Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: همه آحاد جامعه باید برای مبارزه و ریشه کنی ویروس کرونا همکاری کنند تا نتایج رضایت بخش حاصل شود.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه‌های نماز عبادی، سیاسی جمعه در مصلی اراک افزود: کادر درمان، مردم و دولت از شیوع این بیماری نگران هستند و نابودی این ویروس منحوس با مشارکت عمومی ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: همانطور که استان مرکزی در آغاز شیوع بیماری توانست سرآمد استان‌های کشور باشد اکنون نیز که بیماری توسعه یافته باید تلاش شود تا استان مرکزی در رعایت و جلوگیری از بیماری به الگو در سطح کشور تبدیدل شود.

امام جمعه اراک گفت: ظرفیت بیمارستان‌ها از بیماران مبتلا تکمیل شده و امکانات درمانی اجازه خدمت نمی‌دهد بنابراین باید نکات بهداشتی به جدّ رعایت شود.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: اکنون دنیا و ایران اسلامی در شرایط سخت و حساسی در مواجه با بیماری قرار دارد بنابراین از تلاش پزشکان، پرستاران و همه کادر درمان قدردانی می‌شود.

وی اظهار داشت: دانشمندان ایرانی هم در ساخت واکسن کووید ۱۹ در تلاش هستند و امید است جمهوری اسلامی بتواند واکسن بیماری را تهیه و افتخار دیگری را در تاریخ به ثبت برساند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه گفت: نماز جمعه در ۱۰ تا ۱۵ شهر استان به خاطر آثار اجتماعی و انعکاس آن برگزاری می‌شود بنابراین باید نکات بهداشتی به دقت رعایت شود و در صورتی که صلاح باشد و اعلام شود؛ نماز جمعه هم تعطیل خواهدشد.

آیت الله دری نجف آبادی افزود: در مواجه با این بیماری نباید سهل انگاری صورت گیرد اگر کسی به نکات بهداشتی کم توجهی کند و فردی بیمار شود گناه کبیره است.

وی در ادامه اظهار داشت: امنیت کلیدی ترین و باارزش‌ترین مسئله جامعه است و در ابعاد مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.

اخبار مرتبط آیت الله دری نجف آبادی: ملت ایران در مقابله با کرونا از کشورهای دیگر موفق تر عمل کرد بی توجهی مردم به ارزان ترین عامل مقابله با کرونا کاهش رعایت پروتکل ها در روزهای طوفانی کرونا خیز دوباره کرونا در سایه چرخش نگاه مردم افزایش آمار قربانیان کرونا در هرمزگان

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آیت الله دری نجف آبادی کرونا در ایران مبارزه با کرونا کرونا را جدی بگیریم سهل انگاری کرونا سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آیت الله دری نجف آبادی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۸۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تبریک تولد بهرام رادان به سبک محسن کیایی!
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند
  • عملیات «وعده صادق» ابهت پوشالی و شکستنی اسراییل را اثبات کرد