Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید زینلی مدیرکل انتقال خون استان اصفهان در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: پلاسمادرمانی یکی از روش‌های موثر در تسریع روند درمان بیماران مبتلا به کرونا است. این روش هیچ‌گونه عوارضی ندارد و روز به روز با درخواست بیشتری روبه‌رو است.

او افزود: این درمان برای عموم قابل اجرا نیست و افراد مبتلا به بیماری کرونا به دلیل شرایط خاص، کاندیدای مصرف پلاسما می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: تاکنون حدود ۷۰۰ واحد پلاسما اهدا شده است که با توجه به افزایش میزان مبتلایان از کسانی که بهبود یافته‌اند و شرایط لازم را برای اهدای پلاسما دارند دعوت می‌کنیم برای اهدای پلاسما مراجعه کنند.

او بیان کرد: در شرایط کنونی کمبود خون نداریم، اما به تمامی گروه‌های خونی نیاز داریم؛ به‌ویژه همه گروه‌های خونی منفی به دلیل کم‌یاب بودن، بیشتر مورد نیاز هستند.

زینلی گفت: هر فرد می‌تواند ۴۵۰ سی‌سی خون اهدا کند که نیاز مصرف هر بیمار، به نیاز و میزان خونی که از دست داده است بستگی دارد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اهدا پلاسما بهبودیافتگان کرونا کمبود خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۶۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی