Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از بلومبرگ، یکی از خریداران هندی گاز مایع (LPG) یک بار دیگر تلاش می‌کند وابستگی خود به واردات از خاورمیانه را کاهش دهد. عرضه این محصول در سال گذشته به خاطر حملات پهپادی و جنگ تجاری آسیب فراوانی دید.

 شرکت بهارات پترولیوم در 2021 برای برطرف کردن یک پنجم نیاز خود به گاز مایع به واردات وابسته خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین پالایشگاه بزرگ هند در اوایل سال جاری میلادی تلاش کرد منابع واردات این محصول را متنوع تر کند ولی پیشنهادات جذاب چندانی به دست نیاورد.

 این شرکت قصد دارد منابع بهتری نسبت به گاز مایع خاورمیانه پیدا کرده و تنوع واردات خود را افزایش دهد. از گاز مایع معمولاً برای پخت و پز استفاده می‌شود و هند این محصول را بیشتر از عربستان، قطر، امارات و کویت وارد می‌کند. عرضه گاز مایع توسط این کشورها همواره در معرض نوسانات قیمت و شوک‌های عرضه قرار داشته است.

  حملات پهپادی به تأسیسات فرآوری نفت عربستان سعودی و کاهش تولید خاورمیانه پس از قرارداد کاهش تولید اوپک، حاکی از این نوسانات است. هند همچنین طی جنگ تجاری بین واشنگتن و پکن با رقابت بیشتری برای گاز مایع خلیج‌فارس مواجه شد چون چین واردات از آمریکا، اصلی‌ترین عرضه کننده خود را متوقف کرد. تقریباً تمام واردات گاز مایع هند در ماه‌های اوت و سپتامبر از خاورمیانه بوده‌است. اگر درگیری بین آمریکا و چین به یک جنگ تجاری دیگر منجر شود، متنوع کردن منابع واردات این محصول به نفع هند خواهد بود.

 اما خاورمیانه هنوز هم مزیت نزدیکی تولیدکنندگان بزرگ به هند را داراست. سایر گزینه‌های هند می‌تواند اروپا و آمریکا باشد که هر دوی آنها هزینه های بالاتر انتقال را به همراه خواهند داشت.

 شرکت بهارات پترولیوم به دنبال واردات 800 هزار تن واردات گاز مایع در 2021 است که یک پنجم نیاز سالانه آن را تشکیل می‌دهد.

 انتظار می رود واردات گاز مایع در هند در سال آینده میلادی تا 16.6 میلیون تن افزایش یابد. این رقم در 2020 برابر با 16 میلیون تن بود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۰۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری نفتکش‌ها نشان می‌دهد واردات نفت هند در ماه آوریل از روسیه افزایش و از عربستان سعودی کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌های شرکت رهگیری نفتکش‌ها و کشتی‌های کپلر و ال‌اس‌ئی‌جی نشان می‌دهند که هند در ماه آوریل نسبت به ماه پیش از آن، نفت بیشتری از روسیه وارده کرده اما واردات نفت این کشور از عربستان سعودی و عراق کاهش یافته است.

پالایشگاه‌های هند از زمان آغاز تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ که سبب تحریم نفت روسیه از سوی کشورهای غربی شد، نفت روسیه را وارد کرده است.

بر اساس داده‌های منتشرشده، روسیه در ماه آوریل بزرگترین عرضه‌کننده نفت به هند است و پس از آن عراق و عربستان سعودی قرار دارند.

این داده‌ها نشان می‌دهند که هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، واردات نفت را در ماه آوریل ۱۳ تا ۱۷درصد نسبت به ماه‌های گذشته افزایش داده است.

در همین حال، واردات نفت این کشور از عراق ۲۰ تا ۲۳درصد کاهش یافته است.

بر اساس داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی، پیش‌بینی می‌شود واردات روزانه نفت هند از روسیه از یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه در ماه آوریل به یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در ماه مه کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • سختی کار نفتی‌ها
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟