Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کفش کنان معاون سرمایه گذاری و فناوری‌های نوین سازمان مدیریت پسماند، در حاشیه توافق‌های مسئولان سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران و " موسسه قدر " به منظور تبدیل شدن زباله های ‌تر به برق در پایتخت، اظهار کرد: هاضم بی هوازی، پروژه‌ای است که طی آن، پسماند‌ های آلی از طریق فعالیت‌های بیولوژیکال تبدیل به انرژی برق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ابتدا زباله را وارد خطوط پردازش می‌کنیم و قسمت خشک ارزشمند آن، در صنایع بازیافت می‌رود و زباله های ‌تر و آلی نیز از طریق فعالیت بیولوژیکال و تخمیر، بیوگاز تولید می‌کنند که این بیوگاز به سمت ژنراتور مخصوص تولید برق می‌رود که قصد داریم از آن، حدود ۲ مگاوات برق بگیریم.

همچنین آزادی، مدیر حقوقی و امور قرارداد‌های سازمان مدیریت پسماند، گفت: آخرین بررسی‌هایی که در کمیته فنی سازمان مدیریت پسماند و مشارکت‌های مردمی و سرمایه گذاری شهرداری تهران نهایی شد و کارشناسان مربوطه، آن را تایید کردند شرکتی تحت عنوان " موسسه قدر ", پس از اخذ نمرات و امتیاز‌های خاصی که از لحاظ مالی و فنی، مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت و این موسسه با دارا بودن سوابق خوب در خصوص نیروگاه‌های حرارتی و انرژی‌های نو، توانست با کسب بالاترین امتیاز، برنده فراخوانی برای این منظور شود که هم اکنون در حال نهایی شدن قرارداد با یکدیگر هستیم که به امضای بالاترین مقام اجرایی شهرداری تهران و آن موسسه برسد.

بیشتر بخوانید

آخرین جزئیات از اجرای طرح کاپ در ۴ منطقه تهران 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت پسماند شهرداری تهران بازیافت زباله سازمان مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه