Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، بی سر  و سامانی فدراسیون جهانی وزنه برداری باعث شده این رشته در خطر حذف از المپیک قرار بگیرد و حتی توماس باخ رییس کمیته  بین المللی المپیک نیز نسبت به وضعیت این رشته ابراز نگرانی کرده و وضعیت کنونی، جایگاه وزنه برداری را در المپیک 2024 تهدید می کند.

*آغاز حواشی از یک مستند 

همه اتفاقات در وزنه برداری از یک مستند آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند ماه پیش یک شبکه آلمانی مستندی را پخش کرد که در آن پرده از وجود فساد مالی  و دوپینگ سیستماتیک  در فدراسیون جهانی وزنه برداری برداشت. آن زمان تاماش آیان ریاست را  بر عهده داشت. این مسئله سر و صدای زیادی به پا کرد و باعث شد هیات اجرایی فدراسیون تصمیم بگیرد که که آیان را تعلیق کنند تا تحقیقات بر روی اتهامات انجام شود.
اورسلا پاپاندرئا آمریکایی و نایب رییس فدراسیون جهانی هم به طور موقت رییس فدراسیون جهانی شد.

*موجی از تخلفات در فدراسیون جهانی وزنه برداری
 
پس از انجام تحقیقات روی پرونده تاماش آیان ،پرده از تخلفات  زیادی در فدراسیون جهانی برداشته شد. مخفی کردن دوپینگ وزنه برداران آذربایجان و ترکیه، خرید رای در دو  دوره انتخابات فدراسیون جهانی، ناپدید شدن مبلغ هنگفتی از پولهای فدراسیون های جهانی نمونه ای از تخلفات صورت گرفته در زمان ریاست تاماش آیان بود. آیان هر چند که این تخلفات را نپذیرفت اما از سمت خود رسما استعفا کرد و بعد از 44 سال از فدراسیون جهانی وزنه برداری رفت.

*بلاتکلیفی وزنه برداران

پیش از اینکه  ویروس کرونا در سراسر جهان گسترش پیدا کند، قرار بود رقابتها قهرمانی قاره ها برگزار شود و پس از آن تکلیف وزنه بردارانی که طبق رنکینگ، سهمیه المپیک را گرفته اند مشخص شو اما کرونا همه مسابقات را تعطیل کرد. وزنه برداران نیز  چند ماه منتظر بودند تا فدراسیون جهانی تصمیم خود را در مورد زمان آغاز مجدد مسابقات اعلام کند و اینکه تغییراتی در سیستم رخ می دهد یا نه. در نهایت فدراسیون جهانی تاریخ احتمالی برگزاری ادامه مسابقات انتخابی المپیک را اعلام کرد اما بحث تغییر در سیستم کسب سهمیه المپیک باعث شده وزنه برداران در بلاتکلیفی دیگری به سر ببرند.

*جنگ در فدراسیون جهانی بر سر انتخابی المپیک

مسئولان  فدراسیون جهانی وزنه برداری در دو گروه قرار گرفتند؛ یک گروه مخالف تغییرات عمده در سیستم کسب سهمیه المپیک هستند که درصدر آنها اورسلا پاپاندرئا قرار دارد و گفته می شود در طرف دیگر کشورهایی هستند که یا به دلیل دوپینگ متعدد امکان حضور در المپیک را ندارند و یا سهمیه آنها کاهش یافته است و خواهان تغییرات عمده در سیستم هستند.
این جنگ به حدی بالا گرفت که ایمیلی به صورت  ناشناس به  فدراسیون های ملی  ارسال شد و در آن عنوان شده بود که برخی ها در فدراسیون جهانی به این دلیل می خواهند تغییرات در سیستم انتخابی المپیک ایجاد کنند که دنبال منافع شخصی خود هستند.
در نهات هم هیات اجرایی در یک جلسه اضطراری و به صورت مجازی پاپاندرئا آمریکایی را برکنار و اینتارات تایلندی نائب رییس اول فدراسیون جهانی را جایگزین او کرد.

*هشدار IOC جدی گرفته شد؟
 هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک در نشست اخیر خود نسبت به اوضاع آشفته فدراسیون جهانی ابراز نگرانی کرد و حتی توماس باخ رییس IOC عنوان کرد جایگاه وزنه برداری در المپیک 2024 در صورتی که پیشرفتی در تعیین تکلیف مدیریت فدراسیون جهانی  و انجام اصلاحات اتفاق نیفتد، در خطر است. دقیقا چند روز بعد از این هشدار ،  فدراسیون جهانی بجای تمرکز بر روی بهبود شرایط دچار جنگ داخلی شده و  اگر این روند ادامه داشته باشد بعید نیست که  منجر به حذف وزنه برداری از بازی های المپیک شود.


 *وضعیت نامشخص انتخابات فدراسیون جهانی  

انتخابات فدراسیون جهانی هم قرار بود ابتدا ژانویه 2021برگزار شود و اکنون عنوان شده به ماه مارس موکول شده است و باید دید انتخابات فدراسیون جهانی برگزار می شود یا قرار است دوباره حواشی جدیدی این بار بر سر انتخابات به وجود بیاید.

       
*ورزشکاران قربانیان اصلی بحران جهانی

وزنه برداران کشورهای مختلف ماه ها است که دارند تمرین می کنند اما نمی دانند قرار است چگونه به المپیک راه پیدا کنند و از طرفی زحمت دو ساله آنها برای جمع کردن امتیازات جهت کسب سهمیه المپیک چه می شود. اکنون هم وزنه برداران باید نگران نتیجه دعواها در فدراسیون جهانی  باشند چراکه در خطر از دست دادن المپیک 2024 هستند.

منبع: الف

کلیدواژه: فدراسیون جهانی وزنه برداری انتخابات فدراسیون جهانی فدراسیون جهانی فدراسیون جهانی سهمیه المپیک وزنه برداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۶۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور

ایسنا/همدان رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان از برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور(انتخابی تیم ملی) در رده سنی نوجوانان و جوانان به میزبانی همدان خبر داد.

امیرحسین حسنی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: ۵۵۰ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای کشور در رشته وزنه‌برداری در این مسابقات به مدت هشت روز از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در همدان به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه در چهار روز نخست (۱۵-۲۰ اردیبهشت) بانوان و در چهار روز دوم (۲۰-۲۵ اردیبهشت) آقایان در دو رده سنی نوجوانان و جوانان به رقابت می‌پردازند، مطرح کرد: این مسابقات به صورت امتیازی نبوده و مدالی است و در مجموع ۱۲۰ مدال در بین برگزیدگان تقسیم خواهد شد.

حسنی با اشاره به میزبانی دانشگاه آزاد همدان و برگزاری متمرکز مسابقات در این مجموعه و پخش زنده مسابقات از صداوسیما خاطرنشان کرد: خوشبختانه همدان در این مسابقات شانس بسیار زیادی در رده سنی نوجوانان و جوانان بانوان دارد، به ویژه رده نوجوانان به احتمال زیاد سکویی به همدان برسد.

وی با اشاره به شرکت تمام استان‌ها در این دوره از مسابقات اضافه کرد: طبق بخشنامه فدراسیون وزنه‌برداری تیم‌هایی که ورزشکار دارند اما به رکورد ورودی یا رکورد مجوز ورود به مسابقات کشوری نرسیده‌اند، اجازه دارند دو ورزشکار در این مسابقات شرکت دهند اما با استعدادیابی‌های انجام شده بیشتر استان‌ها در این دوره حضور دارند.

حسنی با بیان اینکه حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی همدان است، یادآور شد: شهرستان‌های فعال در حوزه وزنه‌برداری همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودراهنگ و رزن است اما در این بین همدان و ملایر قوی‌تر هستند و ملایر پایلوت وزنه‌برداری استان محسوب می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت هیأت وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: زمانی‌ که هیأت را تحویل گرفتم، به انتهای نقطه وزنه‌برداری رسیده بودیم و هیچ تجهیزات حرفه‌ای در سطح استان نداشتیم که با کمک مدیرکل ورزش، فدراسیون و اسپانسر توانستیم به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان تجهیزات حرفه‌ای برای وزنه‌برداران استان بعد از ۱۵ سال خریداری کنیم.

رئیس هیأت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به اینکه طی مدت حضور توانسته‌ایم تا به امروز بدهی‌های گزاف هیأت به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به دو دوره گذشته را پرداخت کرده و مشکلات عدیده را حل کردیم، از استاندار درخواست کرد به هیأت وزنه‌برداری کمک کند تا وزنه‌برداری با قوت به پیشرفت ادامه دهد و به روزهای اوج و شکوفایی خود بازگردد.

وی به بازسازی دو سالن که در پرورش استعدادها در ملایر و همدان فعالیت می‌کنند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه برای نخستین‌بار موفق به شرکت در مسابقات لیگ برتر بانوان در شهرهای رشت و مشهد شدیم که افتخار بزرگی برای استان بود و همدان در هفته دوم موفق به کسب مقام سوم شد.

حسنی ادامه داد: بعد از مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات کشوری کراس فیت را در تیرماه در همدان برگزار می‌کنیم و بعد از آن اگر به دنبال رایزنی با فدراسیون به منظور برگزاری یک مسابقه بین‌المللی یا چندجانبه بین‌المللی در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور