Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر ارمنستان در مصاحبه‌ای با اشاره به وخامت اوضاع انسانی در قره باغ و نقش روسیه برای تثبیت اوضاع، گفت: دیگر روسای مشترک گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا باید از تلاش‌های روسیه حمایت کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "نیکول پاشینیان" نخست وزیر ارمنستان معتقد است که ایالات متحده و فرانسه، بعنوان روسای دیگر گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، باید از تلاش‌های روسیه در جهت ایجاد ثبات در وضعیت قره باغ کوهستانی حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این موضع گیری را عصر پنجشنبه در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی سوئیسی بیان کرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

پاشینیان در پاسخ به سئوالی درباره نقش فدراسیون روسیه در حل و فصل اوضاع قره باغ و انتظار ایروان از مسکو، گفت: «ما در حال رایزنی مداوم با شرکای روسی خود، از جمله در چارچوب پیمان امنیت جمعی، هستیم. قبلاً اظهارات روشنی وجود داشت، مبنی بر اینکه در صورت وخیم شدن اوضاع، روسیه و سازمان پیمان امنیت جمعی به تعهدات خویش در قبال ارمنستان عمل خواهند کرد. البته من فکر می‌کنم که از روسیه خواسته شده تا نقش پررنگ تری، از جمله برقراری ثبات اوضاع در منطقه قره باغ، را به عنوان رئیس مشترک گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا داشته باشد. من تأکید می کنم، از آنجا که روسیه نزدیک‌ترین رئیس مشترک این گروه به منطقه ماست، دو رئیس مشترک دیگر - یعنی فرانسه و ایالات متحده - باید از روسیه در تلاش برای ایجاد ثبات در منطقه حمایت بیشتری انجام دهند.»

نخست وزیر ارمنستان وضعیت انسانی در منطقه قره باغ را "بیش از پیش وخیم" توصیف کرده و گفت: «آتش بس، "حتی شروع به اجرا هم نکرده"، برای اینکه در همان لحظه‌ای که قرار بود اجرایی شود، آذربایجان حملات جدیدی را آغاز کرد.»

وی تأکید کرد: «درباره مصالحه باید بگویم که ارمنستان همیشه برای مذاکره در جهت رسیدن به صلح آماده بوده، البته "امتیازات باید توسط هر دو طرف مناقشه داده شوند.»

 به عقیده پاشینیان، "آذربایجان هرگز برای مصالحه آماده نبوده است" و در حال حاضر "تمایل به انجام این گام حتی کمتر از گذشته" شده، برای اینکه "ترکیه روند اوضاع را کنترل می کند".

 نخست وزیر ارمنستان یادآور شد: «آنچه در حال اتفاق افتادن است، نتیجه سیاست های توسعه طلبانه و امپریالیستی ترکیه است و ارامنه در قفقاز جنوبی آخرین مانع در راه رسیدن آنکارا به شرق و جنوب شرقی هستند. فیلم‌های منتشر شده در اینترنت، به روشنی مشارکت مزدوران سوری در جبهه جنگ در طرف آذربایجان را ثابت می‌کند. تروریست‌های سوری از فعالیت خودشان در قره باغ، فیلمبرداری کرده‌اند.»

پاشینیان معتقد است که جامعه جهانی باید بدون ابهام واقعیت "حمله آذربایجان به ارمنستان" را به رسمیت بشناسد. وی همچنین انتظار دارد که سوئیس هم اقدام ترکیه در استفاده از مزدوران خارجی و نیروهای خود در آذربایجان را محکوم کند.

مذاکرات تلفنی رئیس سنای روسیه با روسای پارلمان ارمنستان و آذربایجانعلی‌اف: باکو پاسخ لازم را به ارمنستان خواهد داد/ لزوم حضور ترکیه در مذاکراتاخطار وزارت امور خارجه به جمهوری آذربایجان و ارمنستان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار جمهوری آذربایجان ارمنستان اخبار جمهوری آذربایجان ارمنستان نخست وزیر ارمنستان قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه

یک نشریه آلمانی در مطلبی به نشانه‌هایی مبنی بر گسترش اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم غزه از دانشگاه‌های آمریکا به فرانسه اشاره کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمان در مطلبی از گسترش اعتراضات گسترده به جنگ غزه از دانشگاه های آمریکا به دانشگاه های فرانسه خبر داده و نوشت: ده ها نفرکه اکثراً جوانان بودند، بعدازظهر دوشنبه با پرچم فلسطین ورودی‌های دانشگاه سوربن پاریس را مسدود کردند. در سایه این اعتراضات سخنرانی ها و امتحانات باید لغو می شد.

 

.

 

لورلیا فرژو، یکی از دانشجویان شرکت کننده در این اعتراضات در فرانسه در این باره گفت: ما به خواست دانشجویان دانشگاه هاروارد و کلمبیا اینجا هستیم. "پس از اعتراضات دانشگاه Sciences-Po، ما اینجا هستیم تا این مسیر را ادامه دهیم". دو نماینده از حزب چپ فرانسه نیز در این اعتراضات حضور داشتند.

دانشجویان دانشگاه ساینس پو فرانسه (Sciences Po) اخیرا با برپایی تجمعی، حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند. شرکت کنندگان در این تجمع، یکی از ساختمان‌های مؤسسه دانشگاه را اشغال کرده و ورودی آن را بستند.

در ادامه این مطلب آمده است: اعتراضات علیه جنگ اسرائیل در غزه در فرانس هنوز به مقیاس دانشگاه های آمریکایی نرسیده است. اما کمپین همبستگی با فلسطین در این کشور در حال گسترش است، نه تنها به این دلیل که مقامات دولتی، نهادها و برخی از رسانه ها با تلاش برای جرم انگاری به این اعتراضات واکنش نشان می دهند. قوه قضاییه به دلیل اتهامات کیفری به زودی با این موضوع برخورد خواهد کرد. سوال این است که آیا همبستگی با جمعیت رنج کشیده غزه و اعتراض به کارزار انتقام‌جویی که به عنوان نسل‌کشی یا سیاست استعماری دولت نتانیاهو محکوم به «آپارتاید» است، باید به عنوان یهودستیزی طبقه بندی و محکوم شود.

به دلیل این اتهام، هم ماتیلد پانوت، رهبر فراکسیون پارلمانی LFI در مجلس ملی فرانسه و هم وکیل ریما حسن، نامزد LFI در انتخابات اتحادیه اروپا که در اردوگاه آوارگان فلسطینی در سوریه به دنیا آمده است - برای روز سه شنبه احضاریه پلیس دریافت کردند. هر دو همبستگی خود را با اشغال Sciences-Po اعلام کرده بودند.

ریما حسن که همبستگی با فلسطین را موضوع اصلی مبارزات انتخاباتی خود قرار داده است، با تشویق تظاهرکنندگان در خیابان سنت گیوم، فریاد زد: «شما افتخار کشور ما هستید!» او اعلام کرد که خواستار «آتش بس فوری» است. وی تاکید کرد که بمباران نوار غزه توسط ارتش اسرائیل "نه موجه و نه مشروع" و "جنایت جنگی یا جنایت علیه بشریت" است.

 

.

 

به گزارش لیبراسیون، اقدامات بیشتر طرفدار فلسطین در روزهای آینده در دانشگاه های گرنوبل، رن، لیل و لیون فرانسه برنامه ریزی شده است. بزرگترین اتحادیه دانشجویی، یونی اف، خواستار «قیام علیه سرکوب و صلح در غزه» است. الئونور اشمیت، سخنگوی این اتحادیه ، می‌گوید: «این بسیج یک رخنه ایجاد کرده است. اکنون زمان آن است که نشان دهیم جوانان در حال حرکت هستند.»

از طرفی مسئله حمایت از اسرائیل، همبستگی با فلسطین و مرزبندی آشکار از تروریسم و ​​یهودی ستیزی، امروز بیش از هر زمان دیگری چپ فرانسه را از هم جدا کرده است. برخی از سخنگویان برجسته آنها دیگر با یکدیگر صحبت نمی کنند و در این باره اختلاف نظر دارند.

خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطینکاهش درآمد غول انرژی فرانسه طی سه ماهه اول 2024

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاشینیان با روستاییان معترض مناطق مرزی دیدار کرد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • بازداشت معترضان به تصمیم پاشینیان برای «واگذاری روستاها» به باکو