Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-01@06:51:32 GMT

نقش مرگبار واشنگتن در ویرانی خاورمیانه

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۵۰۳۱

روزنامه «کلرادو دیلی» در گزارشی تحت عنوان «نقش مرگبار آمریکا در ویرانی خاورمیانه » نوشت: سیاست خارجی جنایتکارانه آمریکا در خلال ۳۰ سال گذشته که از حمایت شدید اسرائیل برخوردار بوده است به ویرانی عراق، سوریه، لیبی و یمن منتهی شده است و رنج‌های بسیاری را بر مردمان این کشور‌ها تحمیل کرده و جان‌های زیادی را گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر، آمریکا در سیاست خارجی خود از تحریم‌های اقتصادی و مداخله در امور سیاسی سایر کشور‌ها نیز غافل نبوده است و همین مسئله به تحمیل رنج‌های فراوان علیه ایران، سومالی و سودان و بسیاری از دیگر کشور‌های جهان منتهی شده است.

حمایت‌های آمریکا باعث شده است که اسرائیلی‌ها جنایات جنگی هولناکی را مرتکب شوند

افزون بر این، حمایت‌های آمریکا از اسرائیل باعث شده است که اسرائیلی‌ها جنایات جنگی هولناکی را مرتکب شوند و حقوق فلسطینی‌ها را در غزه و کرانه باختری نقض کنند و علیه لبنان نیز اقدام کند.

کلرادو دیلی در ادامه نوشت: برشمردن هرج و مرج‌ها و تخریب‌هایی که آمریکا در منطقه به وجود آورده است به معنای آن نیست که ما از سیاست‌های رهبران کشور‌های این منطقه حمایت می‌کنیم. با این حال، زندگی روزمره اغلب مردمان این کشور‌ها تا قبل از مداخلات آمریکا به مراتب بهتر از الان بود. متاسفانه، هرج و مرجی که آمریکا و شماری از همپیمانانش به وجود آورده‌اند، هنوز هم ادامه دارد.

جرج بوش و مقامات دولت او جنایتکار جنگی هستند

سیاست‌های نادرست آمریکا نقش مهمی در آواره شدن میلیون‌ها نفر از مردم منطقه ایفا کرده است و این جمعیت میلیونی را به سوی کشور‌های همسایه و کشور‌های اروپایی روانه کرده است. اگر جهان، جهانی منطقی و عادلانه بود، بسیاری از رهبران سیاسی و نظامی آمریکا باید به علت ارتکاب جنایات جنگی و وضع تحریم‌های غیرقانونی علیه سایر کشور‌ها محاکمه می‌شدند.

اما رهبران سیاسی آمریکا و رسانه‌های دست‌نشانده آن‌ها اکنون اذعان دارند که حمله غیرقانونی واشنگتن به عراق یک اقدام اشتباه بوده است که تریلیون‌ها دلار هزینه را بر کاخ سفید تحمیل نموده است. هیچ اشاره‌ای به تریلیون‌ها دلار غرامتی که آمریکا باید به عراق، لیبی، سوریه و یمن بپردازد صورت نمی‌گیرد.

افزون بر این، رنجی که مردم عراق تحمل کرده‌اند و تخریبی که کشورشان با آن مواجه شده است چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد. به این مسئله توجه داشته باشید رسانه‌های آمریکایی هیچ گاه به این مطلب که جرج دبلیو. بوش، رئیس جمهور اسبق آمریکا، و مقامات دولت او جنایتکار جنگی هستند، اشاره‌ای نداشته‌اند.

 زندگی فلسطینی‌ها و یمنی‌ها برای رهبران آمریکا اهمیتی ندارد

عربستان سعودی با حمایت آمریکا به یمن حمله کرد و این حمله همچنان ادامه دارد. این اقدام رنج، بیماری و فقر را برای مردم یمن به ارمغان آورده است. به نظر می‌رسد که این قربانیان برای سیاستمداران آمریکایی اهمیتی ندارند.

این وضع در فلسطین، به ویژه در غزه و حتی در بخش‌هایی از کرانه باختری تحت اشغال اسرائیل، نیز به چشم می‌خورد. اسرائیل ۱۳ سال است که غزه را به شکلی غیرقانونی در محاصره قرار داده است که در نتیجه آن، فلسطینی‌های ساکن در این منطقه از دسترسی به امکانات اولیه مانند بهداشت، آب آشامیدنی، دارو و برق محروم مانده‌اند.

اسرائیل در حال حاضر با اشغال زمین‌های متعلق به فلسطینی‌ها و تحمل ناپذیرتر کردن شرایط زندگی برای آنها، کار پاکسازی نژادی را در کرانه باختری به آرامی به پیش می‌برد. با این حال، فلسطینی‌ها که صاحبان واقعی این سرزمین هستند همچنان مصمم هستند که در خانه‌های خود بمانند.

حمایت عمومی بین‌المللی از آرمان عدالت‌خواهانه فلسطینی‌ها همچنان رو به رشد است. به رغم این حمایت‌های عمومی، به نظر می‌رسد زندگی فلسطینی‌ها برای رهبران آمریکا اهمیتی ندارد.

شواهد موجود ادعای مقامات آمریکایی درباره تلاش ایران به دستیابی به سلاح هسته‌ای را رد می‌کند

این روزنامه آمریکایی در ادامه به سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران اشاره کرد و نوشت: سیاست خارجی آمریکا که مدت‌های طولانی است تحت تاثیر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، و لابی اسرائیل قرار دارد همچنان ایران را در کانون توجه خود قرار داده است. بسیاری از سیاستمداران آمریکایی همچنان می‌گویند که ایران به طور فعال به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای است. این در حالی است که شواهد بسیاری وجود دارد که عکس این گفته سیاستمداران آمریکایی را اثبات می‌کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا خاورمیانه خاورمیانه واشنگتن رژیم صهیونیستي فلسطینی ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است