Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرم‌افزار سردار دلها از سوی پیمان یعقوبی فعال و نخبه مسجدی شهرستان دیواندره تهیه و تدوین شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان کردستان، علیرغم تلاش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان که در زمینه‌های فرهنگی، دینی، هنری و اجتماعی فعالیت دارند، این بار یکی از فعالان فرهنگی و نخبه مسجدی و عضو کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دیواندره با فعالیت در حوزه آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تی اقدام به تهیه نرم‌افزاری با نام سردار دلها کرده است.

این فعال فرهنگی عضو کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به صورت تخصصی در حوزه آی.تی فعالیت دارد و در این راستا اقدامات گسترده‌ای از جمله تولید محتوای الکترونیکی و تدوین نرم‌افزارهای مختلف انجام داده است.

برای آشنایی بیشتر با این فعال فرهنگی مصاحبه‌ای با وی انجام داده‌ایم.

 

لطفا خودتان را معرفی کنید و بفرمایید از چه زمانی وارد فعالیت‌های فرهنگی شدید؟

پیمان یعقوبی هستم و 10 سال است که با عضویت در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دیواندره فعالیت می‌کنم و در حال حاضر نیز در کانون فرهنگی مدهامتان مسجد امام شافعی(رض)، واقع در شهرک روحانیون شهرستان دیواندره مشغول هستم.

علاوه بر آن حدود ۱۰ سال هست که مربی کانون تخصصی آی.تی نورالرحمان سنندج(روستای سرینجیانه)هستم و درسطح شهرستان‌های استان کلاس‌های رایانه زیاد برگزار کرده‌ام.

 

بیشترین فعالیت شما در کانون‌های فرهنگی در چه زمینه‌ای است؟

بنده بیشتر در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارم و مهمترین اقدام بنده تهیه و تدوین نرم افزار سردار دلها بود که در بهمن ماه ۱۳۹8 از نرم افزار من رونمایی شد.

 

چه چیزی باعث شد که شما اقدام به تهیه نرم‌افزار سردار دلها کنید؟

جرقه تهیه و تدوین این نرم‌افزار زمانی زده شد که پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بسیج دانش‌آموزی پیشنهاد تهیه نرم‌افزار سردار دلها را مطرح کرد و من نیز آنرا تدوین کردم.

 

این نرم‌افزار از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

نرم افزار سردار دلها شامل زندگینامه حاج قاسم سلیمانی، گالری تصاویر، فیلم‌های حاج قاسم و اطلاعات کلی جمع آوری شده در مورد این شهید بود که نهایتا بصورت یک نرم افزار تحت ویندوز تولید کردم و سپاه بیت‌المقدس نیز این نرم‌افزار را در نسخه‌های گسترده بین ادارات و مخاطبین توزیع کرد.

 

 از سایر فعالیت‌هایتان در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بگویید؟

تاکنون چندین کتاب و نرم افزار در حوزه آموزش نماز تدوین و تولید کرده‌ام و کتاب‌هایم نیز به زبان‌های انگلیسی به چاپ رسیده است.

کتاب انگلیسی با عنوان متون انگلیسی تخصصی برای علاقه مندان و کاربران علوم کامپیوتر Basic english textbooks for inthusiast and computer science users 

و همچنین چاپ مقاله با موضوع هفته وحدت، آثار و برکات آن از دیگر آثارم است که به چاپ رسیده است.

همچنین در سالهای گذشته مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری روستای آلیجان بودم و در آن زمان نیز نرم‌افزارهای متعددی از جمله نرم‌افزار قوانین و مقررات اوقات فراغت را طراحی کردم.

 

از جمله مشکلات پیش‌روی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از دیدگاه شما چیست؟

امام جماعت مساجد اکثرا از دانش فناوری روز دنیا بی بهره هستند و کمتر دیده می‌شوند و باید زمینه‌های لازم برای یادگیری این افراد در حوزه آی‌تی فراهم شود. همچنین کمبود اعتبار، نبود نظارت متمرکز بر کانون‌ها و نبود افراد متخصص در کارهای فرهنگی از مشکلات پیش‌روی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است، بی‌شک نبود اعتبار لازم مانع از پیشبرد برگزاری کلاس‌های متناسب با نیاز مخاطبان می‌شود.

 

توقع و انتظار شما از مسوولان چیست؟

مسوولان باید این پایگاه فرهنگی را غنیمت بشمارند و مکانی برای معرفت، روشنگری، روشن بینی و استقامت به حساب بیاورند و به کانون‌های فرهنگی بودجه اختصاص دهند و با تعیین مسوولیت تمام وقت برای کانون‌ها و ارائه مزایا به آنها، کانون‌های فرهنگی را درپیشبرد اهداف‌شان یاری دهند.

 

سخن آخر:

بنده لازم می‌دانم که برای اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید کمی تخصصی‌تر حرکت کرد و آموزش نرم افزارهای مختلف را در حوزه آی.تی برگزار و افراد را به واسطه آی.تی وارد مساجد کرد.

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان کردستان کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد حوزه آی تی تهیه و تدوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۵۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد