Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از انتخاب، محمدحسن آصفری ادامه داد: واقعیت این است که بخش اعظمی از مشکلات امروز کشور ناشی بی‌تدبیری و نداشتن برنامه از سوی مسئولان دولت است. دولت در حوزه اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی اشتباهات زیادی داشته است که می‌توانست از بروز این اشتباهات را از طریق مشورت با کارشناسان و منتقدان یا همین طور همکاری با قوا در تنظیم لایحه یا برنامه مشترک، جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس در ادامه افزود: البته من اعتقاد دارم که بخش دیگری از مشکلات امروز کشور ناشی فشارهای غرب در موضوعات مختلف مثل برجام و موضوعات تسلیحاتی و امثال آن است و همین طور شیوع کرونا نقش آفرین بودند.

وی با اشاره به طرح سئوال از رئیس جمهور گفت: اتفاقا من یکی از امضاکنندگان طرح سوال از آقای روحانی هستم و اعتقاد دارم که ایشان باید بیایند پاسخگو باشند ولی متاسفانه برای ما سوال است که چرا رییس مجلس این طرح سوال را در دستور کار قرار نمی‌دهد. علاوه بر این، برخی نمایندگان هم موضوع استیضاح آقای روحانی را دنبال می‌کنند که اگر مطرح شود، آقای روحانی از این مجلس نمی‌تواند رای کفایت را دریافت کند ولی هیات رییسه اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

آصفری تاکید کرد: من فکر می‌کنم که آقای روحانی بیشترین نقش را در این اتفاقات داشتند چون به هرحال فرمان هدایت دولت در دستان ایشان است. شاید اگر دولت اینقدر در انتخاب وزرا یا برخی تصمیمات با مجلس لجبازی نمی‌کرد، امروز وضعیت کشور اینچنین نبود.

وی در پاسخ به سئوالی درمورد چرایی عدم پیگیری این طرح توسط هیئت رئیسه تصریح کرد: اسم آن را نمی‌توان مصلحت اندیشی گذاشت. چون طبق قانون هیات رییسه مکلف به ارایه طرح‌ها به صحن علنی است ولی آنان به قانون تمکین نکرده و تاکنون هم به این اقدامشان پاسخگو نبودند.

وی در ادامه افزود: بیش از ۲۰۰ نماینده طرح سوال از آقای روحانی را امضا کردند ولی هنوز هیات رییسه مجلس اجازه ورود طرح سوال به صحن علنی را ندارد و باید در این خصوص پاسخگو باشد.

کد خبر 557697 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آقای روحانی طرح سوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از نشريه اکسيوس، کنگره آمريکا به دادگاه کیفری بین‌المللی هشدار داد حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیلی با انتقام‌جویی آمریکا مواجه خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژيم اسرائیل تا آنجا پیش رفته است که از بایدن خواسته است تا برای جلوگیری از صدور حکم مداخله کند. دیوان کیفری بین‌المللی در حال تحقیق درباره اتهامات جنایات جنگی علیه ارتش رژیم اسرائیل است.

کاخ سفید از اظهار نظر در مورد تماس نتانیاهو با بایدن خودداری کرد، اما گفت: دیوان کیفری بین المللی در این شرایط صلاحیتی ندارد و ما از تحقیقات آن حمایت نمی‌کنیم. 

مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه بیانیه‌ای صادر کرد و حکم‌های گزارش شده را «شرم‌آور» و «غیرقانونی» خواند.

جانسون گفت: «اگر دولت بایدن به چالش کشیده نشود، دیوان کیفری بین‌المللی می‌تواند قدرت بی‌سابقه‌ای برای صدور حکم بازداشت علیه رهبران سیاسی، دیپلمات‌های آمریکایی و پرسنل نظامی آمریکایی ایجاد کند و آن را به دست گیرد.»

جانسون از دولت بایدن خواست که «فوری و با صراحت از دیوان بین‌المللی کیفری بخواهد از اين اقدام خوداری و از هر ابزار موجود برای جلوگیری از چنین اقدام تحقیرآمیزی استفاده کند.

رئیس مجلس به چندین قانونگذار جمهوری خواه می‌پیوندد که در روز‌های اخیر به شدت از دیوان کیفری بین المللی انتقاد کرده اند.

یکی از اعضای مجلس نمایندگان جمهوریخواه به آکسیوس گفت که پیش نویس قانونی برای پاسخگویی به هر گونه حکمی در حال تدوین است.

مایکل مک کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا (تگزاس) به آکسیوس گفت که انتظار دارد نسخه‌ای از لایحه سناتور تام کاتن (R-Ark) برای تحریم مقامات دیوان بین المللی کیفری درگیر در تحقیقات ایالات متحده و متحدانش ارائه شود. 

برد شرمن، نماینده کالیفرنیا، گفت که ایالات متحده باید به این فکر کند که آیا ما یکی از امضاکنندگان اساسنامه رم باقی می‌مانیم - معاهده‌ای که دادگاه بین‌المللی کیفری را تاسیس کرد.

وی افزود: «ما باید در مورد گفتگو با برخی از کشور‌هایی که [پیمان] را تصویب کرده اند فکر کنیم که آیا می‌خواهند از این سازمان حمایت کنند یا خیر.

ریچی تورس، نماینده سرسخت طرفدار اسرائیل و سناتور جان فترمن هر دو از حکم‌های گزارش شده انتقاد کرده اند.

پرامیلا جایاپال، رئیس انجمن پیشرو، منتقد سرسخت اسرائیل، گفت: «دیوان بین‌المللی کیفری یک نهاد مستقل است و باید کار‌هایی را که آنها باید انجام دهند ادامه دهد».

مارک پوکان، یکی دیگر از منتقدان مترقی اسرائیل، گفت: این موضوع به کنگره مربوط نیست که به آنها بگوید چه کاری انجام دهند. 

دیگر خبرها

  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • تاکید رئیسی بر حضورگسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد