Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:32:15 GMT

عرضه ماسک ۹۰۰ تومانی در خراسان شمالی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۲۵۷۹

عرضه ماسک ۹۰۰ تومانی در خراسان شمالی آغاز شد

به گزارش ایرنا، این اقدام که توسط مدیریت استانی کرونای خراسان شمالی و با هدف ترغیب شهروندان به استفاده از ماسک و دسترسی آسان همه اقشار به این کالای بهداشتی، برای کاهش همه‌گیری ویروس کرونا برنامه ریزی شده است.

استاندار خراسان شمالی، در نشست ایجاد هماهنگی برای توزیع ماسک در استان، با تاکید بر لزوم نصب پرده های اطلاع رسانی قیمت جدید ماسک تولیدی استان در مراکز فروش ماسک، گفت: دیشب و امروز ماسک مورد نیاز داروخانه ها و روستاها توزیع شده است و مراکزی که از فروش ماسک به این قیمت تخلف کنند، پلمب خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی با بیان اینکه فرمانداران شهرستان ها نیز باید بر شبکه توزیع و عرضه ماسک ارزان در شهرستان ها نظارت کامل داشته باشند، افزود: سهمیه ماسک هر شهرستان باید توسط تولید کنندگان و توزیع کنندگان هر سه روز یک بار تهیه و تحویل داده شود.  

وی تاکید کرد: نبود ماسک ٩٠٠ تومانی تولیدی استان در مراکز فروش تخلف است و اگر کمبودی در این خصوص وجود دارد باید در زودترین زمان اعلام تا تهیه شود.
مقام عالی دولت در خراسان شمالی با تاکید بر برخورد شدید با متخلفان فروش ماسک خارج از قیمت مصوب، گفت: مراکز متخلف بلافاصله پلمب می شوند و همچنین از فروش ماسک هایی که نشان استاندارد نداشته باشد، جلوگیری خواهد شد.
شجاعی با بیان اینکه با همکاری واحدهای تولیدی استان و با هدف کمک به سلامت مردم، ماسک با قیمت ۴ هزار ریال پایین تر از بهای مصوب کشوری آن توزیع می شود، افزود: این به معنای جلوگیری از توزیع انواع ماسک های دیگر نیست و مراکز فروش می توانند ماسک های دیگر را نیز با رعایت مسائل قانونی و مورد تایید شبکه غذا و داروی کشور و استان به فروش برساند.
شجاعی با بیان اینکه واحدهای تولیدکننده ماسک در استان، در درجه نخست موظف به تامین ماسک مورد نیاز استان هستند، گفت: ماسک مازاد تولیدکنندگان به سایر استان ها ارسال می شود.

استان خراسان شمالی از اوایل مردادماه وارد وضعیت قرمز شیوع کرونا شده که این وضعیت همچنان پایدار است.

برچسب‌ها ماسک ویروس کرونا استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خراسان شمالی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خراسان شمالی ماسک ویروس کرونا استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی خراسان شمالی اخبار کنکور خراسان شمالی فروش ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهار کرد: تدوین این آئین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه در مورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آئین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تأیید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، افزود: این آئین‌نامه تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته محمدی، مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تأیید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین در صورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6091482 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فروش ۳ تن طلا در ۲۲ حراج/امروز چقدر شمش فروش رفت؟+قیمت
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران