Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - جولان دهی مسافران در سواحل مازندران به عنوان یک سناریوی تکراری با بی‌تدبیری های ستادی با وجود شیوع بیماری کرونا همچنان تاوان پس می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، وقتی به تقویم نگاهی انداخته می‌شود و رنگ قرمزی بر روی عددی از ایام هفته ای نشان داده می‌شود برخلاف سال‌های گذشته رعب و وحشت بر دل مردم استان‌های شمالی می‌افتد؛ مردم استان‌هایی که به دلیل میهمانپذیری و خونگرمی زبانزد بسیاری از مسافران و گردشگران سراسر کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این بار بارها دارند از این مسافران می‌خواهند تا فعلاً به استان‌هایشان سفر نکنند و دلیل آن را پس از گذشت هشت ماه با آمدن این مهمان ناخوانده یعنی کووید 19 همه می‌دانند، همه یعنی از آن کودک دو ساله ای که می داند باید ماسک بر صورت بزند تا مبتلا به این بیماری نشود تا آن مدافع سلامتی که با وجود خستگی‌های زیاد همچنان وظیفه خود می‌داند علاوه بر خدمت‌رسانی به مردم تاکید بر دارد تا مردم در خانه‌هایشان بمانند و سفر نکنند.

اما با مشاهده این اعداد قرمز در تقویم شمسی ما و با وجود گزارش‌های آماری از سوی وزارت بهداشت مبنی بر افزایش فوت‌شدگان و مبتلایان از بیماری کرونا متاسفانه باز محورهای مواصلاتی استان‌های شمالی را شلوغ و پرازدحام از بار ترافیکی می‌بینیم و این اقدام را در شهرهای ساحلی این استان‌ها نیز مشاهده می‌شود و نمی‌دانیم چرا ستاد ملی مبارزه با کرونا در تصمیم‌گیری‌های خود همچنان تدبیر مقتدرانه ای نمی‌گیرد تا جلوی تردد این مسافران و گردشگران را به سوی این استان‌ها گرفته شود.

گزارش| جولان دوباره کرونا با ورود فله‌ای مسافران به مازندران؛ چرا مسئولان ملی به فکر مردم استان‌های شمالی نیستندتعداد مسافران جابه‌جا شده در استان کرمانشاه 42 درصد کاهش یافتکاهش 96 درصدی مسافران هوایی در اتحادیه اروپا با شیوع کرونا

تدابیری که کافی است با دستورالعملی به نیروهای امنیتی، راه‌های شمالی در زمان تعطیلات بر روی خودروهای سواری با پلاک‌های غیرمرتبط این استان‌ها مسدود شود؛ دستورالعملی که متاسفانه همیشه دیر اقدام می‌شود و بعد از ورود مسافران به استان‌های مازندران، گیلان و گلستان این محورها مسدود می‌شود و حتی پس از پایان تعطیلات نیز این راه‌ها یک طرفه اعلام می‌شود و این بی تدبیری باعث شیوع بیماری کرونا و افزایش بیماران بر روی تخت‌های بیمارستانی می‌شود.

 در این روزهای پایانی اولین ماه فصل پاییز و تعطیلات آخر صفر باز هم شاهد هجوم این مسافران به استان مازندران هستیم و علاوه بر شلوغی تفرجگاه‌ها، پارک های جنگلی و تفریحی، سواحل این استان نیز ازدحام مسافران دیده می‌شود.

در بازدید از سواحل سرخرود و محمودآباد به عنوان نزدیک‌ترین شهرهای ساحلی مازندران برای مسافران تردد بی شمار افرادی را می بینیم که اکثریت آنها بدون رعایت به پروتکل های بهداشتی چون فاصله گذاری و ماسک زدن برای ساعتی آرامش به این سواحل آمدند.

 آرامشی که ممکن است پس از سپری کردن چند روز از آن با مبتلا شدن به این بیماری رعب آور و حتی مرگ آور کرونا مواجه شوند. آقایی که دست دو نوه نوجوان خود را به همراه پسرش گرفته و به ساحل سرخرود آورده بود در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از محمودآباد خود را اهل تهران معرفی کرد و گفت: ما در این شهر خانه داریم و برای این تعطیلات آمدیم تا چند روز استراحت کنیم.

وی افزود: امروزم به ساحل آمدیم با رعایت کامل بهداشتی به خصوص با زدن ماسک تا نوه هایم استراحت کنند و کمی از این ساحل لذت ببرند. این مسافر تهرانی با تاکید بر اینکه ما همه اصول بهداشتی را توجه می می‌کنیم، بیان کرد: اگر به این مسافران به خصوص جوانان نگاه کنید متاسفانه می بینید که هیچ یک از آنها موارد بهداشتی را رعایت نمی‌کنند که این باعث شیوع بیماری کرونا می‌شوند.

در ادامه این بازدید مادر و دختری را می‌بینیم که هیچ یک ماسک بر صورت نزده بودند و وقتی علت آن را می‌پرسیم، می‌گویند: در ماشین ماسک داریم اما بیرون نزدیم چون می‌دانیم کرونا نمی‌گیریم. به آنها گفتیم: اگر شما ماسک نزنید ممکن است به عنوان یک فرد ناقل این بیماری را به دیگران انتقال دهید و این یعنی فاجعه، و مادر قول داد که زود از ساحل خارج و به منزل یشان بر گردند.

 مرد میانسال و جوانی که بدون ماسک بر صورت در سواحل مازندران محمودآباد وقتی از آنها پرسیدیم مسافرید و از کجا آمدید به تصور اینکه ممکن است ماموری باشیم هر سه سریع ماسک بر صورت زدند و خود را آبادانی معرفی کردند.

وی با اشاره به وضعیت کرونا و منع سفر به سایر استان ها عنوان کرد: حرف شما را قبول داریم اگر چه کرونا همه جا هم هست و باید به این توصیه ها توجه کرد و اهمیت داد اما به دلیل بستن جاده فعلاً در این شهر ماندگار شدیم و این بهانه‌ای برای این مسافر آبادانی شده بود.

 و در پایان طی ادامه بازدیدمان از پارک ساحلی محمودآباد که هر گوشه و کنار آن خانواده‌ها چادر و زیلو پهن کرده و بساط چای و غذا چیدا بودند اکثریت شان بدون ماسک و فاصله اجتماعی اسکان گرفته بودند و وقتی از آنها پرسیده می‌شود ماسک هایتان کجاست، هرکدام سریع ماسک های خود را از جیب و کیفشان در می‌آورند و می‌گویند: ماسک داریم و از آن در مواقع ضروری استفاده می‌کنیم.

 واقعا اشتباه در کجاست!؟ و به این افزایش بیماران کرونای و افزودن فوت‌شدگان به صورت نزولی آن هم روزانه در جامعه آماری وزارت بهداشت، علت اساسی آن در کجاست؟ آیا به سهل انگاری و بی تدبیری ما بر می‌گردد یا مسئولان امر؟

انتهای پیام/ 685/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری کرونا ماسک بر صورت بی تدبیری استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!