Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در نظام رتبه بندی جدید دانشگاه، شهریه دانشجویان بر اساس دو مولفه تعیین می‌شود، رشته‌ها بر اساس تقاضا و واحدهای دانشگاهی بر اساس امکانات سطح بندی می‌شود.

وی با اشاره به احیای نظام رتبه‌بندی واحدهای دانشگاهی براساس معیارهای عملکردی جدید افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه دانشگاهی این امکان را دارد که در واحدهای مختلف با توجه به سطح واحدها و حضور آن‌ها در مناطق مختلف یک نظام رتبه بندی داشته باشد که ما در این نظام رتبه بندی واحدهای دانشگاهی را در ۲۶ رتبه سطح بندی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی عنوان کرد: مقدار شهریه در واحد سطح یک هر چقدر باشد در واحد سطح بیست و ششم نصف آن مقدار شهریه دریافت می‌کنیم؛ به طور مثال اگر دانشجوی رشته حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تحصیل کند یا دانشگاه خراسگان یا مشهد میزان شهریه‌ای که می‌پردازد هر چقدر باشد می‌تواند در دانشگاه‌های رتبه پایین‌تری با پرداخت تا نصف آن شهریه همان درس را بخواند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر تلاش دانشگاه در گسترش عدالت آموزشی گفت: این نظام رتبه بندی بسیار بسیار کمک می‌کند تا همه افراد با هر سطح از دارایی امکان تحصیل برایشان میسر باشد.

وی با بیان اینکه این سطح بندی عامل محرکی برای ارتقای واحدها است، خاطر نشان کرد: سطح بندی واحدها این مزیت را دارد که در میان مدیران واحدها نیز ایجاد انگیزه کند تا برای ارتقا از سطحی به سطح دیگر تلاش کنند.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال که چه مولفه‌های دیگری در نظام رتبه بندی دانشگاه آزاد دخیل است، گفت: یک بخش این سطح بندی به واحدهای دانشگاهی اختصاص دارد و بخش دیگر آن به رشته‌های پرمتقاضی بستگی دارد. بر این اساس رشته‌های غیر پزشکی را به ۱۲ دسته تقسیم کردیم.

دکتر طهرانچی افزود: به طور مثال در سطح یک کد رشته‌های حقوق، روانشناسی، مدیریت، حسابداری و علوم تربیتی را داریم و دانشجویان شهریه‌ای که بابت تحصیل در این رشته‌ها می‌پردازند بسیار بیشتر از رشته‌هایی مثل علم اطلاعات، فلسفه و تاریخ است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان چگونه می‌توانند از این نظام رتبه بندی مطلع شوند، گفت: جداول راهنمای این سطح بندی در سامانه آموزشیار قرار می‌گیرد و به دانشجویان این اجازه را می‌دهد که متناسب با علاقه و توان مالی خود تصمیم گیری درستی کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان ‌کرد: با توجه به این جداول دانشجو پس از انتخاب رشته می‌تواند متناسب با شرایط خود رشته‌ی دیگری نیز  انتخاب کند و از این امکان استفاده کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1077171 برچسب‌ها محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی دانشگاه ها شهریه دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی رتبه بندی دانشگاه ها شهریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای دانشگاهی واحدهای دانشگاه نظام رتبه بندی سطح بندی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۱۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند

دکتر علیرضا کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند و کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری از ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در اختیار داوطلبان قرار گرفته است.

وی افزود: افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب رشته از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شده‌اند، تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته محل‌های انتخابی خود حداکثر ۵۰ کدرشته ‌محل اقدام کنند.

کریمیان با اشاره به اینکه از تعداد بیش از ۱۲۵ هزار نفری که مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، ۶۸ هزار و ۷۶۵ نفر مرد و ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر زن هستند، گفت: تاکنون بیش از ۸۸ هزار نفر از داوطلبان مجاز نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده اند اما این آمار شامل مجازین دانشگاه آزاد اسلامی نیست.

وی یادآور شد: با توجه به چهار اصلاحیه برای دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اضافه شدن ظرفیت و یا تغییر و حذف برخی کدرشته محل ها، داوطلبان در صورت نیاز می توانند نسبت به ویرایش فرم انتخاب رشته خود تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت اقدام کنند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های آن دانشگاه اقدام کنند. کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه سنجش درج شده است.

کریمیان افزود: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

کد خبر 6092978

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند