Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@04:43:32 GMT

دونالد ترامپ یا جو بایدن؛ چه کسی برنده می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۳۸۳۷

دونالد ترامپ یا جو بایدن؛ چه کسی برنده می‌شود؟

فرارو- نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در آمریکا نشان می‌دهد که عملکرد بد در نخستین مناظره انتخاباتی آمریکا و بی اعتمادی رای دهندگان، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را از جو بایدن رقیب دموکراتش عقب انداخته است.
به گزارش فرارو، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در حالی که کمتر از سه هفته به انتخابات ریاست جمهوری این کشور باقی مانده است برای راهیابی مجدد به کاخ سفید به کسب آرای الکترال اغلب ایالت‌های سرنوشت ساز نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به جای آرای عمومی کسب اکثریت (۲۷۰ رای) در کالج الکترال تعیین می‌کند. هشت ایالت آریزونا، فلوریدا، جورجیا، میشیگان، مینه سوتا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین در این دوره از انتخابات ایالت‌های سرنوشت ساز هستند. کل آرای الکترال هر کدام از این ایالت‌ها به نامزدی تعلق می‌گیرد که بیشترین آراء را در آن ایالت کسب کرده باشد.
به این ترتیب هرچند جو بایدن، نامزد حزب دموکرات در نظرسنجی‌های ملی با اختلافی حدودا ۱۰ درصدی از دونالد ترامپ پیش است، اما نامزد جمهوریخواهان با پیروزی در اکثر این ایالت‌ها می‌تواند مانند چهار سال پیش شگفتی آفرین شود.
پیش‌بینی نتیحه انتخابات بسیار سخت است
علی بیگدلی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه پیش بینی انتخابات آمریکا در فاصله سه هفته تا موعد برگزاری بسیار دشوار است، اظهار داشت: بسیاری از تحلیلگران مسائل آمریکا معتقدند، انتخابات ۲۰۲۰ مهم‌ترین انتخابات نیم قرن اخیر در تاریخ سیاسی این کشور است، زیرا که تاکنون سابقه نداشته است چنین دو قطبی شدیدی بین نامزد‌ها و طرفداران آن‌های ایجاد شود، بر همین اساس رقابت بسیار شدید است، این احتمال وجود دارد درصورتی که ترامپ رقابت را ببازد، از تحویل دادن قدرت اجتناب کند و آمریکا را وارد یک بحران سیاسی جدی کند، این مسئله‌ای است که خود او بار‌ها آن را مطرح کرده است.
وی افزود: ترامپ دائما این روز می‌گوید که امکان تقلب وجود دارد و او قطعا برنده است و اگر او پیروز نشود، قطعا تقلب شده، چنین ادبیاتی در صورتی که او دوباره به کاخ سفید راه پیدا نکند، بسیار خطرناک خواهد بود. از سویی ترامپ در مورد رای گیری پستی نیز بسیار مقاومت کرد، در صورتی که چنین روشی در آمریکا طی گذشته بسیار متداول بوده، زیرا به دلیل بُعد مسافتی که وجود داشته، از رای گیری پستی استفاده می‌شده، برای همین نیز ترامپ نتوانست جلوی این کار را بگیرد، همچنین اگر او رقابت را واگذار کند، ممکن است شکایت کرده و ادعای تقلب را مطرح کند، اما چنین موضوعی دارای استدلال حقوقی نیست و دادگاه عالی آمریکا آن را رد خواهد کرد.
بیگدلی با تاکید بر اینکه در حال حاضر همه نظرسنجی‌ها حاکی از برتری بایدن دارد، گفت: در این نظرسنجی‌ها بایدن ۵۲ درصد در مقابل ۴۴ درصد پیش از ترامپ پیش است، این در حالی است که آنالیزی که خود بنده هم در ۸ ایالت سرنوشت ساز آمریکا انجام داده ام، باز هم بایدن برتر بوده است، ایالت‌هایی نظیر فلوریدا، میشیگان، نیویورک، فلوریدا، کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس و ویرجینا، مناطقی هستند که در انتخاب رئیس جمهور آمریکا بسیار مهم هستند و هر فردی که بتواند در تعداد بیشتری از این ایالت‌های به برتری برسد، قطعا به کاخ سفید راه خواهد یافت.
این کارشناس با تاکید بر اینکه برای مردم آمریکا مسائل داخلی این کشور از اهمیت بسزایی برخوردار است، بیان داشت: اینکه ترامپ در سیاست خارجی خود چه کاری را انجام داده، به واقع برای اکثر آمریکایی‌ها اهمیتی ندارد، در حال حاضر مسائل اقتصادی، نرخ بیکاری و مباحث مرتبط با سلامتی و بیمه‌های درمانی و همچنین نحوه مواجهه‌ی دولت با ویروس کرونا بسیار مورد توجه رای دهندگان آمریکایی است، در این رابطه برای جمهوری خواهان مسائل اقتصادی در اولویت اول قرار دارد و اینکه ترامپ چه عملکردی در سیاست خارجی داشته، زیاد موضوعیت ندارد.   بیشتر بخوانید: جمهوری‌خواهان بر لبه پرتگاه؟ آمریکا در آستانه یک جنگ تمام عیار   شرایط بایدن با وضعیت کلینتون در سال ۲۰۱۶ قابل مقایسه نیست
وی اضافه کرد: اما در مورد دموکرات ها، تا حدودی مسئله سیاست خارجی اهمیت دارد، در این حزب طی این سال‌ها به دلیل گرایش‌های چپ گرایانه‌ای که پدید آمده، مسائل نژاد و همچنین برابری نژادی و توجه به اقلیت‌ها نیز بسیار مورد توجه است، برای همین نیز است که یک زن رنگین پوست به نام کامالا هریس به عنوان معاون بایدن انتخاب می‌شود، در حال حاضر نیز دموکرات‌ها بر روی عملکرد چهارساله ترامپ زوم کرده اند، به خصوص نحوه مدیریت ترامپ در اعتراضات نژادی بر سر قتل جرج فلوید و همچنین در مورد ویروس کرونا، حال باید دید اگر دو مناظره باقیمانده بایدن و ترامپ برگزار شود، آن‌ها آیا می‌توانند یکدیگر را به چالش بکشند، با بار دیگر با یکدیگر تنها جدلی بیهوده خواهند کرد.
بیگدلی با اشاره به اینکه در حال حاضر شرایط بایدن با وضعیت کلینتون در سال ۲۰۱۶ قابل مقایسه نیست، ادامه داد: آن زمان ترامپ حمایت‌های زیادی را در پشت سر خود داشت، اما الان وضعیت فرق می‌کند، تا قبل از کرونا بسیاری از نظرسنجی‌ها حاکی از آن بود که ترامپ شانس اصلی خواهد بود، اما این ویروس از آن زمانی که همه گیری اش آغاز شده، بسیاری از معادلات را بر هم زده و با توجه به اینکه ترامپ و هوادارانش نیز زیاد این بیماری را جدی نمی‌گیرند، بسیاری از آمریکایی‌ها وحشت دارند، اگر ترامپ دوباره انتخاب شود، کرونا وضعیت وخیم تری را در آمریکا پدید آورد.
این تحلیلگر مسائل آمریکا یادآور شد: حمایت برخی از جمهوری خواهان برجسته از بایدن نیز خود مسئله بسیار مهمی است که تاکنون سابقه نداشته، هرچند که این موضوع برای طرفداران ترامپ اهمیتی ندارد، ولی نشان دهنده وجود شکاف در حزب جمهوری خواه است، از سوی دیگر به دلیل حواشی بسیاری که این انتخابات داشته، به نظر می‌رسد، انتخابات سوم نوامبر متفاوت‌تر از دوره‌های گذشته باشد و جدل و دعوا در آن چالش‌های بسیار زیادی را برای آمریکایی‌ها به وجود آورد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ویروس کرونا انتخابات آمریکا انتخابات 2020 دوئل ترامپ و بایدن رئیس جمهور آمریکا جو بایدن دونالد ترامپ دونالد ترامپ حال حاضر نظرسنجی ها ایالت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید

جو بایدن در مهمانی شام سالانه انجمن خبرنگاران کاخ سفید، دونالد ترامپ را مورد انتقاد شدید قرار داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، جو بایدن در مهمانی شام سالانه انجمن خبرنگاران کاخ سفید، دونالد ترامپ را مورد انتقاد شدید قرار داد در حالی که معترضان به سیاست های بایدن در قبال جنگ غزه، بیرون از کاخ سفید، رئیس جمهور را به دلیل حمایت از اسرائیل مورد انتقاد قرار دادند.

در مهمانی شام سالانه انجمن خبرنگاران کاخ سفید، صدها خبرنگار، سیاستمدار و افراد سرشناس حضور داشتند. در این مهمانی رئیس جمهور اغلب صحبت های دوستانه و صمیمی با اهل رسانه و دیگر مهمانان حاضر می کند.

بایدن در این مهمانی ترامپ را به دلیل ناپختگی مورد سرزنش قرار داد و با وجود آنکه از مرز 80 سالگی گذشته، سن بالای ترامپ را مورد تمسخر قرار داد و به شوخی گفت: بله سن موضوع مهمی است. من یک مرد بالغ هستم که در حال رقابت با یک کودک 6 ساله هستم.

وی افزود: سن تنها چیزی است که من با ترامپ در آن اشتراک دارم. معاون من در این زمینه به درستی مرا تایید می کند.

دونالد ترامپ نیز در پاسخ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال، این مهمانی را بسیار بد خواند و گفت: جو بایدن احمق یک فاجعه مطلق است! که بدتر از او وجود ندارد.

در همین حال تظاهرکنندگان در بیرون از کاخ سفید، با در دست داشتن بنرهایی، اعتراض خود را نسبت به مرگ خبرنگاران در غزه اعلام کردند. صدها معترض از خبرنگاران حاضر در مهمانی شام کاخ سفید خواستند تا این مهمانی را تحریم کنند. آنها با ورود هر مقام دولتی فریاد اعتراض سر می دادند.

جو بایدن برای پرهیز از رویارویی با جمعیت انبوه معترضان، از در پشتی هتل وارد شد جایی که گروه کوچکتری از معترضان در برابر بایدن خواستار برقراری آتش بس در غزه شدند.

در همین حال رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که بیش از 600 نفر در جریان اعتراض‌های حمایت از فلسطین در دست کم 15 دانشگاه سراسر آمریکا دستگیر شدند.

اتحادیه «آزادی‌های مدنی آمریکا» در ایالت جورجیا در بیانیه‌ای در پاسخ به سرکوب دانشجویان معترض گفت: «آتلانتا همواره مکانی برای آزادی اعتراضات بود، اما اکنون شاهد سرکوب خلاف قانون اساسی هستیم».

در همین حال آورات ریتان عضو کنست از حزب کار رژیم صهیونیستی در یادداشتی که در واکنش به تظاهرات گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا علیه سیاست‌های رژیم صهیونیستی منتشر شده اعتراف کرد، اسرائیل حمایت نه تنها دانشجویان بلکه جوانان آمریکایی را از دست داده است.

در ادامه این یادداشت نویسنده اعتراف می‌کند، آنچه که با یک کمپ حمایت از فلسطینیان در داخل دانشگاه کلمبیا آغاز و پلیس نیویورک ده‌ها نفر از آنها را دستگیر کرد، به سرعت و بدون هیچ کنترلی به بسیاری از دانشگاه‌های دیگر ایالات متحده و حتی خارج از آن سرایت کرده است، موجی مبهم با شعارهایی همچون تل‌آویو و اسرائیل را منفجر کنید یا گردان‌های قسام ما به شما افتخار می‌کنیم سرتاسر این دانشگاه‌ها را فرا گرفته است و حباب اسرائیل برای دانشجویان آمریکایی را منفجر کرد.

سپس نویسنده اعتراف می‌کند: اسرائیل دانشگاه‌ها را از دست داده است، این روند در چارچوب یک عملیات بلند مدت از مبارزات اجتماعی و سیاسی در جامعه آمریکا به وقوع پیوست، در حالی که مفاهیم حمایت از اسرائیل تا حدود زیادی در فرهنگ جوانان ایالات متحده ریشه دوانده بود، امروز به نقطه تغییر رسیده است و تا انکار حق دولت اسرائیل در ادامه بقا و ارتباط یهودیان با سرزمین اسرائیل هم رسیده است.

آنچه مشخص است آن است که موضع ضد اسرائیلی و سامی ستیز در حال رخنه به سیاست‌های ایالات متحده هم هست و به ویژه در سال انتخابات نامزدها نمی‌توانند آرای این رای دهندگان احتمالی را نادیده بگیرند.

تاکنون بر اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از 34 هزار نفر که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، جان خود را از دست داده‌اند.      

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کندبرنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید