Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@05:10:45 GMT

افسردگی خود به خود درمان نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۴۶۳۸۸

به گفته یکی از مسئولان اورژانس اجتماعی استان تهران، افسردگی خود به خود درمان نمی‌شود و در سال‌های آتی مهم‌ترین عامل مرگ و میر خواهد بود. آسیه ملک دار در گفت‌وگو با میزان گفت: بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، «سلامت روان» یعنی وضعیتی که فرد بتواند توانایی‌های خود را بشناسد، آن‌ها را پرورش دهد، مشکلات را رفع کند، خشم خود را کنترل کند و مهارت‌های زندگی را فرا بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با دو مولفه می‌توان تشخیص داد که یک نفر سلامت روان دارد یا خیر. مولفه اول نداشتن اختلالات روانی و مولفه دوم کیفیت ارتباط فرد با خود، دیگران و جهان پیرامون است.    مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان پیشوا اظهار کرد: همچنین سواد سلامت روان به معنای باور و دانشی است که به اختلالات، علل و مولفه‌های آن و در مجموع به شناخت، پیشگیری و مدیریت اشاره دارد.   ملک دار گفت: از هجدهم تا بیست و چهارم اکتبر به نام «سلامت روان» نامگذاری شده است و هدف از آن، آگاهی بخشی در این زمینه است.   وی افزود: افسردگی، اضطراب و وسواس از جمله شایع‌ترین بیماری‌هایی هستند که سلامت روان را تهدید می‌کنند.   مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان پیشوا ادامه داد: این باور که مشکلات روانیبه مرور زمان و به خودی خود رفع می‌شوند، کاملا اشتباه است و افراد برای جلوگیری از تشدید بیماری باید به متخصص مراجعه و درمان را آغاز کنند. بیشتر بخوانید: اولیور توییست‌های شهر را دریابید   ملک دار با اشاره به اهمیت بیماری افسردگی اظهار کرد: بر اساس نتایج پژوهش ها، ۷۵ درصد مردم کشور‌های جهان سومی، شناختی از این بیماری‌ها ندارند و به نظر می‌رسد تا سال‌های آینده افسردگی، یکی از علت‌های مهم مرگ و میر انسان‌ها باشد.    وی افزود: برای ارتقای سواد سلامت، برگزاری دوره‌های آموزشی و مشاوره رایگان در پایگاه‌های مربوطه از جمله مهم‌ترین اقدامات سازمان بهزیستی است.     انتهای پیام/ برچسب ها: افسردگی بهزیستی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افسردگی بهزیستی سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلفیق هنر و مفاهیم هنری برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه اقدام ارزشمندی است که اداره سلامت شهرداری تهران آن را به شکل مطلوبی در سلامت شهر بوستان لاله اجرا کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند.

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم.

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • از روان تا درمان
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب
  • اعتراض به آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال جنجالی: اجازه این کار را نداریم!
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور