هستند

ایسنا/گیلان فرماندار رشت با تأکید بر اینکه معلمان در تراز انقلاب پرورش دهنده و تربیت کننده جامعه انقلابی هستند، گفت: معلمان یکی از مؤثرترین ارکان آموزش و پرورش بوده و معمار آینده نظام هستند.

کیا عاشوری امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان رشت، شورای آموزش و پرورش را از مهمترین جلسات عنوان کرد و حضور اعضا را الزامی دانست و گفت: استمرار جلسات شورای آموزش و پرورش منجر به شناسایی نقاط ضعف و قوت می‌شود.

فرماندار شهرستان رشت با گرامیداشت هفته معلم و بزرگداشت شهادت استاد مطهری، افزود: معلمان یکی از مؤثرترین ارکان آموزش و پرورش بوده و معمار آینده نظام هستند و نسل امروز محصول تعلیم و تربیت معلمان و جامعه فرهنگیان است.

عاشوری با تأکید بر اینکه معلمان در تراز انقلاب پرورش دهنده و تربیت کننده جامعه انقلابی هستند، گفت: حل مشکلات کشور از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد و دانش‌آموزان آینده سازان جامعه هستند که رفع نیازهای جامعه دانش‌آموزی باعث ارتقای سواد آموزشی جامعه می‌شود.

عاشوری با اشاره به شکاف بین نسل امروز و دیروز، تصریح کرد: بسیار فاصله بین نسلی از لحاظ اندیشه، تفکرات و باورهای اعتقادی وجود دارد که خلأها باید با آموزش پر شود.

وی با تاکید بر به روزرسانی آموزشی معلمان و جامعه فرهنگیان گفت: آموزش باید محور کار معلمان و فرهنگیان جهت ارتقای سطح آموزشی و پرورشی قرار گیرد؛ معلمان باید شکاف بین نسل‌ها را پر کنند.

فرماندار رشت با اشاره به جنگ رسانه‌ای موجود و فضای مجازی و ایجاد شبهات در بین دانش‌آموزان بیان کرد: فرهنگیان با علم روز و دانش به شبهات دانش‌آموزان پاسخ منطقی و مستدل دهند.

عاشوری با اشاره به فرارسیدن فصل امتحانات افزود: بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز در شهرستان رشت در مقاطع دهم، یازدهم و دوازدهم برای امتحانات نهایی آماده می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست