Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@00:22:56 GMT

طرح حسابان بانک رفاه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۴۷۴۸

طرح حسابان بانک رفاه آغاز شد

بانک رفاه از اعطای تسهیلات به فعالان حوزه مالی، حسابرسی و مهندسی در قالب طرح "حسابان" خبر داد

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، به منظور توسعه و بهبود خدمات اعتباری به جوامع هدف مورد نظر بانک و ارائه خدمات مناسب به عموم مشتریان، اعطای تسهیلات در قالب طرح "حسابان" به فعالان حوزه مالی، حسابرسی و مهندسی امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، موسسه های حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران، حسابداران رسمی دارای کارت عضویت با ارائه معرفی نامه از جامعه حسابداران رسمی ایران، مدیران و کارکنان مالی شرکت ها مشروط به داشتن حساب فعال یا افتتاح حساب شرکت نزد بانک رفاه و مهندسان دارای پروانه از سازمان نظام مهندسی مرتبط، می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند. 
همچنین مشمولان طرح می توانند از اعطای تسهیلات برای تجهیزات مورد نیاز محل فعالیت موسسات حسابرسی، حسابداران رسمی شاغل انفرادی و مهندسان، اموال و خدمات مورد نیاز اشخاص حقیقی، تعمیرات و بازسازی کامل واحدهای مسکونی و تعمیرات اساسی و بازسازی کامل محل فعالیت مشروط به اینکه متقاضی مالک واحد تجاری – اداری مورد نظر باشد، استفاده کنند.
شایان ذکر است، مدت بازپرداخت تسهیلات حداکثر 36 ماه و نرخ آن 18 درصد است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بانک بانک رفاه بانک رفاه کارگران حسابداران رسمی بانک رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۴۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند

یکی از مهم ترین اقداماتی که نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه در بخش نوسازی بافت های فرسوده دارد پرداخت تسهیلات ساخت است که طبق آمارها متاسفانه همکاری بانک ها در این بخش چندان مناسب نبوده و همچنان روند کند پرداخت تسهیلات باعث شده مشارکت های مردمی در این بخش کمرنگ شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، بررسی های نشان می دهد که تنها یک بانک همچنان رکوددار پرداخت تسهیلات است و از سوی  دیگر عدم همکاری بانک ها باعث می شود که ظرفیت های مردمی و مشارکت آنها در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کمرنگ شود.

در همین راستا آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به باشگاه خبرنگاران گفت: نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین بخش ها در حوزه استفاده از ظرفیت های مردمی است. اگر همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات نوسازی از جمله ۵۵۰ میلیون تومانی بیشتر شود ما شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن خواهیم بود.

او اظهار کرد: بازار مسکن نیازمند همکاری و مشارکت های مردمی است و یکی از عوامل اصلی در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و نوسازی بافت های فرسوده تزریق منابع مالی است که در این بین باید همکاری بانک ها بیشتر شود.

وی تاکید کرد: باید در این بخش همکاری تمامی  دستگاه ها به ویژه  بانک ها در  پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بیشتر شود تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن و تسریع در روند ساخت مسکن در کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟