Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم٬ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» در وبسایت خود نوشت که یک هواپیمای اماراتی برای اولین بار یک ماه پس از امضای توافق عادی‌سازی میان امارات و اسرائیل هنگام سفر از میلان به ابوظبی از آسمان فلسطین اشغالی عبور کرد. روزنامه مذکور صهیونیستی افزود که سفر هواپیمای شرکت الاتحاد از میلان ایتالیا به سمت ابوظبی اولین پرواز از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است که مجوز پرواز از آسمان فلسطین اشغالی و اردن را دریافت کرد و همین امر موجب کوتاه‌تر شدن زمان سفر تا یک ساعت و نیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رژیم صهیونیستی و اردن پنجشنبه گذشته به منظور باز کردن مسیر پروازها در آسمان اردن و اراضی اشغالی و کوتاه کردن زمان سفر میان کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیا و اروپا و آمریکای شمالی توافق‌نامه‌ای امضا کردند. رسانه‌های صهیونیست صحبت‌های میان خلبان هواپیما و برج مراقبت رژیم صهیونیستی را منتشر کردند و «اوویر جندلمان» سخنگوی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حساب توییتری خود خطاب به رسانه‌های عربی گفت: «برای اولین بار یک هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت اماراتی در سفر خود از میلان به ابوظبی در آسمان اسرائیل به پرواز درآمد٬ گوش کنید به تماس صمیمانه‌ای که میان خلبان این هواپیما و برج مراقبت اسرائیل برقرار شده است». برج مراقبت رژیم صهیونیستی در جریان این پرواز از هواپیمای اماراتی استقبال و اعلام کرد کرد: «کاپیتان ، ما از استقبال از پرواز شما بر فراز اسرائیل بسیار خوشحال و مفتخریم. این یک لحظه تاریخی است که منتظر آن بوده ایم و امیدواریم که این امر الهام بخش برای کل منطقه برای آغاز مرحله‌ای جدید باشد». خلبان نیز به او پاسخ داد و گفت: «انشالله! من فقط می خواهم شما بدانید که شما یک خلبان اماراتی دارید و هواپیما نیز از کشور امارات است. ما به این همکاری افتخار می‌کنیم و خوشحالیم تا موجبات پیشرفت و صلح در منطقه را فراهم کنیم». روز گذشته منابع گزارش دادند که یک شرکت بین‌المللی در امارات به دنبال خرید شرکت هواپیمایی خصوصی« israir» رژیم صهیونیستی است. همچنین یک مسؤول عالی رتبه این رژیم فاش کرد، احتمالا این رژیم و امارات ظرف چند روز آینده در چارچوب عملیات عادی‌سازی بزرگتری یک توافق تجاری در حوزه هواپیمایی به امضا برسانند. از زمان امضای توافق عادی‌سازی روابط میان ابوظبی و تل‌آویو در اواسط ماه گذشته میلادی، این اولین باری است که یک شرکت در امارات قصد خود برای به مالکیت درآوردن یک شرکت در اراضی اشغالی را اعلام می‌کند. با این توافق، هواپیماهای رژیم صهیونیستی می‌توانند با عبور از آسمان امارات در فرودگاه‌های این کشور به زمین بنشینند. کابینه رژیم صهیونیستی در این هفته قرارداد صلح با امارات را رسما تصویب کرد و این رژیم برای میزبانی از یک هیئت عالی رتبه اماراتی در چند روز آینده آماده می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل به امارات می‌رود
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند
  • پلیس اسرائیل عضو کنست را مضروب کرد
  • اولین پرواز شهرکرد به عسلویه انجام شد
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است