Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدا رحم امیری زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به برداشت ۸۵ هزار تنی مرکبات از سطح ۸ هزار و ۹۰۰ هکتار از باغات استان طی پارسال، گفت: پیش بینی می‌شود امسال، تولید مرکبات استان با افزایش ۱۲ درصدی نسبت به پارسال، به حدود ۹۵ هزار تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مرکبات استان شامل انواع پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، گریپ فروت، نارنج و... است، افزود: شرایط جوی مطلوب پارسال، مدیریت صحیح و اصولی طبق توصیه کارشناسان و محققان، توسعه و بارور شدن ارقام تجاری از دلایل ارتقاء کمی و کیفی مرکبات تولیدی استان هستند.

امیری زاده اظهار داشت: با توجه به فصل برداشت مرکبات خوزستان، تاثیر مطلوب آن بر تنظیم بازار و همچنین کیفیت خوب این محصول، تمام محصولات تولیدی کشاورزان به صورت مستقیم به بازار میوه و تره بار کشور عرضه می‌گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه مرکبات استان نیز همانند سایر محصولات زراعی و باغی تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی هستند، تصریح کرد: توصیه اکید این سازمان به کشاورزان، انجام بیمه باغات در موعد مقرر بوده تا از حمایت‌های این صندوق در مواقع بروز خسارت و بحران بهره‌مند گردند.

این مقام مسئول بهره گیری از محققان توانمند، مراکز تحقیقاتی و کارشناسان خبره در بخش اجرا و وجود کشاورزان سخت کوش و پیشرو در کشاورزی نوین، برنامه توسعه و تولید مرکبات استان براساس پتانسیل سنجی و شناسایی مناطق مستعد توسعه مرکبات، استفاده از ارقام پیوندی پرمحصول و تجاری را از برنامه‌های راهبرد‌ی این سازمان عنوان کرد.

امیری زاده در ادامه با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی خوزستان حذف باغات فرسوده، قدیمی و جایگزینی آن‌ها با باغات مدرن، کشت ارقام جدید با هدف ارتقاء بهره وری، انجام توصیه‌های ترویجی به باغداران و توسعه صنایع ذخیره سازی، تبدیلی، تکمیلی و برندسازی محصولات تولیدی را در جهت گسترش صادرات هدف گذاری نموده است، افزود: این سازمان همچنین از باغداران در تولید و تامین نهال سالم، پرداخت بخشی از هزینه و مساعدت در اصلاح و نوسازی باغ‌های مرکبات حمایت می‌کند.

او با اشاره به اینکه هر ساله برداشت مرکبات از نیمه مردادماه با برداشت لیمو ترش آغاز و تا پایان اسفندماه ادامه دارد، گفت: با توجه به کیفیت خوب مرکبات تولیدی خوزستان، بخشی از این محصول به کشور‌های حاشیه خلیج فارس صادر می‌گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان استفاده از ارقام پیوندی پرمحصول و تجاری در توسعه مرکبات، انجام عملیات اصولی داشت نظیر هرس، تغذیه متعادل، مبارزه با آفات، بیماری ها، علف‌های هرز و سایر عملیات براساس اصول و توصیه کارشناسان و محققان را برای افزایش تولید محصول با کیفیت ضروری دانست.

انتهای پیام/ی

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکبات برداشت محصول جهاد کشاورزی محصولات باغی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان مرکبات استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از راه‌اندازی ۴۱ مرکز خرید گندم در سال زراعی جاری در استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برداشت محصول گندم و خرید تضمینی آن در اردبیل، اظهار داشت: با توجه به پهنه‌بندی داده‌های کشاورزی، ما به صورت سیستمی عملیات خرید گندم را انجام می‌دهیم و کشاورزان شناسنامه‌دار می‌توانند گندم تولید شده خود را با قیمت مصوب 17 هزار و 500 تومان به مراکز خرید تحویل دهند.

وی تصریح کرد: سال گذشته 279 هزار تن برداشت گندم در استان اردبیل را شاهد بودیم که امسال پیش‌بینی می‌کنیم این رقم به 380 هزار تن افزایش پیدا کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: عملیات خرید گندم در مزارع شمال استان از خردادماه آغاز می‌شود و تلاش ما بر این است تا با همکاری غله و خدمات بازرگانی بتوانیم خرید محصول استراتژیک گندم را انجام دهیم.

اژدری افزود: در تولید و خودکفایی گندم تلاش زیادی در سال‌های گذشته انجام شده و ما سعی کردیم با معرفی ارقام پرمحصول و مقاوم به آفات و امراض و سازگار با شرایط جوی استان در این زمینه گام‌های جدی را برداریم.

وی میانگین برداشت گندم آبی را در استان بیش از چهار تن اعلام کرد و ادامه داد: توجه به مسائل اساسی در کشت گندم به ویژه کشت در زمان مناسب و استفاده از فناوری‌های نوین می تواند به پایداری و ارتقای تولید و در نتیجه خودکفایی گندم و حتی صادرات آن منجر شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به مدیریت شایسته ترویج زراعی در بخش کشاورزی و ارائه توصیه‌های مروجان به زارعان در بحث آبیاری، سمپاشی، کودپاشی، نوع شخم، تنظیم ماشین‌آلات و... اشاره کرد و گفت: افزایش دانش، مهارت و ارتقای توان تولیدی در این حوزه می‌تواند راهکاری اساسی باشد.

اژدری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا افزایش بهره‌وری را با توجه به زیرساخت‌های فراهم شده مهیا کنیم و در این زمینه کشاورزی حفاظتی و جلوگیری از فرسایش خاک از مسائل و موضوعات اساسی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: با مکانیزه کردن اراضی و اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها انتظار می‌رود در واحد سطح برداشت محصول ارتقا یافته و وضعیت مطلوبی را نسبت به سال‌های گذشته در تولید و ایجاد امنیت غذایی در این بخش شاهد باشیم.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد