Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون امور اقتصادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، سه خط تولید بسته بندی کره،بطری ESI و ۲۰۰ سی سی اسلیم در شرکت شیر پگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حجت اله میرزایی در این مراسم که مدیران ارشد صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت شیر پگاه لرستان حضور داشتند، خاطرنشان کرد: برای تحقق هدف جهش تولید، تلاش‌های بسیاری صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به تولید محصولات، بسته‌بندی‌ها و شیوه‌های جدید و بهره ‌ورتر تولید در این کارخانه، اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این‌که شیر پگاه و محصولات آن، یک برند بسیار معتبر است و مالک آن بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری هستند، افزود: هدف اصلی برند پگاه در کنار تامین امنیت غذایی، تولید محصولات غذایی لبنی سالم برای خانوارها و تامین سلامت آن‌هاست.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: محصولات این برند هیچ‌گونه افزودنی ندارند و بار میکروبی آن‌ها حداقل است به‌خصوص با تولید شیر ESI که به صورت فرا پاستوریزه تولید و بسته‌بندی می‌شود تقریبا بار میکروبی آن به صفر می‌رسد و خانواده‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر مصرف کنند و این جزو افتخارات بزرگ پگاه و صندوق‌های بازنشستگی کشوری است.

او تصریح کرد: با تولید سالانه ۲۵ هزار تن کره توسط شرکتهای پگاه که ۲۵۰۰ تن آن در همین کارخانه تولید می‌شود امیدواریم بخش بزرگی از نیاز کشور ما به کره که در ماه‌های اخیر به دلیل محدودیت‌های ارزی با مشکل روبرو شده، برطرف شود.

میرزایی با بیان این‌که امیدواریم با تلاش همکاران در شرکت پگاه روز به روز هم میزان تولید، کیفیت محصولات و هم بهره‌وری در تولید افزایش یابد، افزود: در صندوق‌های بازنشستگی، از جمله پگاه و شستا، در همین استان در حال حاضر مجتمع بزرگ دامپروری 2 هزار راسی در الیگودرز فعال شده است.

او ادامه داد: با راه‌اندازی  دامپروری ۳۰۰۰ راسی نورآباد و کارخانه‌ شیرخشک بروجرد تا پایان سال،استان لرستان به یک قطب مهم صنایع دارویی و غذایی تبدیل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت کار شرکت پگاه شیر پگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند

امتداد - وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نقش موثری بانوان در امر مشارکت، رشد و تولید و تعلیم و تربیت، گفت: از ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، نزدیک به ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید صولت مرتضوی در مراسم تجلیل از بانوان عرصه کار و تولید و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده اظهار کرد: زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه های دینی از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است و بر همین اساس امروز بانوان ما در عرصه های مختلف رشد و تولید و تعلیم و تربیت و اثرگذاری بر جامعه خوش درخشیدند.

وی با اشاره به آمار زنان بیمه شده در حوزه کار گفت: براساس آمارها از ۱۶ میلیون و۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری حدود  ۳ میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن هستند که در دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، و بهداشت و درمان به عنوان سرآمدترین معلمان و اساتید و پرستاران به شمار می روند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از یکی از شرکتهای قطعه سازی خودرو با بیان اینکه کار و تولید، ثبات و شرف و عزت و اقتدار برای انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند، تصریح کرد: به لحاظ حضور گسترده بانوان در این مجموعه کارگاهی خرسندیم. بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در این مجموعه تربیت شدند که بیش از نیمی از آنها بانوان هستند. بانوان در این کارخانه در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش، نوآوری و شکوفایی، طراحی و مهندسی و تولید خدمت می کنند.

وی گفت: بر اساس اصول ۴۳ و ۴۳ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته دولتی خصوصی و تعاونی تقسیم می شود. دایره شمول اقتصاد دولتی آن بخش از اقتصاد است که صرفاً به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد، مابقی اقتصاد باید در دست زنان و مردان سخت کوشی باشد که هنر تولید و ایجاد اشتغال دارند و این دو بخش دیگر، اقتصاد خصوصی و تعاونی تعریف می شود.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از منظر قانون اساسی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد و امروز نمونه بارزی از توفیق بخش خصوصی را شاهد بودیم.

مرتضوی با بیان اینکه جهش با رشد متفاوت است اظهار کرد: جهش یعنی حرکت زائد الوصف و اقدام خارق العاده و در سال ۱۴۰۳ باید جهش و پرش کنیم و این جهش نیاز به کوشش و در وهله اول تلاش دولت دارد.

وی ادامه داد: به عنوان کارگزاران نظام باید کوشش کنیم بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کنیم و راه آن مانع زدایی و رفع موانع تولید جلوگیری از مداخلات بی‌منای ادارات در حوزه تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درعین حال تصریح کرد: اگر می‌خواهیم فرمان مقام معظم رهبری به نحو شایسته محقق شود، اول باید از دولت شروع کنیم. ما به عنوان کارگزاران دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارگران و کارفرمایان را در این امر بفشاریم. مساله بعدی مشارکت مردم است. قطعاً جهش بدون مشارکت مردم محقق نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به عهده مردم بسپاریم، دامنه اطلاعات کارگزاران به برخی از تخلفات و یا احیاناً مفاسد اقتصادی بیشتر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند