Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلمانی لایه چرخ دنده های سیستم معیوب آموزش و پرورش گرفتار شده اند و سرگردان ترین کارمندان دولت در ایام کرونایی به شمار می روند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، در این روزهای کرونایی اتفاق های عجیبی در سطح جهان در حال وقوع است، و اتفاق‌های عجیب تری نیز در ایران به وقوع می پیوندد. آموزش و پرورش تکلیفش با خودش مشخص نیست، مدارس را برپا می کنند و بعد به علت شیوع دوباره ویروس کرونا حضور دانش آموزان در مدارس به صفر می‌رسند، اما معلمان موظف هستند هر روز به مدرسه بروند آیا حضور معلمان در مدارس بدون دانش آموز ارزشی دارد؟!

 این معلمان که باید تدریس خود را در فضای مجازی دنبال کنند در مدرسه تنهایی در کلاس درس نشسته و اینترنتی و مجازی به دانش آموزان درس میدهند اما مشکل به اینجا ختم نمی شود اینترنت مدرسه ضعیف است و این معلم باید از اینترنت گوشی خودش استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوالی از مسئولان محترم آموزش و پرورش دارم و آن اینکه اگر قرار است معلم از اینترنت خود برای آموزش استفاده کند، از گوشی شخصی خودش استفاده کند آیا لزومی به حضور در مدرسه وجود دارد؟؟

باز هم مشکل تمامی ندارد، چرا که این معلم باید با سرعت نور به خانه برگردد تا کلاس بعدی را در خانه برگزار کند! چرا که موظف است فقط چند ساعت در مدرسه حضور داشته باشد اما شبانه روز در حال تعلیم مجازی است.

 مشکل اینجا تمام نمی شود، مشکلات دیگری نیز وجود دارد و آن اینکه معلم هایی که شاگردانشان در مناطق کوهستانی و یا در مناطق روستایی بدون پوشش شبکه اینترنت هستند چه باید بکنند؟!

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس باید تحت هر شرایطی فعال باشند، گفت: وقتی اساس کاربر آموزش حضوری قرار می‌دهیم باید معلمان در مدارس حضور پیدا کنند و ضمن تدریس به صورت مجازی به دانش آموزان حاضر در مدرسه نیز آموزش دهند.

 «محسن حاجی میرزایی» وزیر آموزش و پرورش ادامه می دهد: هیچ دانش آموزی نباید از آموزش دور بماند و برای دانش آموزان دور بودن از تحصیل ممکن است باعث گریز از تحصیل یا در بهترین حالت افت تحصیلی شود چرا که اولویت آموزش در مدارس کشور آموزش حضوری است.

 

سوال دیگری مطرح می‌شود که وقتی آموزش حضوری ممکن نیست چه باید بکنیم؟

معلمان در خانه با تهیه فیلم های کوتاه، تا جایی که لازم است دانش آموزان را وادار به درس خواندن می کنند اما دیگر انصاف نیست این معلم که در خانه نیز در حال فعالیت است صبح برای چند ساعت هم که شده بی هدف در مدرسه حاضر شود.

بعد از اعتراضات مکرر معلمان نحوه حضور معلمان در مدارس آذربایجان غربی در زمان محدودیت های کرونایی اعلام شد و بر این اساس حضور معلمان بر مبنای تصمیم شورای مدرسه خواهد بود.

با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص تمدید محدودیت های کرونایی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دانش آموزان در سطح استان از روز شنبه ۱۹ مهر به مدت یک هفته به صورت غیر حضوری خواهد بود نحوه حضور معلمان در مدارس نیز با تصمیم شورای مدرسه خواهد بود.

 به طوری که تدریس برای دانش آموزان تعطیل نشود. بر این اساس به جهت رعایت فاصله گذاری هوشمند اجتماعی محدودیت حداکثر ۵۰ درصد پرستاران در مدارس رعایت می‌شود.

تمامی خانواده ها نگران هستند و متاسفانه آمار مبتلایان دانش آموز نیز نشان می‌دهد که این که نگرانی خانواده ها بی دلیل نبوده است و بعد در اطلاعیه دیگر حضور دانش آموزان در مدارس را الزامی ندانستند.

 هم معلم ناراضی است و هم دانش آموزان! اگر قرار است معلمی هم برای دانش آموزان حاضر در مدرسه تدریس کند و بعد همان درس را به صورت مجازی به دانش آموزانی که در مدرسه حاضر نبودند آموزش دهد، آیا این ظلم و بی انصافی در حق معلمان نیست.

«ابراهیم محمدی» در این باره می‌گوید: با توجه به شرایط شروع شیوع کرونا حضور دانش آموزان در مدارس استان الزامی نیست، اما معلم ها باید در مدرسه حاضر باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با اشاره به تمام تلاش‌های صورت گرفته در راستای جلوگیری از شیوع کرونا در مدارس، افزود: پیش بینی های لازم برای جلوگیری از ابتلای دانش‌آموزان به بیماری کرونا انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: برای سیستم آموزشی غیر قابل قبول است که بدون فراهم کردن شرایط بهداشتی امکان حضور دانش آموزان برای فراگیری دانش ایجاد شود.

 نکته قابل تامل دیگر در این جاست که منظور از تمامی پروتکل های بهداشتی، قرار دادن تشت های پر از وایتکس در جلوی درب مدارس است و به غیر از این هیچ اتفاقی در مدارس نیفتاده است.

«ر – ح» دبیری که در یکی از مدارس تدریس می کند می گوید: از بین معلم ها و کادر مدرسه که در آن مشغول به تدریس است ۸ نفر به کرونا مبتلا شدندولی با این همه مدرسه دایر است در حالیکه دانش آموزی وجود ندارد ولی معلم ها به دستور مدیر مدرسه هر روز در مدرسه حاضر می‌شوند و سه ساعت بعد سراسیمه به خانه بر می گردند تا دوباره تدریس مجازی را شروع کنند.

 کاش در کارهایمان کمی عاقلانه عمل می‌کردیم امروز آذربایجان غربی به موقعیت فوق قرمز خود رسیده است و محدودیت‌های جدید کرونایی و همچنین منع رفت و آمد بین شهری نیز اعلام شده است.

 به فکر معلم هایمان باشیم که اینها سرمایه‌های این جامعه هستند.

پایان پیام/322

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدرسه و کرونا آموزش مجازی دانش آموزان آذربایجان غربی حضور دانش آموزان معلمان در مدارس دانش آموزان مدرسه حاضر آموزش و پرورش حضور معلمان معلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۰۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند