Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا تاکنون مرگبارترین همه گیری جهان در قرن ۲۱ را رقم زده است. در هفته‌های اخیر بر شدت شیوع ویروس و در نتیجه تلفات جهانی این همه گیری افزوده شده است. براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت به طور میانگین روزانه ۵ هزار و ۴۰۰ نفر در جهان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، تلفات این همه گیری تنها عامل نگرانی دانشمندان نیست. یکی از مواردی که دانشمندان به شدت نگران آن هستند شیوع کرونای بلند مدت در میان بهبود یافتگان است. این امر به معنای آن است که افراد بهبود یافته از کرونا حتی پس از بهبودی نیز علائم بیماری را با خود به همراه دارند و با گذشت ماه‌ها هنوز موفق به بازگشت به زندگی پیش از بیماری نشده اند. دانشمندان در تحقیقات خود به یافته‌های جدیدی در این زمینه دست یافتند.

بر این اساس، دانشمندان اعلام کردند کرونای بلند مدت ترکیبی از چهار علامت مختلف ابتلا به کروناست که بدن فرد را به طور همزمان درگیر خود می‌کند. تحقیقات نشان داد برخی بهبودیافتگان از کووید ۱۹ پس از گذشت ۷ ماه همچنان از علائم ناتوان کننده پساکرونایی مانند سندرم بی حالی و خستگی، سندرم مراقبت‌های ویژه، آسیب دائمی به اندام‌ها و علائم بلند مدت کرونا رنج می‌برند. سندرم مراقبت‌های ویژه به مجموعه‌ای از اختلالات سلامتی اطلاق می‌شود که پس از طی دوره ریکاوری در میان بیماران دیده می‌شود. در این حالت فرد از سه جنبه جسمی، عصبی و روانی دچار مشکل می‌شود.

محققان انگلیسی هشدار دادند تنها در جزیره انگلیس (انگلیس، ولز، اسکاتلند) و ایرلند شمالی نزدیک به ۶۰ هزار نفر در حال زندگی با کرونای بلند مدت هستند. یکی از موارد هشدار انگیز این تحقیقات این است که یافته‌ها نشان می‌دهد کودکان نیز در خطر ابتلا به کرونای بلند مدت قرار دارند. پیش‌تر یافته‌های محققان نشان داده بود کودکان و جوانان کمترین نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ را دارند. با این حال، تحقیقات جدید نشان می‌دهد حتی افرادی که کمترین آسیب پذیری در مقابل این ویروس را دارند نیز ممکن است علائم بلند مدت ابتلا به کرونا را با خود به یادگار داشته باشند. همچنین این موضوع هیچ ارتباطی به شدت بیماری فرد ندارد و حتی افرادی که به کرونای خفیف مبتلا شده اند نیز ممکن است علائم ابتلا به کووید ۱۹ را در بلند مدت در بدن خود مشاهده کنند.

دانشمندان می‌گویند علائمی مانند تنگی نفس، بی حالی مزمن، مِه مغزی، آسیب دائمی به اندام ها، نگرانی، تشویش و استرس از مواردی است که به صورت گسترده در میان بهبود یافتگان از کرونا دیده می‌شود. برخی بیماران نیز شاهد گردش علائم بیماری در اندام‌ها و قسمت‌های مختلف بدن خود هستند. برخی دیگر از بیماران نیز از علائم متغیر در یک بخش از بدن خود گلایه دارند.

مخرب‌ترین علائم کرونا در بدن بهبودیافتگان

دانشمندان انگلیسی در تحقیقات خود اعلام کردند ۵ علامت ابتلا به کرونا وجود دارد که می‌تواند برای ماه‌ها در بدن بهبود یافتگان دیده شود. مطالعات نشان داده است بیش از ۳۰۰ هزار مبتلا به کووید ۱۹ در انگلیس اعلام کرده اند هنوز علی رغم بهبودی و خلاصی از ویروس، علائم ابتلا را برای بیش از یک ماه است که با خود به یادگار دارند.

این تحقیقات نشان داد کهنسالان و کسانی که از بیماری‌های زمینه‌ای رنج می‌برند احتمال بیشتری دارد که علائم ابتلا به کرونا را برای ماه‌ها در بدن خود داشته باشند. رایج‌ترین این علائم که در بلند مدت در بدن بهبود یافتگان دیده می‌شود بی حالی و سرفه‌های مداوم است. ۳ علامت دیگر نیز شامل سردرد، درد مفاصل و مشکلات تنفسی است.

با این حال، بیشتر مردم چند هفته پس از ابتلا به کرونا دوره ریکاوری را طی کرده و دچار بهبودی نسبی می‌شوند. دانشمندان انگلیسی می‌گویند ادامه دار بودن علائم کرونا در بهبود یافتگان به هیچ عنوان قابل پیش‌بینی نیست و حتی افرادی که بصورت خفیف به این بیماری مبتلا شده اند نیز ممکن است این علائم را برای ماه‌ها در بدن خود داشته باشند.

پیش تر دانشمندان استرالیایی نیز اعلام کرده بودند آسیب‌های شدید ریوی در بهبودیافتگان از کووید ۱۹ می‌تواند پس بهبودی و هفته‌ها بعد از مرخص شدن از بیمارستان همچنان در این افراد دیده شود. تحقیقات نشان داد آسیب ریوی، مشکلات شدید تنفسی و سرفه می‌تواند در بلند مدت در بیماران بهبود یافته کرونایی مشاهده شود.

دانشمندان می‌گویند تاثیرات مخرب ویروس کرونا بر سلامت جسمانی افراد باعث ایجاد نگرانی در مجامع علمی شده است. ما شاهد آن هستیم که حتی افرادی که به کرونای خفیف مبتلا شده اند برای هفته‌ها و حتی ماه‌ها پس از بهبودی و مرخص شدن از بیمارستان همچنان با عوارض سنگین این بیماری دست به گریبان هستند. طول دوره نقاهت و زمان لازم برای بازگشت این افراد به زندگی عادی قبل از بیماری مایه نگرانی است.

دانشمندان استرالیایی در تحقیقات خود بیمارانی که به کرونای شدید مبتلا شده و در بیمارستان بستری بودند را مورد مطالعه قرار دادند. شواهد نشان داد ۶ هفته پس از مرخص شدن این بیماران از بیمارستان، بیش از ۸۸ درصد آن‌ها هنوز علائم آسیب ریوی را داشته اند. آزمایشات و سی تی اسکن این افراد نشان داد ریه‌های آن‌ها هنوز هم درگیر عوارض ابتلا به ویروس کرونا بوده است.

پیش‌تر محققان دانشگاه آکسفورد انگلیس نیز پس از تحقیقات گسترده اعلام کردند: فراتر از مشکلات جسمانی، یک خطر دیگر که بهبود یافتگان از کووید ۱۹ را تهدید می‌کند، ابتلا به اختلالات روانی است. یک تحقیق که بر روی بیش از ۶۲ هزار بیمار مبتلا به کرونا پس از بهبودی انجام گرفته است، نشان می‌دهد این افراد به شدت در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند.

محققان مشاهده کردند یک نفر در هر ۱۶ بهبود یافته کرونایی که پیش‌تر هیچ سابقه بیماری روانی نداشته است، یک تا سه ماه پس از ابتلا به کرونا به اختلالات روانی دچار شده است. این میزان ابتلا به اختلالات روانی دو برابر میزانی است که متخصصان قبلا پیش‌بینی می‌کردند.

محققان انگلیسی می‌گویند بیمارانی که شرایط وخیمی داشته و در بیمارستان بستری شده اند نسبت به بیمارانی که علائم خفیف تری داشتند، بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند. اختلالات مرتبط با اضطراب و نگرانی یکی از موارد شایع در میان بهبود یافتگان است. با این حال، افسردگی، بی خوابی، زوال عقل و جنون نیز در میان بهبود یافتگان مشاهد شده است. این تحقیقات همچنین نشان داد کسانی که در گذشته سابقه بیماری روانی داشته اند به طور میانگین از انسان‌های معمولی بیشتر به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

محققان اعلام کردند بیماران مبتلا به کرونا اگر پس از بهبودی شاهد نگرانی و اضطراب، احساس ناخوشی، بی خوابی و یا کاهش قدرت حافظه شدند سریعاً به یک متخصص مراجعه کنند. متخصصان می‌توانند با روش‌هایی ساده جلوی تشدید حال بیمار را بگیرند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ابتلا به اختلالات روانی میان بهبود یافتگان ابتلا به کرونا مبتلا شده اند بدن بهبود پس از بهبودی ویروس کرونا اعلام کردند کووید ۱۹ بلند مدت بدن خود ماه ها پیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۴۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظات دردناک تگزاس و نیویورک

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه هم‌مهین نوشت: فشار از سوی برخی چهره‌های اثرگذار سیاسی در آمریکا بر «مینوش شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا برای کناره‌گیری از سمت خود افزایش یافته است. این فشار به‌خصوص پس از روز چهارشنبه نمود بیشتری یافت. در این روز اعتراضات دانشجویی در حمایت از فلسطینیان در غزه در محوطه این دانشگاه در نیویورک به اوج خود رسید و در همان روز دیگر دانشگاه‌های آمریکا نیز شاهد اعتراضات مشابهی بودند.

تشدید اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا زمانی به اوج خود رسیده است که در ماه‌های گذشته، تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه توجه ملی و بین‌المللی را به سیستم آموزش عالی آمریکا جلب کرده‌است. ناآرامی‌های فزاینده در محوطه دانشگاه‌های آمریکایی حتی به جلساتی در کنگره آمریکا نیز راه یافت. برخی معتقدند که این ناآرامی‌ها، یهودستیزی را نیز در دل خود دارد.

کنگره آمریکا جلسات متعددی در این خصوص برگزار کرده است و تاکنون، «کلودین گی» از دانشگاه هاروارد و «لیز ماگیل» از دانشگاه پنسیلوانیا، به‌عنوان دو عضو اتحادیه دانشگاه‌های خصوصی آمریکا موسوم به آیوی لیگ، از سمت خود استعفا کرده‌اند. «مایک جانسون»، رئیس‌جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، بعدازظهر چهارشنبه از محوطه دانشگاه کلمبیا بازدید کرد و خواستار استعفای رئیس این دانشگاه شد.

جانسون به همراه برخی دیگر از نمایندگان جمهوری‌خواه، در یک کنفرانس مطبوعاتی پرتنش که در آن جمعیت دانشجویان مکرراً سخنرانی او را قطع و گاهی با صدای بلند او و دیگر جمهوری‌خواهان را هو می‌کردند، گفت: «من امروز اینجا هستم و به همکارانم می‌پیوندم و از رئیس دانشگاه می‌خواهم که در صورتی که نتوانست فوراً به این هرج و مرج پایان دهد، از سمت خود، استعفا دهد.»

در همین حال، در دانشگاه تگزاس در آستین، نیروهای گارد ایالتی با تجهیزات ضدشورش، از جمله برخی سوار بر اسب، اندکی پس از تظاهرات روز چهارشنبه شروع به سرکوب کردن گروهی از دانشجویان معترض کردند. کمیته همبستگی فلسطین در آستین یک پیاده‌روی و اشغال فضای چمن جنوبی دانشگاه را ترتیب داده بود. بر اساس یک پست اینستاگرامی که این رویداد را اعلام کرد، دانش‌آموزان تشویق شدند که «پتو، غذا و آب، ماسک صورت و سوخت زیاد» به همراه داشته باشند.

اعتراضات دانشگاه کلمبیا ادامه دارد

دانشگاه کلمبیا صبح روز چهارشنبه به دانشجویان و اساتید اطلاع داد که مدل غیرحضوری کلاس‌ها، با هدف اطمینان از ایمنی دانش‌آموزان، تا زمان برگزاری امتحانات نهایی ادامه خواهد یافت. آن جلا اولینتو یکی از اساتید این دانشگاه در ایمیلی اعلام کرد که تمام ارزیابی‌های دوره نهایی، از جمله آزمون‌ها، ارائه‌ها و پروژه‌ها، «باید دارای یک گزینه غیرحضوری برای دانشجویانی باشد که برای ارزیابی مجازی درخواست پشتیبانی کرده‌اند».

اولینتو نوشت، این اقدام «به منظور رسیدگی به نگرانی‌های اعضای دانشگاه»، انجام شد. این دانشگاه در اوایل همان روز اعلام کرد که مذاکرات با فعالان دانشجویی را در مورد برچیدن چادرهای حامیان فلسطین که بر رویه‌های دانشگاه اثر گذاشته و اعتراضات و همبستگی را در دانشگاه‌های سراسر کشور برانگیخته است، ادامه دارد.

این بیانیه اوایل صبح چهارشنبه، درست چند ساعت پس از آنکه رئیس دانشگاه کلمبیا اعلام کرد به معترضان تا نیمه شب مهلت داده تا به توافق برسند، صادر شد. او تهدید کرده بود که در غیر این صورت دانشگاه «گزینه‌های جایگزین» را برای پاکسازی چادرها بررسی خواهد کرد.

کمی بعد سخنگوی دانشگاه اعلام کرد که مذاکرات ۴۸ ساعت دیگر تمدید خواهد شد. معترضان گفته‌اند تا زمانی که دانشگاه موافقت نکند روابط خود را با مؤسسات آکادمیک اسرائیل قطع کند و متعهد به «خارج کردن کامل» بودجه دانشگاه کلمبیا از نهادهای مرتبط با اسرائیل نشود، متفرق نخواهند شد.

اما سردبیر روزنامه دانشجویی کلمبیا به سی‌ان‌ان گفته است که به نظر می‌رسد طرف‌های مذاکره در تلاش برای یافتن راه‌حل میانه هستند. «ایزابلا رامیرز»، سردبیر «کلمبیا اسپکتیتور»، گفت: «به نظر می‌رسد که دانشگاه فضای مانور بسیار کمی در خصوص خواسته دانشجویان دارد. به نظر نمی‌رسد که از نظر مصالحه فضای زیادی برای پیشرفت وجود داشته باشد.»

سازمان‌دهندگان اعتراضات دانشجویی اندکی پس از نیمه شب بیانیه‌ای منتشر کردند و گفتند که نمایندگان آنها پس از تهدید دانشگاه به فراخوان پلیس و نیروهای گارد ملی در صورت عدم تن دادن معترضان به خواسته‌های خود، مذاکرات را ترک خواهند کرد. «سوزان الینگ‌وود»، معاون امور روابط عمومی در کلمبیا به سی‌ان‌ان گفت: «استقرار گارد ملی هرگز گزینه‌ای نبود که بخواهد روی میز باشد.»

«مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز اعلام کرد که از مینوش شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا می‌خواهد استعفا دهد. او سپس به جمع دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه پیوست و بعد هم یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار کرد. جانسون در دانشگاه ماند و به همراه دانشجویان یهودی، ناهار صرف کرد. نمایندگان نیویورک، «مایک لاولر»، «نیکول مالیوتاکیس» و دیگران نیز به همراه جانسون در این مراسمِ ناهار شرکت کردند. جانسون گفت: «ما به مقامات دانشگاه اعتماد داریم و از آنها می‌خواهیم تا اوضاع را کنترل کنند، چراکه در حال حاضر اوضاع کاملاً از کنترل خارج شده است.» مراسم فارغ‌التحصیلی دانشگاه برای چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه برنامه‌ریزی شده است. در حال حاضر، دانشجویان معترض در چمن غربی چادر زده‌اند و این قسمت دقیقاً همان قسمتی است که مراسم فارغ‌التحصیلی در آن برگزار می‌شود.

تنش‌ها تشدید می‌شود

تنش‌ها در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا پس از ۷ اکتبر افزایش یافت. حمله حماس به اسرائیل در تاریخ منجر به کشته شدن تعداد زیادی شد و در پی آن حمله نامتناسب اسرائیل به نوار غزه تاکنون جان هزاران نفر را گرفته و هزاران نفر دیگر را نیز زخمی کرده و بحران انسانی وخیمی در نوار غزه ایجاد کرده است.

درحالی‌که اعتراضات دانشجویان آمریکا به نهمین روز خود می‌رسد، مینوش شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، با انتقاد حامیان مالی دانشگاه و قانونگذاران کنگره روبه‌رو شده است.

آنها معتقدند پلیس باید برای پاکسازی چادرهای معترضان و برقراری نظم در محوطه دانشگاه، وارد این دانشگاه شود. هفته گذشته نیز دانشجویان و برخی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به تصمیم شفیق مبنی بر صدور اجازه ورود پلیس به محوطه دانشگاه و برچیدن گروهی دیگر از چادرهای دانشجویان اعتراض کرده بودند.

تا پیش از ضرب‌الاجل دانشگاه به دانشجویان، بیش از ۸۰ چادر چمن‌ها را پر کردند. دانشگاه اعلام کرد که دانشجویان معترض «متعهد به برچیدن و برداشتن تعداد قابل توجهی از چادرها شده و موافقت کردند که افراد غیروابسته به دانشگاه چادرها را ترک کنند. دانشگاه اعلام کرد که فعالان دانشجویی «اقداماتی را برای برقراری آرامش در کمپ چادرها برقرار کرده و استفاده از ادبیات تبعیض‌آمیز یا آزاردهنده را ممنوع کرده‌اند.»

شفیق در اواخر هفته گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: «من کاملاً از اهمیت آزادی بیان حمایت می‌کنم، به حق اعتراض احترام می‌گذارم و می‌پذیرم که بسیاری از معترضان به‌طور مسالمت‌آمیز تجمع کرده‌اند. با این حال، کمپ چادرها نگرانی‌های امنیتی جدی ایجاد می‌کند، زندگی در دانشگاه را مختل می‌کند و محیطی متشنج و گاه خصمانه برای بسیاری از اعضای دانشگاه ما ایجاد کرده است.»

اعتراض در دانشگاه‌های دیگر آمریکا

به غیر از دانشگاه کلمبیا، دانشجویان سراسر ایالات متحده در حمایت از فلسطینیان غزه و در همبستگی با دانشجویانی که هفته گذشته در دانشگاه کلمبیا تعلیق شده بودند، تظاهرات کردند.

از آنجایی که کانون توجهات بر دانشگاه کلمبیا متمرکز شده است، کمپ‌های مشابه چادر در مدارس دیگر در حال افزایش است و مقامات در سراسر آمریکا با رویدادی مسری در سراسر دانشگاه‌ها، دست‌وپنجه نرم می‌کنند. کمپ چادرهای طرفدار فلسطین در مؤسسه فناوری ماساچوست، کالج امرسون، دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و دانشگاه میشیگان برپا شده است.

بازداشت‌هایی در دانشگاه‌های دیگر در سراسر ایالات متحده نیز صورت گرفته است. بیش از ۱۰۰ دانشجو از دانشگاه کلمبیا و کالج بارنارد، روز پنجشنبه گذشته دستگیر شدند. «لیزا روزنبری»، رئیس دانشگاه بارنارد روز دوشنبه در بیانیه‌ای تأیید کرد که دانشجویانی که تعلیق موقت هستند «دیگر به اکثر ساختمان‌های بارنارد دسترسی نخواهند داشت».

بیش از ۱۳۰ نفر در تظاهرات روز دوشنبه هفته گذشته در حمایت از فلسطین در دانشگاه نیویورک دستگیر شدند. دانشگاه نیویورک اعلام کرد که پس از آنکه مقامات دانشگاه «شعارهای ترسناک و چندین رویداد یهودی‌ستیزانه» را در طول اعتراض مشاهده کردند، از پلیس نیویورک درخواست کمک کرده‌اند.

این اقدام منجر به صحنه‌هایی از درگیری و هرج و مرج بین معترضان و پلیس مجهز ضدشورش نیویورک شد. یک مقام پلیس نیویورک گفت که تظاهرات در مجموع خشونت‌آمیز نبود، به جز چند بطری که به سمت افسران پلیس پرتاب شد.

پلیس نیوهیون، در ایالت کانکتیکات، اعلام کرد که پلیس دانشگاه ییل حداقل ۴۵ معترض را در روز دوشنبه دستگیر کرده و آنها را به اتهامات جنایی متهم کرده است. دانشگاه هاروارد، حیاط خود به روی دانشجویان بست. هاروارد را تعطیل کرد و مقامات این دانشگاه یک سازمان دانشجویی طرفدار فلسطین را به اتهام نقض سیاست‌های دانشگاه تعلیق کردند. ۹ نفر در صبح روز سه‌شنبه در دانشگاه مینه سوتا دستگیر شدند.

آنها به دنبال برپایی کمپ چادر در محوطه این دانشگاه بودند. دانشگاه نیومکزیکو نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه نیومکزیکو به طور مسالمت‌آمیز در حمایت از غزه تظاهرات کردند.

فعالان دانشجویی در کلمبیا می‌گویند که خواهان «حذف کامل» همه هزینه‌ها در حمایت از اُسرا، شفافیت مالی در سرمایه‌گذاری‌های دانشگاه و لغو هرگونه تنبیه انضباطی برای دانشجویان شرکت‌کننده در تظاهرات هستند. مقامات دانشگاه هشدار دادند که برپایی کمپ چادر قوانین دانشگاه را نقض می‌کند، اما عواقب انضباطی خاصی ارائه نکردند.

«اریک آدامز»، شهردار نیویورک، روز سه‌شنبه گفت که مقامات «تحریک‌کنندگان بیرونی» را شناسایی کرده‌اند که در تظاهرات مسالمت‌آمیز دانشجویی در دانشگاه کلمبیا، دانشگاه نیویورک و سایر دانشگاه‌ها در نیویورک مشکل ایجاد می‌کنند. در آن سو، گروهی از دانشجویان یهودی و غیریهودی برای جشن عید فصح شب‌هنگام در محل چادرها جمع شدند.

«کامرون جونز»، دانشجوی دانشگاه کلمبیا، به سی‌ان‌ان گفت: «من یهودی هستم و از نظر من، عید فصح نماد استقامت و انعطاف‌پذیری است. من فکر می‌کنم این چادرها نشان‌دهنده این دو ایده‌آل است، زیرا ما شاهد بوده‌ایم که دانشگاه اقدامات بی‌شماری را برای سرکوب فعالیت‌های دانشجویی ما انجام داده است و ما در این راه استقامت می‌کنیم.»

اما برخی دیگر از دانشجویان یهودی می‌گویند که نسبت به امنیت خود بیم‌ناک هستند. «جیکوب اشملتز»، دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه کلمبیا، به سی‌ان‌ان گفت که او معمولاً عید فصح را در محوطه دانشگاه جشن می‌گرفت، اما تصمیم گرفته است برای تعطیلات امسال به خانه برود.

او گفت: «دانشجویان یهودی به اندازه کافی آزار دیده‌اند و حالا به نقطه‌ای رسیده‌ایم که ما در خارج از دانشگاه احساس امنیت بیشتری می‌کنیم تا در درون دانشگاه.» گسترش اعتراضات دانشجویی موجب شده توجه نمایندگان کنگره نیز جلب شود. اواخر هفته گذشته نیز کاخ سفید اعلام کرد که بایدن از اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه‌های سراسر کشور آگاه است.

«اندرو بیتس»، معاون سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما می‌دانیم که این لحظه دردناکی برای بسیاری از جوامع است، ما به آن احترام می‌گذاریم و از حق هر آمریکایی برای اعتراض مسالمت‌آمیز حمایت می‌کنیم، این چیزی است که ما در مورد آن ثابت قدم بوده‌ایم.» بیتس همچنین تکرار کرد که البته کاخ سفید اقدام خشونت‌آمیز و یهودستیزانه را محکوم می‌کند.

کد خبر 6089597

دیگر خبرها

  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • روایت دردناک امدادگران از صحنه های تصادفات موتورسواران + ویدئو
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • پیغام هافبک پرسپولیس با شادی گل دردناک
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • لحظات دردناک تگزاس و نیویورک
  • علت اصلی تعویض اورونوف مقابل آلومینیوم مشخص شد | تصویر دردناک منتشر شد
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند