Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، پایگاه خبری "اویل پرایس" در گزارشی در خصوص پروژه خط لوله انتقال نفت گوره - جاسک نوشت: این خط لوله تحریم‌شکن ایران تنها چند ماه تا تکمیل شدن فاصله دارد.

ایرنا به نقل از پایگاه خبری "اویل پرایس" نوشت: با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تهران به تدابیری در زمینه شکست تحریم‌ها متکی بوده است تا بتواند میزان فزاینده‌ای از نفت را صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تدابیر شامل تغییر نام نفت ایران به عنوان نفت عراق در مرز و در میادین مشترک نفتی، استفاده از دلال‌های بین‌المللی برای مخفی کردن نفت ایران تحت نام سایر مشتری‌ها، انتقال کشتی به کشتی نفت ایران و همچنین ترکیب کردن نفت ایران در مسیرهای خطوط لوله صادرات نفت عراق است.

در این حال هفته گذشته شرکت توسعه و مهندسی نفت تایید کرد که فاز اول پروژه خط لوله نفت گوره – جاسک تا پایان سال جاری در ایران به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته علی جعفرزاده مدیر این پروژه، کار آزمایش ایستگاه‌های پمپاژ و پایانه نهایی ظرف دو ماه آینده آغاز خواهد شد و تا اوایل فوریه پایان خواهد یافت. تمرکز اولیه این چرخه صادراتی نفت بر میدان‌های نفتی بزرگ در منطقه کارون غربی خواهد بود. فاز اول این خط لوله ظرفیت انتقال ۴۶۰ هزار بشکه در روز نفت خام سنگین و ۲۵۴ هزار بشکه در روز نفت سبک به پایانه‌های صادراتی را خواهد داشت. فاز دوم هم شامل انتقال بیش از یک میلیون بشکه نفت به پایانه‌های صادراتی خواهد بود.

با نرخ بازیافت کنونی حدود ۴.۵ درصد پتانسیل عظیمی برای افزایش قابل ملاحظه تولید از این میدان‌ها وجود دارد.

به بیان کلی، خط لوله گوره – جاسک به ایران اجازه خواهد داد تا آزادانه حداقل روزانه یک میلیون بشکه از نفت خام خود را به هرجایی در جهان بخصوص در کوتاه مدت به کشور چین صادر کند.

بعلاوه یک وسیله مهم دیگر به جعبه‌ابزار ایران برای شکست تحریم‌ها مطابق دیدگاه‌ مقامات این کشور اضافه خواهد شد. جواد ظریف وزیر امور خارجه در دسامبر ۲۰۱۸ در مجمع دوحه گفت: اگر ما در ایران در یک هنر تبحر داشته باشیم که بتوانیم به دیگران آموزش دهیم آن دور زدن تحریم‌ها است.

اخبار مرتبط قدردانی شریعتمداری از دکتر افتخاری به خاطر نقش آفرینی «فولاد اکسین» و «لوله سازی اهواز» در پروژه عظیم «گوره - جاسک» 200 میلیون یورو صرفه جویی ارزی با انتقال نفت گوره به جاسک جلوگیری از خروج ۳۰۰ میلیون یورو ارز با تولید لوله‌های انتقال نفت گوره به جاسک در اهواز وزیر نفت: تکمیل طرح انتقال نفت گوره به جاسک در اولویت است روند اجرایی پروژه گوره به جاسک طبق برنامه زمان بندی شده پیش می رود مدیرعامل شرکت متن: طرح گوره به جاسک ۲۵ درصد پیشرفت داشته است پیش‌بینی تولید ۲۲۰کیلومتر لوله‌ برای پروژه نفتی گوره-جاسک

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا نفت ایران تحریم نفتی تحریم نفت ایران خط لوله گوره جاسک سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی انتقال نفت گوره گوره به جاسک نفت ایران تحریم ها خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۳۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مجید نژادحسین در گفتگویی به تشریح برخی سیاست‌گذاری‌ها، اقدامات و فعالیت‌های حوزه عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهر مشهد پرداخت و اظهارکرد: یکی از رویکردها و ملاحظات کمیسیون برای سال ۱۴۰۳، تعریف بودجه برای پروژه‌هایی است که دارای مطالعات هستند و کمترین تملک را دارند.

وی گفت: همچنین جلسات مشترکی با شهرداران مناطق و مدیران عامل سازمان‌ها و غیره برگزار کردیم تا اولویت‌های آن‌ها در تعریف پروژه‌ها لحاظ شود و براساس آن، بتوانیم رسالت شورای شهر یعنی نظارت و مطالبه‌گری از آنها را تحقق ببخشیم.

نژادحسین تاکید کرد که بودجه سال ۱۴۰۳ و پروژه‌های تعریف شده در آن، کاملا با نظر مدیریت شهری بوده است.

وی در ادامه به حوزه حمل‌ونقل عمومی شهر مشهد پرداخت و گفت: در این شهر، درحال حاضر هزار و ۷۲۰ اتوبوس داریم که این عدد در شهر تهران، ۲۵۰۰ دستگاه، اصفهان ۱۱۵۰، شیراز ۷۵۰ و تبریز ۶۵۰ دستگاه است؛ اگر این عدد را نسبت به جمعیت ساکن بسنجیم، وضعیت مشهد در قیاس با سایر کلانشهرهای کشور، وضعیت بهتری است.

نژادحسین افزود: افزون بر این، مجوز خرید ۴۵۰ دستگاه اتوبوس هم به شهرداری داده شده که امسال به چرخه خدمات‌رسانی اضافه می‌شوند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به بهای خدمات اتوبوسرانی در شهرهای مختلف هم اشاره کرد و گفت: در مشهد، بهای خدمات اتوبوس را از ۱۲۰۰ تومان به ۱۵۰۰ رساندیم؛ این درحالی است که بلیت اتوبوس در تهران، ۴۵۰۰ تومان است و درصد افزایش بهای خدمات در مشهد در قیاس با سایر کلانشهرهای کشور، کمتر است.

نژادحسین تصریح کرد: خدمات‌رسانی اتوبوسرانی در مشهد، نسبت به سایر کلانشهرها، ارزان‌تر و از طرفی، تعداد ناوگان نیز، به نسبت جمعیت، بهتر از دیگران است.

وی در ادامه به رویکردهای عمرانی کمیسیون و شهرداری در دوره ششم مدیریت شهری پرداخت و گفت: در گام نخست، اهتمام خود را به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمامی معطوف کردیم که دوره گذشته شروع شده بود چراکه این مهم را به نفع شهر و شهروندان می‌دانیم.

نژادحسین افزود: این رویکرد و نگاه قطعا در ادوار آتی نیز خواهد بود و آیندگان پروژه‌های دوره ششم که نیمه‌تمام مانده را تکمیل خواهند کرد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه در کنار تکمیل تقاطع ۴سطحی آزادگان، پروژه‌هایی چون احداث تقاطع غیرهمسطح شهید میرزایی در همین دوره اجرا و تکمیل شد، تصریح کرد: علاوه بر این، تعریض پل دهرود را داشتیم که با وجود واقع شدن در خارج از حریم شهر مشهد، در تعامل با فرمانداری و اداره کل راه و شهرسازی، اجرایی کردیم.

نژادحسین از اهتمام مدیریت شهری دوره ششم برای تکمیل پروژه خطوط مترو مشهد سخن گفت و افزود: تا پایان سال آینده، تکمیل حفاری خطوط ۴گانه قطارشهری مشهد را خواهیم داشت.

وی گفت: در فاز یک خط سوم مترو مشهد، اخیرا تصویب شد که ایستگاه‌های «بسیج»، «شارستان»، «تقاطع دانش» و غیره نیز تکمیل شود؛ پس از اینکه در شهریورماه، اتصال خط ۲ و ۳ مترو را خواهیم داشت، تا خردادماه سال آینده، خط یک مترو به خط ۳ متصل می‌شود.

نژادحسین در ادامه به پروژه پیاده‌روسازی سطح شهر اشاره داشت و اظهارکرد: میانگین پیاده‌روسازی در مشهد، سالانه ۲۵۰ هزار مترمربع بوده که این عدد را در سال ۱۴۰۱ به ۳۰۰ هزار مترمربع و سال ۱۴۰۲ به ۴۵۰ هزار مترمربع افزایش دادیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه عمده این پیاده‌روسازی‌ها در حاشیه شهر صورت گرفته، گفت: امسال، دامنه این پیاده‌روسازی‌ها را افزایش دادیم و علاوه بر حاشیه شهر، مناطق ۹ و یک و ۱۱ را هم تحت پوشش قرار می‌دهیم.

نژادحسین در ادامه به یکی از مصوبات شورای شهر درخصوص فراهم آوردن امکان تهاتر قیر، سیمان و میلگرد و ماشین‌آلات این حوزه اشاره داشت و اظهارکرد: به واسطه همین مصوبه، امروز شرایط خوبی به لحاظ قیر داریم و هدفگذاری آسفالت ۴ میلیون مترمربع از معابر شهر را برای سال ۱۴۰۳ انجام شده است.

وی گفت: معابر برای آسفالت همگی مشخص شده‌اند و براساس نیازسنجی و طبق نقشه‌های GIS آسفالت می‌شوند.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس همچنین اشاره‌ای هم به برخی پروژه‌های عمرانی شهر داشت و افزود: در ۳ ماه آتی، شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف و متعددی خواهیم بود؛ از جمله این پروژه‌ها می‌توان به تعریض پل‌های سرخس و شهید باهنر، تقاطع شهید هریری و دسترسی‌های سوم و چهارم تقاطع غیرهمسطح مصلی اشاره داشت.

پروژه‌های زودبازده محور دیگر صحبت‌های نژادحسین در این جلسه بود و اظهارکرد: در فاز اول پروژه‌های زودبازده، ۷۴ محله داشتیم که این عدد در فاز دوم، به ۸۰ محله افزایش یافت و در مجموع ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های زودبازده یک و دو هزینه کردیم.

وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن‌ماه امسال، ایستگاه سلامت در خط ۲ مترو مشهد به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: علاوه بر این، برای سال ۱۴۰۳ پروژه‌های متعددی چون دوربرگردان‌های بزرگراه پیامبر اعظم(ص)، تقاطع غیرهمسطح شاهنامه، تقاطع غیرهمسطح مشهد-طرقبه-شاندیز، دوربرگردان‌های غیرهمسطح هاشمی رفسنجانی، پارکینگ ضلع غربی پارک ملت و غیره نیز پیش‌بینی شده و اعتبار به آن تخصیص داده‌ایم.

نژادحسین افزود: درخصوص دوچرخه‌های اشتراکی نیز، امسال ۷۰۰ دوچرخه به شبکه بایدو اضافه می‌شود تا تعداد دوچرخه‌های بایدو به ۱۷۰۰ دستگاه افزایش یابد؛ علاوه بر این، تجهیزات ایستگاه‌ها و مسیرها نیز تکمیل می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: براساس گزارش سازمان ترافیک، بیشترین حجم ترافیک را در ۶۰ نقطه شهری شاهد هستیم که این نقاط با اصلاحات هندسی قابل حل و فصل شدن دارند؛ با برنامه‌ریزی صورت گرفته، امسال ۴۴ نقطه از مجموع ۶۰ نقطه اعلامی، اصلاح هندسی می‌شوند.

نژادحسین در پایان، به لزوم خارج شدن بلوار نماز از بن‌بست بودن تاکید کرد و گفت: ایجاد تونل و اتصال بلوار نماز به میدان نمایشگاه و انتهای بلوار شهید برونسی از جمله پروژه‌هایی است که در دوره بعد مدیریت شهری باید دنبال شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904286

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان