Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@03:31:16 GMT

موتور جست‌وجوی بینگ به مایکروسافت بینگ تبدیل شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۸۳۸۷

موتور جست‌وجوی بینگ به مایکروسافت بینگ تبدیل شد

ایتنا- شرکت مایکروسافت مدتی است که تصمیم گرفته است برخی از ابزارهای خودش را ری‌برندینگ و اسامی آن‌ها را اصلاح کند. در این راستا، نام بینگ به «مایکروسافت بینگ» تغییر یافت. بینگ نام یک موتور جستجو است که به شرکت مایکروسافت تعلق دارد. برخی از متخصصان و کاربران این موتور جستجو را با نام ام.اس.ان سرچ می‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موتور جستجو در اول ژوئن سال 2009 توسط استیو بالمر، مدیرعامل وقت شرکت مایکروسافت رونمایی شد و تاکنون هم به عنوان یکی از بهترین موتورهای جستجو در خدمت مردم جهان است.
 
 
به گزارش ایتنا و به نقل از ورج، مایکروسافت به تازگی نام برند مربوط به این موتور جستجو را از بینگ یا “Bing” به مایکروسافت بینگ یا “Microsoft Bing” تغییر داده است. این اقدام به دنبال اقدام سریالی مایکروسافت برای ری‌برندینگ یا تغییر نام برندها رخ داده است.
 
مایکروسافت اخیراً در قالب یک مطلب وبلاگی از این اقدام جدید خود پرده برداشت ولی جزئیات چندانی در مورد دلیل انجام این کار ارائه نداد و به هیچ عنوان توضیح نداد که چرا نام این موتور جستجو را تغییر داده است. این اقدام نشان می‌دهد که مایکروسافت تمایل دارد که تجربیات جستجو را در سراسر خانواده مایکروسافت یکپارچه و یکسان کند.  

ری‌برندینگ یا “Rebranding” به این معنا است که اکنون بینگ با همان قابلیت‌ها و توانمندی‌های گذشته به فعالیت خودش ادامه می‌دهد ولی از یک لوگو و صفحه ابتدایی (صفحه خانه) جدید استفاده می‌کند. هنوز مشخص نیست که در آینده، مایکروسافت از همان لوگوی خودش در کنار نام مایکروسافت بینگ استفاده می‌کند یا تصمیم می‌گیرد که آن را به لوگوی اصلی بینگ تغییر دهد.
 
شرکت مایکروسافت در سال‌های اخیر تمام تلاش خودش را کرده است که برندهایی که تحت نظر او فعالیت می‌کنند را تغییر دهد. به عنوان مثال می‌توان به ویندوز استور اشاره کرد که مایکروسافت نام آن را به مایکروسافت استور تغییر داد. مایکروسافت اج و مایکروسافت تیمز هم دارای نام مایکروسافت هستند ولی سرفیس و ایکس‌باکس تاکنون توانستند از این قاعده شرکت مایکروسافت فرار کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: موتور جستجوی بینگ مایکروسافت بینگ مایکروسافت بینگ شرکت مایکروسافت موتور جستجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • سیل مرگبار کنیا/ جستجو برای یافتن ۹۱ مفقودی همچنان ادامه دارد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • استقلال در جست‌وجوی یک آمار ویژه با دروازه‌بان دوم
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی