Web Analytics Made Easy - Statcounter

نژادپرستی پلیس انگلیس پس از اعتراضات علیه نژادپرستی در آمریکا که به دیگر کشورهای غربی انتقال یافت، بیش از پیش مورد توجه رسانه های این کشور قرار گرفته است.

خبرگزاری میزان - مرگ «جورج فلوید»، که به دست پلیس آمریکا کشته شد، موجی از اعتراض‌ها را در آمریکا و کشور‌های دیگر جهان به راه انداخت.

جنبش «زندگی سیاه پوستان اهمیت دارد» در طی پنج ماه پس از قتل «فلوید»، همچنان فعال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در همین حال نشریه گاردین گزارشی از روایت یک افسر سابق پلیس انگلیس را در موضوع نژاد پرستی منتشر کرده است.

وی می‎گوید «به عنوان یک افسر پلیس، با سابقه ۳۰ ساله که سوگند یاد کردم که از جامعه محافظت کنم، سوگندی که به طور مشابه توسط مردی که ۸ دقیقه و ۴۶ ثانیه زانوی خود را به روی گردن فلوید نگه داشته بود، از دیدن اقدامات ویرانگر یک افسر پلیس مینیاپولیس، و اینکه چگونه آنها به نماد خشونت شدید تبدیل شده اند، بسیار ناراحت شدم.»

وی می‎افزاید «ممکن است فکر کنید این مشکل تنها در آمریکا دیده می‌شود و هرگز نمی‌تواند در انگلیس اتفاق بیفتد؛ متاسفانه این اتفاق افتاده است؛ اواخر سال ۲۰۱۷، هنگامی که مرگ راشان چارلز در دوربین مداربسته یک فروشگاه مواد غذایی در هاکنی در شرق لندن ثبت شد.»

به گفته این افسر سابق پلیس انگلیس، «به دنبال این تعقیب و گریز پیاده، یک افسر با گرفتن گردن به قصد قطع تنفس، سعی کرد مواد مخدر را از دهان چارلز خارج کند.»

بیشتر بخوانید: بدرفتاری پلیس انگلیس با اقلیت‌ها نژادپرستی نهادینه در انگلیس

وی می‎گوید «مشکل نه تنها در میزان ایست‌هایی است که انجام می‌شود، بلکه در استفاده از زور است؛ به طوری که پیش از توجیه دلایل تفتیش، افراد را با دستبند می‌بندند؛ به این موارد موضوع تبعیض نژادی اضافه شده است که برای دهه‌ ها در این کشور مشهود بوده است؛ جایی که یک فرد سیاه پوست ۹ برابر بیشتر از یک فرد سفید پوست متوقف و تفتیش می‌شود.»

این افسر سابق پلیس انگلیس تاکید کرد «به طور کلی می‌توان گفت که نه تنها خشونت در پلیس انگلیس وجود دارد، بلکه نژاد پرستی هم به طور ملموس در آنها دیده می‌شود.»


انتهای پیام/

برچسب ها: انگلیس بوریس جانسون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون پلیس انگلیس یک افسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا

ساده انگاری مداخله‌گرایی غرب و در راس آن آمریکا در نظام بین الملل، یکی از دستورالعمل‌هایی است که از سوی جریان‌های رسمی و پنهان قدرت در واشنگتن و اتحادیه اروپا دنبال می‌شود. - اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- خبرگزاری فرانسه در تازه‌ترین گزارش خود، سفر آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا به ریاض را به مثابه سفری در راستای ایجاد قدرت بازدارندگی منطقه‌ای و جلوگیری از وقوع تهدیدات مستمر در غرب آسیا دانسته است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، اخیراً خواستار  استقرار دفاع «یکپارچه» از کشورهای عربی خلیج فارس در برابر جمهوری اسلامی ایران شده  و آن را معطوف به واکنش قاطعانه و غیرتمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در قبال تجاوز صهیونیستها به حریم دیپلماتیک ایران در دمشق صورت داده است.

نکته دیگر اینکه بلینکن از کشورهای عربی منطقه خواسته است تا دراین خصوص، هم افزایی با رژیم اشغالگر قدس را نیز در دستورکار قرار داده و به روند رسمیت بخشی به رژیم قاتل و کودک کش صهیونیستی سرعت ببخشند.

بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران توان بازدارندگی خود را به رخ همه بازیگرانی کشیده که در پازل دشمنان امنیت منطقه بازی می کنند.با این حال در انعکاس سفر بلینکن به ریاض و متعاقبا امان ( پایتخت اردن) سوالاتی وجود دارد که نه تنها خبرگزاری فرانسه، بلکه دیگر رسانه های غربی نیز نسبت به پاسخ‌دهی به آنها عاجز هستند:

-کلیت حضور یک مقام از آن سوی اقیانوس آرام برای تعیین تکلیف در خصوص امنیت منطقه غرب آسیا چه منطقی به لحاظ حقوقی، راهبردی و عقلانی دارد؟

- آمریکا به عنوان اصلی‌ترین حامی رژیم کودک کش و جعلی صهیونستی، چه نقشی در خلق بحرانهای مزمن منطقه‌ای و تعمیم آن به سرتاسر حوزه جغرافیایی جهان اسلام ایفا نموده است؟

- قرائت آمریکا از مفهوم بازدارندگی، تا چه اندازه ای با ایجاد ثبات و امنیت در نظام بین الملل قرابت دارد و حضور آمریکا در مناطق مخالف جهان چگونه منجر به خلق گره های کور راهبردی در آن حوزه های جغرافیایی شده است؟

- ترس از عملیات موفقیت آمیز وعده صادق و شکست سنگین مشترک رژیم اشغالگر قدس و آمریکا در این آوردگاه، چه تاثیری بر تشدید سردرگمی استراتژیک و تاکتیکی غرب در منطقه غرب آسیا داشته است؟

بهتراست خبرگزاری فرانسه به جای قهرمان سازی از قاتلی به نام بلینکن که دولت متبوعش از یک سو مقابل هرگونه توقف نسل کشی در غزه ایستاده و از سوی دیگر به سرکوب وقیحانه دانشجویان منتقد جنایات صهیونیستها در دانشگاههای آمریکا می پردازد، پاسخگوی سوالات شفاف فوق باشد.

بدیهی است که یکی از مهمترین کارویژه‌ها و وظایف رسانه‌های غربی، جلوگیری از طرح این پرسشهای هدفمند، آن هم به واسطه تهیه و تنظیم گزارشهایی تکراری و نخ نما (مانند گزارش اخر خبرگزاری فرانسه) است.

ساده انگاری مداخله‌گرایی غرب و در راس آن آمریکا در نظام بین الملل، یکی از دستورالعمل‌هایی است که از سوی جریان‌های رسمی و پنهان قدرت در واشنگتن و اتحادیه اروپا دنبال می‌شود.

این در حالیست که جنگ غزه و تحولات آن، این استراتژی خطرناک را بیش از پیش در معرض دید و قضاوت افکار عمومی دنیا قرار داه است.بخش اعظمی از خیزشهای عمیق صورت گرفته در کشورهای غربی علیه حکمرانان آنها، ناظر بر همین حقیقت مطلق است.حقیقی که احتمالا رسانه های غربی دیگر فرصت چندانی برای درک آن نداشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد گزارشگر سازمان ملل از خشونت پلیس آمریکا در اعتراضات دانشگاهی
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • واکنش در سازمان ملل به خشونت علیه دانشجویان آمریکا
  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد