Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@03:41:22 GMT

تلاش دشمن در ضربه زدن به بنیان خانواده

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۵۸۷۵۳

تلاش دشمن در ضربه زدن به بنیان خانواده

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مسعود عالی ظهر امروز در مراسم عزاداری در هیئت ثارالله مشهد برگزار شد، گفت: پیامبر اکرم (ص) خطاب به امام علی (ع) فرمود: خدا را نشناخت کسی مگر تو و من، همچنین من را نشناخت کسی مگر خداوند متعال و تو، همچنین کسی علی (ع) را نشناخت مگر من و خدا.

این کارشناس دینی با بیان اینکه در احادیث و روایات آمده است که زمانی که نام پیامبر اکرم آورده می‌شود، همه انبیاء نسبت به نام ایشان تعظیم می‌کنند، اظهار کرد: امام صادق (ع) فرمود: در خانه‌ای که نام پیامبر در آن باشد و یکی از افراد خانواده این نام را داشته باشد نیز در آن خانه، خیر و برکات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آثار و برکات ذکر صلوات

وی در خصوص آثار و برکات ذکر صلوات، بیان کرد: پیامبر فرمودند: «ذکر صلوات باعث می‌شود تا ذره ای گناه در وجود فرد باقی نماند»، این ذکر مانند توبه باعث ریزش گناهان میشود. همچنین صلوات فرستادن و ذکر آن، بالاترین و مهمترین ذکر در بین اذکار است. 

حجت‌الاسلام عالی همچنین با بیان اینکه پیامبر اعظم سرپرستی همه مومنان را از ابتدای تاریخ تا انتها بر عهده دارد، افزود: ایشان مانند پدر دلسوزی برای خانواده، سرپرستی و هدایت مومنان را بر عهده دارد و در پی آن است تا از آنها دستگیری کرده و آنها را هدایت کند.

پیامبر اکرم (ص) در حدیثی فرمود: وای به حال والدین مسلمانان در آخرالزمان، چرا که آنها به فکر مادیات فرزندان خود هستند اما به دینداری فرزندان خود اهمیت نمی دهند

وی در ادامه تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) در حدیثی فرمود: وای به حال والدین مسلمانان در آخرالزمان، چرا که آنها به فکر مادیات فرزندان خود هستند اما به دینداری فرزندان خود اهمیت نمی دهند.

حجت‌الاسلام عالی با بیان اینکه متاسفانه اولیاء شیطان در پی ضربه زدن به بنیان خانواده در کشور ما هستند، ادامه داد: بر همین اساس، در یکی از پروتکل های یهود آمده است که هر خانواده ای غیر از یهود باید متلاشی و نابود شود. 

تغییر سبک زندگی جامعه با ابزارهای ارتباطی جدید

وی همچنین گفت: متاسفانه در حال حاضر در کشور اعضای خانواده در طول روز بسیار کم با یکدیگر هم کلام می‌شوند و بیشتر درگیر فضای مجازی و تلفن همراه هستند، آنها در ظاهر کنار هم هستند اما از یکدیگر فاصله دارند، مانند اتفاقی که در غرب افتاده و نظام خانواده دچار فروپاشی شده است.

حجت‌الاسلام عالی همچنین افزود: در جهان غرب قبح خیلی از رفتارهای اخلاقی ریخته شده و تعریف خانواده نیز در آن عوض شده است، خانواده دیگر به معنای زندگی یک زن و مرد کنار یکدیگر نیست، بلکه ممکن است حضور دو فرد هم‌جنس‌گرا در کنار هم نیز یک خانواده را تشکیل دهد. در کشورهایی نظیر فرانسه، آمریکا، سوئد و مکزیک فرزندانی به دنیا می‌آیند که فاقد پدر هستند و مشخص نیست که پدر این فرزندان چه کسی است.

اجرای مخفیانه سند ۲۰۳۰

وی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما نیز علی‌رغم منع رهبری از اجرای سند ۲۰۳۰ اما باز هم عده‌ای در پی اجرای آن به صورت مخفیانه هستند، این سند اهدافی نظیر محیط‌زیست و تحکیم خانواده را دارد که متاسفانه تعریف از خانواده، به همان معنای تعریف غرب و ازدواج دو همجنس با هم است.

کد خبر 5049555

منبع: مهر

کلیدواژه: رحلت پیامبر اکرم ص مراسم عزاداری مسعود عالی ویروس کرونا اربعین 99 شیراز بوشهر شیوع کرونا آمار کرونا اربعین حسینی گرگان شهرکرد مجلس شورای اسلامی شهدای مدافع حرم کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا سیستان و بلوچستان حجت الاسلام فرزندان خود پیامبر اکرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۸۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸ هزار خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌ شوند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهرها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم بمنظور افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می شود.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از دیگر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کارهای گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند شده اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است. لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جذب ۳ هزار و ۱۰۱ حامی جدید برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین
  • پاسخ قاطع و گسترده ایران قواعد جدیدی را وضع کرد و معادلات دشمن را برهم زد + فیلم
  • پاسخ قاطع و گسترده ایران قواعد جدیدی را وضع کرد و معادلات دشمن را برهم زد
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • ابوعبیده: پاسخ قاطع و گسترده ایران قواعد جدیدی را وضع کرد و معادلات دشمن را برهم زد
  • واکنش ایران محاسبات دشمن را به هم ریخت
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت سرپرستی فرزندخوانده هستند
  • ۱۶ زوج اردبیلی پشت نوبت دریافت فرزندخوانده هستند
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند