Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@18:54:41 GMT

دانستنی‌هایی درباره دندان‌های پرشده

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۶۸۷۰۲

دانستنی‌هایی درباره دندان‌های پرشده

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ابتدا بهتر است دندان‌ها را با موادی که سازگاری بیشتری با بافت دهان و دندان دارد پر کنید و خوراکی‌های سفت را با دندان پرشده نشکنید.

درادامه به افرادی که دندان پر شده دارند توصیه‌هایی شده است که بهتر است مطالعه کنید:

فرایند پر کردن دندان
قبل از پر کردن خرابی ها، دندان پزشک دندان، لثه و پوست اطراف دندانتان را بی حس خواهد کرد تا از درد و ناراحتی در طول روند درمان جلوگیری شود سپس، پوسیدگی دندان را خالی می‌کند که این فرایند فقط چند دقیقه طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که کارتان تمام شد، احتمالاً دهان شما برای چند ساعت دیگر بی حس خواهد ماند.

انواع پرکننده‌های دندان
انواع پرکننده‌های دندان برای پر کردن آن مورد استفاده قرار می‌گیرد و همه آن‌ها مزایا و معایبی دارند.
انواع پر کننده‌های دندان شامل طلا، آمالگام (ترکیبی از جیوه، نقره و فلزات دیگر)، مواد کامپوزیت رنگ دندان، چینی و نوع خاصی از شیشه است. استفاده از آن‌ها به هزینه و اهمیت به زیبایی شما بستگی دارد.
ممکن است پس از پر کردن دندان، حساسیت و درد را تجربه کنید، اما این ناراحتی باید فروکش کند.

چه زمانی باید پر کننده دندان را تعویض کرد؟
پرکننده‌های دندان می‌تواند چندین سال بماند، اما گاهی ممکن است در طی سال‌ها با جویدن از بین برود. اگر دندان قروچه می‌کنید، باید زودتر پرکننده‌های دندانتان را تعویض کنید.

اگر متوجه علایم سایش روی دندان هایتان شدید، مانند ترک یا مناطق خراب شده، به دندان پزشک مراجعه کنید که جای پر شدگی‌ها را هرچه زودتر جایگزین کنید.

ادامه جویدن با یک پر شدگی آسیب دیده
می‌تواند باعث ترک دندان و به ترمیم بیشتر و خراب‌تر شدن دندان منجر شود.

اگر پوسیدگی دندان بیشتری در اطراف یک پرشدگی ایجاد شود، دندان پزشک شما ممکن است به جای یک حفره ثانویه دندان را با یک تاج تعمیر کند. گاهی ممکن است دندان پر شده یا دندان‌های کناری عفونت کند و نیاز به جراحی پیدا کنید.

در این شرایط حفره‌ای کنار پرشدگی ایجاد شده است که باید هر چه سریع‌تر پر شود.

طول عمر و مدت زمان پر شدن دندان بستگی به ماده‌ای که در آن به کار رفته است دارد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهان و دندان پر کردن دندان پرکننده های دندان دندان ها پر کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • لیگ ملت‌ها: آمریکا تا دندان مسلح می‌آید
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • اول لب بود که دندان آمد/ آدم گرسنه اولویت دارد یا گربه محل؟!
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • آرسنال ۵ - ۰ چلسی/ شیر‌های بی دندان به توپ بسته شدند+ فیلم