Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  رویترز  پژوهشگران دانشگاه آکسفورد می‌گویند امیدوارند تولید وسیله انجام این آزمایش آنتی‌ژنی در اوائل سال ۲۰۲۱ شروع شود و شش ماه پس از آن وسیله تاییدشده در دسترس قرار گیرد.

یافته‌های بررسی این پژوهشگران که هنوز در ژورنال‌های علمی منتشر نشده است، نشان می‌دهد که این وسیله توانایی شناسایی کروناویروس و افتراق آن را از سایر ویروس‌ها را با دقت بسیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور آکیلس کاپانیدس از بخش فیزیک دانشگاه اکسفورد می‌گوید: «روش ما به سرعت ذرات ویروس را شناسایی می‌کند» و به این ترتیب این آزمایش «ساده، بسیار سریع  و مقرون به صرفه است.»

آزمایش‌های سریع آنتی ژنی برای انجام آزمایش‌های گروهی و بازگشایی اقتصادی با وجود گردش ویروس در جامعه ضروری هستند و آزمایش‌های آنتی‌ژنی موجود فعلی سریع‌تر و ارزان‌تر از آزمایش‌های مولکولی PCR فعلی هستند، اما دقت کمتری دارند.

از طرف دیگر شرکت Simens Healthineers روز چهارشنبه اعلام کرد که یک کیت آزمایش سریع آنتی‌ژنی را در اروپا برای شناسایی عفونت‌های کروناویروس توزیع خواهد کرد، اما هشدار داد که برآورده کردن افزایش تقاضا برای این آزمایش ممکن است مشکل باشد.

گرچه پلتفرم آزمایشی دانشگاه آکسفورد سال آینده آماده خواهد شد، این آزمایش می‌تواند به مهار پاندمی در زمستان آینده کمک کند. مقامات بهداشتی هشدار داده‌اند که حتی اگر واکسنی برای کرونا ساخته شود، مردم جهان مجبور خواهند بود برای مدت‌ها با کروناویروس زندگی کنند.

کد خبر 557646 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، داده‌های ماهواره‌ای نشان می‌دهد نوعی از پوشش گیاهی بیش از تصور پژوهشگران به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک می‌کند.

با تشدید گرمایش جهانی خشکسالی، سیل و آتش‌سوزی در سراسر جهان، دانشمندان در غرب ایالات متحده برای کمک به جبران برخی از آسیب‌ها به این نوع از پوشش گیاهی که به عنوان جوندگان مشهور هستند، روی آورده‌اند.

محققان دانشگاه ایالتی بویز یوتا و دانشگاه ایالتی یوتا از داده‌های ماهواره‌ای برای شناسایی جریان‌هایی استفاده کرده‌اند که می‌توانند برای تقویت پوشش گیاهی، دوباره معرفی شوند و گسترش یایند. دانشمندان همچنین در حال ثبت چگونگی تغییر فراوانی آب و پوشش گیاهی مجاور آنها به عنوان معیاری برای سلامت محیط‌زیست هستند.

جودی برانت، دانشیار دانشگاه ایالتی بویز که رهبری تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد، می‌گوید: ارزش واقعی استفاده از داده‌های ماهواره‌ای برای نظارت این است که برای افرادی به کار می‌رود که روی زمین سخت کار می‌کنند و پروژه‌هایی مانند افزایش دسترسی به آب، افزایش زیستگاه ماهی‌ها و گونه‌ها را اجرا می‌کنند. 

در بیانیه قبلی ناسا گفته شده است که داده‌های ماهواره‌ای برای تعیین کمیت تأثیر این نوع از جوندگان بر اکوسیستم‌های محلی نشان از اثرگذاری قابل توجه آنها داشته است و هرچه آنها را حفظ و گسترش دهیم می‌توانیم در مقیاس بزرگ‌تری از وجود آنها برای مقابله با تغییر اقلیم بهره ببریم.

طبق دیتای یکی از مقاله‌های نیویورک تایمز، این نوع پوشش گیاهی «سلاح‌های خزدار انعطاف‌پذیری آب و هوا» هستند. آنها به طور طبیعی اطراف سدها، بر روی رودخانه‌ها و نهر‌ها به وجود می‌آیند و جریان آبی را که در منطقه فوران می‌کند، کاهش می‌دهند. پوشش گیاهی سبز را تقویت می‌کنند و به نوبه خود خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها و اثرات خشکسالی و سیل را نیز کاهش می‌دهند. 

دانشمندان مکررا تاثیر این نوع پوشش گیاهی را بررسی و تاکید کرده‌اند، گسترش آنها فراتر از تصور آنها اثرگذار است و با تغییر اقلیم مبارزه می‌کند.

پوشش گیاهی مذکور تا اواخر دهه ۱۸۰۰ در دریاچه‌ها، نهر‌ها و مرداب‌های سراسر آمریکای شمالی رایج بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک ترفند ساده و سریع: خرد کردن و تیکه کردن اصولی مرغ در ۲ دقیقه (فیلم)
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • کشف گاز متان در سیاره سرخ