Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحسن قاضی‌عسگر روز شنبه در گفت‌ و گو با ایرنا اظهارکرد: این سامانه به نشانی sabak.mcls.gov.ir توسط یک شرکت دانش‌بنیان طراحی و زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کند.
وی ادامه داد: راه‌اندازی و آغاز فعالیت این سامانه در اصفهان فرصتی را به منظور شناسایی فرصت‌های شغلی، شرکت‌ها و کارفرمایان، کارگاه‌های نیازمند نیروی انسانی از یکسو و شناسایی و جمع آوری اطلاعات، تحصیلات و توانمندی‌های افراد جویای کار از سوی دیگر را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاضی‌عسگر بیان کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی، فنی، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف هستند ظرفیت‌های شغلی خود را در این سامانه وارد کنند.
وی ادامه داد: همچنین تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی ملزم به معرفی این سامانه به دانشجوهای خود هستند تا قبل از اینکه آنان دانش‌آموخته شوند، فرصت شغلی متناسب سوق داده شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اضافه کرد: این سامانه شرایطی را فراهم می‌کند که نیاز سنجی شغلی در استان و کشور انجام شود و دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فنی نیز متناسب با این نیازها و متناسب با ظرفیت و رشته‌های مورد نیاز بازار به تربیت دانشجو بپردازند نه اینکه فقط نیروی بیکار تحویل جامعه دهند.
وی خاطرنشان کرد: این سامانه فرصتی را برای شناسایی رشته‌ها و دانشگاه‌هایی که بیکار تحویل جامعه داده‌اند شناسایی تا متناسب با شرایط و مقتضیات در خصوص این مراکز تصمیم گیری شود و دانشگاه‌های ما را به سمت دانشگاه‌های کارآفرین سوق دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ابراز امیدواری کرد راه اندازی این سامانه فرصت خوبی را برای افزایش اشتغالزایی در استان فراهم خواهد ساخت.

در استان افزون بر پنج میلیونی نفری اصفهان بیش از ۹ هزار واحد تولیدیو صنعتی  فعالیت دارد.

برچسب‌ها اشتغال زایی اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی اصفهان استانداری اصفهان اشتغال زایی اصفهان استانداری اصفهان اخبار کنکور دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد

سخنگوی صنعت برق از قوانین جدید و سختگیرانه برای مقابله با استفاده کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج رمز ارز خبر داد که در راستای حفظ حقوق مشترکان سراسر کشور و پایداری شبکه برق تدوین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: تاکنون بیش از ٨ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از 300 هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تامین برق این دستگاه‌های غیرمجاز باید نیروگاهی به بزرگی 1100 مگاوات احداث می‌شد، تصریح کرد: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینرهای غیرمجاز به صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که براساس قوانین جدید ماینرهای کشف شده، امحا خواهد شد تاکید کرد: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقمندان این کسب و کار برای دریافت مجوزهای لازم یادآور شد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ١٢ شب تا ٧ صبح بدون محدودیت نسبت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان