Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد دانشگاه مینه سوتا ضمن تأیید موضوع احتمال بروز جنگ داخلی در آمریکا پس از مشخص شدن نتایج انتخابات ۲۰۲۰، از آماده شدن برنامه‌هایی برای جلوگیری از آنچه که وی آن را کودتا می‌خواند خبر داد.

قدس آنلاین:  موضوع احتمال بروز جنگ داخلی در آمریکا در صورت شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری این کشور جدی تر از قبل شده است، این امر به ویژه با حادثه ای که هفته گذشته در ایالت میشیگان رخ داد و اف بی ای (پلیس فدرال آمریکا) از بازداشت بیش از ۱۰ نفر به اتهام تلاش برای ربودن فرماندار این ایالت و به راه انداختن جنگ داخلی خبر داد، پر رنگ تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد بازداشت شده از سوی اف بی آی از اعضای گروه شبه نظامی افراطی «بوگالو بویز» که از حامیان «دونالد ترامپ» محسوب می شوند هستند.

بوگالو بویز در جریان مخالفت با تداوم قرنطینه سراسری برای کنترل کرونا، در مخالفت با این تدابیر حملاتی را علیه پلیس تدارک دید و شعارش عدم همراهی با فرمانداران دموکرات است.

در این میان پافشاری ترامپ بر موضوع احتمال بروز تقلب در انتخابات موجب شده تا فضای حاکم بر رقابت های انتخاباتی ۲۰۲۰ متشنج تر از هر زمان دیگری باشد اما نکته مهم در این رابطه آن است که این فقط جمهوریخواهان نیستند که سعی دارند با به نمایش درآوردن گروه های افراطی حامی خود وضعیت احتمالی آمریکا را در صورت شکست ترامپ به تصویر بکشند.

در سوی دیگر میدان یعنی اردوگاه دموکرات ها نیز وضعیت کماکان به همین ترتیب است؛ البته گروه های شبه نظامی در میان دموکرات ها چندان خود را نشان نمی دهند.

وجود این فضا موجب شده تا اغلب رسانه های خارجی درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ سخن بگویند، بر همین اساس برای تحلیل بهتر این شرایط، موضوع احتمال وقوع جنگ داخلی در ایالت متحده را با پروفسور «ویلیام بیمن» استاد دانشگاه مینه سوتا آمریکا، به بحث گذاشتیم.

پروفسور ویلیام اورمان بیمن (William O. Beeman) استاد و رئیس گروه مردم شناسی دانشگاه مینه سوتا است. وی همچنین از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ ریاست بخش خاورمیانه انجمن مردم شناسی آمریکا را برعهده داشته است.

بیمن پیشتر مدیر گروه مطالعات خاورمیانه در دانشگاه براون (Brown) در ایالت رودآیلند و استاد مردم شناسی و مطالعات آسیای شرقی این دانشگاه نیز بود. وی دکترای مردم شناسی را از دانشگاه شیکاگو در سال ۱۹۷۶ دریافت کرد و به خاطر نوشتن چندین جلد کتاب و بیش از ۱۰۰ مقاله علمی در مورد پویش های ارتباطات در ایالات متحده، ایران و غیره بسیار مشهور است.

پروفسور بیمن در تحلیل شرایط موجود در آمریکا و امکان بروز جنگ داخلی در این کشور بعد از مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر گفت: این حقیقت دارد که گروه هایی با تمام قوا از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، حمایت می کنند. این گروه ها مسلح هستند و وجود سلاح گرم در دستان آنها بر اساس متمم دوم قانون اساسی آمریکا که به شهروندان اجازه مالکیت و استفاده از اسلحه را می دهد بدون اشکال است. ما نه می دانیم که چه تعداد از این گروه های مسلح در آمریکا وجود دارد و نه اینکه چه تعدادی عضو این گروه ها هستند. آنچه می دانیم این است که برخی از اعضای این گروه ها اعلام کرده اند اگر ترامپ مجدداً به عنوان رئیس جمهور انتخاب نشود اسلحه بدست گرفته و به میدان می آیند. در این میان این هراس نیز وجود دارد که اگر ترامپ در انتخابات ماه نوامبر شکست بخورد نتیجه را نپذیرفته و حاضر به ترک کاخ سفید نشود.

صحنه ای از قدرت نمایی شبه نظامیان حامی ترامپ در داخل آمریکا

این استاد دانشگاه مینه سوتا در ادامه افزود: دیدگاه شخصی من این است که بله برخی گروه های مسلح ممکن است سلاح به دست گرفته و و در واشنگتن قدرت نمایی کنند اما با این وجود معتقدم که تعداد افرادی که دست به این کار می زنند چندان قابل توجه نخواهد بود. این افراد (گروه های مسلح حامی ترامپ) می توانند فوق العاده ویرانگر باشند اما معتقدم که در پایان ماجرا نیروهای امنیتی محلی آنها را کنترل می کنند.

موضوع نیروهای مسلح در آمریکا که شامل ارتش، نیروی دریایی، تفنگداران، نیروی هوایی و گارد ساحلی می شوند پیچیده است. آنها اجازه دخالت در مسائل داخلی آمریکا را ندارند مگر اینکه ایالت ها از آنها درخواست چنین کاری را بکنند. هر ایالتی در آمریکا گارد ملی که نیروی نظامی محلی آن ایالت است را در اختیار دارد. این نیروها تحت کنترل برخی کلانترها و فرماندارها هستند و اگر این گروه ها قانون شکنی کنند آنگاه پلیس فدرال وارد عمل می شود.

بر همین اساس باید گفت اگر ترامپ در انتخابات بازنده شود و این گروه های شبه نظامی بخواهند به زور وی را در کاخ سفید نگه دارند، نیروی کافی برای برخورد با آنها وجود دارد. با این وجود باید فکر آینده را کرد، مردم از این خطر (احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا) آگاه هستند و هم اکنون در حال آماده کردن برنامه هایی برای کنترل این گروه های شبه نظامی و اقدامات آنها که می تواند به طور موثری شکل کودتا به خود بگیرد، هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انتخابات آمریکا دانشگاه مینه سوتا دونالد ترامپ جنگ داخلی در آمریکا دانشگاه مینه سوتا موضوع احتمال گروه ها مردم شناسی شبه نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد

به گزارش تابناک، «دونالد ترامپ» در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» به‌شدت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی متحد نزدیکش در دوره ریاست جمهوری سابق خود انتقاد کرد.

حمایت‌ها از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در داخل اراضی اشغالی در ماه‌های اخیر کاهش یافته است، زیرا رای‌دهندگان صهیونیست خواهان پاسخ‌گویی به این هستند که چگونه نیروهای اطلاعاتی و نظامی تل‌آویو تدارکات حماس در عملیات طوفان الاقصی را برای حمله‌ای که منجر به کشته شدن نزدیک به ۱۲۰۰ نفر و به اسارت بردن بیش از ۲۰۰ تن به غزه شد، تشخیص ندادند.

ترامپ در مصاحبه‌ای با تایم در ۱۲ آوریل که در عمارت مجلل او در مارالاگو انجام شد، گفت: «بی‌بی، نتانیاهو به‌حق و به‌درستی به خاطر آنچه در ۷ اکتبر اتفاق افتاد، مورد انتقاد قرار گرفته است.»

تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در اراضی اشغالی نشان می‌دهد که نتانیاهو از رقیب اصلی سیاسی خود، «بنی گانتس» که ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی است، عقب‌تر است. گانتس که یکی از اعضای کابینه جنگ نتانیاهوست، خواستار برگزاری انتخابات در ماه سپتامبر شده است. این باعث شده است که نتانیاهو در تلاش برای تقویت حمایت عمومی برای ماندن در قدرت باشد. ترامپ هم به نتانیاهو حمله کرده است.

ترامپ گفت: «۷ اکتبر هرگز نباید اتفاق می‌افتاد.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا افزود: «همه چیز برای جلوگیری از آن مهیا بود. و بسیاری از مردم در مورد آن می‌دانستند، می‌دانید، هزاران و هزاران نفر در مورد آن می‌دانستند، اما اسرائیل از آن خبر نداشت و من فکر می‌کنم که او (نتانیاهو) به شدت به خاطر این موضوع سرزنش می‌شود.»

ترامپ زمانی از روابط نزدیک خود با نتانیاهو، که طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری را در اراضی اشغالی فلسطین داشته، سخن می‌گفت. زمانی که ترامپ رئیس‌جمهور بود، بسیاری از اولویت‌های نتانیاهو را دنبال کرد. ترامپ آمریکا را از توافق هسته‌ای با ایران خارج کرد، بلندی‌های جولان را به‌عنوان بخشی از اراضی اشغالی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را از تل‌آویو به قدس منتقل کرد.

اما روابط زمانی تیره شد که نتانیاهو پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ را تبریک گفته و ویدیویی را به مناسبت مراسم تحلیف بایدن منتشر کرد. ترامپ که همچنان به دروغ انکار می‌کند که بایدن پیروز قانونی انتخابات بوده است، از اینکه نتانیاهو وفاداری بیشتری به او نشان نداده، ناامید شده است.

ترامپ هم‌چنین در این مصاحبه‌ از بابت کنار کشیدن رژیم صهیونیستی از حمله سال ۲۰۲۰ آمریکا به عراق که منجر به جنایت ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شد، شکایت کرد. ترامپ به تایم گفت: «تجربه بدی با بی‌بی داشتم. و من از این موضوع خوشحال نبودم. این چیزی بود که هرگز فراموش نکردم. و این چیزی را به من نشان داد.»

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا فکر می‌کند وقت آن رسیده است که نتانیاهو قدرت را ترک کند و آیا او می‌تواند با گانتس بهتر کار کند یا خیر، درنگ کرد و گفت: «فکر می‌کنم بنی گانتس خوب است، اما برای گفتن آن آماده نیستم. من در این مورد با او صحبت نکرده‌ام. اما شما افراد بسیار خوبی دارید که من در اسرائیل با آنها آشنا شدم که می‌توانند کار خوبی انجام دهند.»

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا در بخش دیگری از این مصاحبه می‌گوید: در رویارویی با ایران، طرف اسرائیل را می‌گیرد.

او می‌گوید: اگر آنها به اسرائیل حمله کنند، بله، ما آنجا خواهیم بود.

ترامپ هم‌چنین می‌گوید که او نیز همانند اسرائیلی‌ها به این نتیجه رسیده است که «تشکیل دولت فلسطینی در کنار اسرائیل» همراه با صلح محتمل نیست. او می‌گوید: «زمانی بود که فکر می‌کردم راهکار دو دولت می‌تواند کارساز باشد. اکنون من فکر می‌کنم این راه بسیار بسیار سخت خواهد بود.»

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • آمریکا به شدیدترین وجه ممکن اعتراضات دانشجویان را سرکوب کرده است
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان