Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین سید جلال موسویان سخنران و کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد عظمت و جایگاه والای حضرت محمد مصطفی (ص) در عالم هستی گفت: درعظمت و شخصیت وجودی خاتم انبیا (ع) همین اندازه کافی است که بدانیم خداوند در بسیاری از آیات قرآن کریم از ایشان تعریف و تمجید و جایگاهشان را مشخص کرده و قرآن؛ این کتاب الهی را با تمام رمز و راز‌های درونش سینه ایشان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اعمال روز ۲۸ و ۲۹ صفر

وی در ادامه به آیه‌ای در مورد پیامبراسلام (ص) اشاره کرد و افزود:خداوند در قرآن کریم، آیه ۴۵ و ۴۶ سوره احزاب در مورد خاتم النبیین (ص) می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاکَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِیرًا وَدَاعِیًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُنِیرًا؛‌ ای پیامبر (گرامی) ما تو را به رسالت فرستادیم تا (بر نیک و بد خلق) گواه باشی و (خوبان را به رحمت الهی) مژده دهی و (بدان را از عذاب خدا) بترسانی و به اذن حق (خلق را) به سوی خدا دعوت کنی و (در این شب ظلمانی جهان) چراغ فروزان عالم باشی»؛ در این آیات خداوند حضرت محمد (ص) را به چراغی در دل تاریکی شب تشبیه می‌کند که هر کس او را ببیند هدایت می‌شود.


این کارشناس مذهبی ادامه داد: حضرت محمد (ص) در طول ۲۳ سال زحمتی که برای هدایت مردم به سوی یکتاپرستی کشیدند، در این مسیر تمام سختی‌ها را به جان خریدند تا جایی که به فرموده خودشان هیچ پیامبری به اندازه ایشان در هدایت مردم اذیت نشد و خداوند در آیه ۱۲ سوره هود به پیامبر (ص) می‌فرماید: «وظیفه تو تنها نصیحت و اندرز خلق است، و حاکم و نگهبان هر چیز خداست»؛ زیرا قرار نیست کسی با زور به بهشت برود، خودش نیز باید رغبت نشان دهد.

حجت الاسلام موسویان در ادامه به بیان اوصاف حضرت محمد (ص) از زبان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) پرداخت و گفت: امام حسن (ع) در روایتی حضرت محمد (ص) را دردانه عالم هستی معرفی می‌کنند، همچنین با کمی تورق در تاریخ می‌بینیم کتاب‌های مختلفی در مورد اوصاف و ویژگی‌های رفتاری پیامبر (ص) از نوع راه رفتن پیامبر (ص) گرفته تا سبقت ایشان در سلام کردن نسبت به دیگران و دیگر سجایای اخلاقی این اسوه نمونه الهی نوشته شده است که اغلب از زبان اهل بیت (ع) و صحابه موثق ایشان نقل شده است.

وی افزود: خیلی از عاشقان رسول خدا (ص) دوست داشتند در این ایام مبارک در شهر مدینه و در حرم امن پیامبر (ص) باشند که به دلایل مختلفی از جمله بیماری منحوس کرونا نتواستند به حاجت دل خود برسند. لذا از کار‌هایی که می‌توانیم در روز رحلت پیامبر (ص) انجام دهیم خواندن زیارت ایشان از دور است؛ شیخ عباس قمی در هنگام جمع آوری کتاب نفیس مفاتیح الجنان زیارتی را آوردند به نام «زیارت از بعید پیامبر (ص)».

بیشتر بخوانید

زیارت از بعید نبی اکرم(ص) را در ۲۸ صفر بخوانید + صوت

حجت الاسلام موسویان در پایان گفت: شیخ عباس قمی در توضیح زیارت از دور پیامبر (ص) می‌گوید: «یک صندوق به نیت قبر پیامبر (ص) قرار داده و قرآنی روی آن بگذارید سپس پارچه مشکی روی آن بکشید و روی کاغذی بنویسید «هذا قبر محمد ابن عبدالله (ص)» و این کاغذ را روی قرآن قرار دهید و پس از انجام غسل زیارت خاتم الانبیا (ص)، زیارت از بعید و دو رکعت نماز زیارت پیامبر (ص) را بجا بیاورید»؛ در روایت وارد شده این عمل مثل این است که رسول خدا (ص) در مدینه زیارت کردیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رحلت پیامبر ماه صفر حضرت محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه ارز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

از سوم اردیبهشت اعزام زائران عمره به عربستان آغاز شد و اعزام زائران تمتع نیز نیز از ۲۴ اردیبهشت آغاز می‌شود، به گفته مسئولان سازمان حج روند صدور روادید هم به خوبی پیش می‌رود، اما آنچه در مقدمات سفر به سرزمین وحی باید برنامه‌ریزی قرار گیرد، تامین و تخصیص ارز مورد نیاز زائران است که چگونه سهمیه‌بندی شده و با چه قیمتی و توسط کدام بانک‌های عامل توزیع خواهد شد؟ 

 ایمان شمسایی در نشست امروز دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت- شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد، اعلام کرده است «با موافقت بانک مرکزی هر یک از زئران حج ۱۴۰۳ می‌توانند مبلغ ۵۰۰ یورو به نرخی که این بانک اعلام خواهد کرد از شعب بانک عاملی که در سراسر کشور معرفی می‌شود دریافت کنند، این مبلغ در سهمیه سفر هوایی سالانه افرادی که به خارج از کشور مسافرت می‌کنند، محاسبه نخواهد شد.

سید عباس حسینی در این نشست گفت: سازمان حج و زیارت روند فرآیند امور اجرایی اخذ روادید زائران حج ۱۴۰۳ را مطلوب خواند و اعلام کرد که رقم طلب برای ۷۴ هزار زائرحج پیش رو تاکنون اخذ شده است. عملیات ثبت‌نام در استان‌ها را نزدیک به اتمام است و دریافت رقم طلب بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر هم در حال انجام است و به‌دنبال آن اخذ روادید صورت خواهد گرفت.

نصرالله فرهمند مدیرعامل موسسه فرهنگی «عمره سعادت» که اجرای عملیات عمره را بر عهده دارد نیز درباره برنامه ریزی اعزام عمره‌گزاران ایرانی به سرزمین وحی قبل و بعد از عملیات حج تمتع گزارش داد و گفت: هماهنگی با هواپیمایی انجام شده است، انتظار می‌رود که پس از عملیات حج ۱۴۰۳ با توجه به زیرساخت‌های پیش بینی شده از ۲۰ ایستگاه پروازی زائران به دو فرودگاه مدینه و جده منتقل شوند.

طاهر درودی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر هم درباره هماهنگی‌ها و اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی به عمره گزاران و زائران حج پیش رو و انتقال دارو‌ها و تجهیزات مورد نیاز در حج ۱۴۰۳ گزارش داد

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند | برخی از آنها چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند!
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • سهمیه ارز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد
  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم