Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

شبکه «تی آر تی» عربی با اشاره به حمایت‌های رژیم صهیونیستی از تخریب درختان زیتون فلسطینی‌ها به دست شهرک نشینان صهیونیست گفت: با تمام سختی‌ها و فشارها، فلسطینی‌ها به سرزمینشان پایبند بوده و پویشی در حمایت از کشاورزان در برابر تعرض صهیونیست‌ها به راه انداخته اند.

شبکه تلویزیونی تی آر تی عربی در صفحه شخصی خود در توئیتر با انتشار ویدئوگرافی نوشت: شکستن، ریشه کن کردن و سوزاندن درختان زیتون فلسطینیان با حمایت‌های رسمی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. چرا اسرائیل از درخت زیتون فلسطینی‌ها هراس دارد؟ تا وقتی زیتون هست ما هم هستیم.. این همان شعاری است که فلسطینی‌ها در هر جمعی سر می‌دهند. درخت زیتون نماد مقاومت فلسطین است و روغن آن یکی از منابع اصلی درآمد در اقتصاد فلسطین به شمار می‌رود. مزارع زیتون، به ویژه در کرانه باختری، به میدان جنگ بین رژیم اشغالگر و فلسطینی‌ها تبدیل شده است.

در همین زمینه «غسان دغلس» مسئول پرونده مقابله با شهرک سازی در شمال کرانه باختری گفت: هدف رژیم اشغالگر قطع ارتباط فلسطینی‌ها با سرزمینشان و جایگزین کردن شهرک نشینان با قطع و آتش زدن درختان زیتون است. آن‌ها می‌خواهند قلب شهروندان فلسطینی را بسوزانند. شهرک نشینان پیوسته به باغات زیتون فلسطینی‌ها یورش می‌برند و با حمایت نیرو‌های رژیم اشغالگر درختان را می‌سوزانند و قطع می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ شهرک نشینان سه هزار اصله درخت زیتون را در کرانه باختری قطع کردند و ارتش اسرائیل مانع از ورود صد‌ها فلسطینی به زمین‌های کشاورزیشان شد.

«محمد اشتیه» در این خصوص گفت: این درخت مبارک هر روز و هر سال با رژیم اشغالگر رودر رو می‌شود. زیتون در سرتاسر این خاک پاک کاشته شده است و وجه اشتراک همه ماست.

تنها شهرک نشینان و ارتش رژیم صهیونیستی با زیتون مقابله نمی‌کنند بلکه فرآیند تخریب درختان با حمایت روحانیون یهودی صورت می‌گیرد. اخیرا فتوا‌های دینی فراوانی در اسرائیل صادر شده که مجوز ریشه کن کردن و سوزاندن درختان فلسطینی‌ها را صادر می‌کند. «الیهاو» خاخام یهودی در این خصوص گفت: چیدن زیتون فلسطینی‌ها جایز است، زیرا این سرزمین به یهودیان تعلق دارد و عربی که درختی در این خاک می‌کارد دزد است و هیچ سهمی از میوه آن ندارد. با تمام سختی‌ها و فشارها، فلسطینی‌ها به سرزمینشان پایبند بوده و پویشی در حمایت از کشاورزان در برابر تعرض (صهیونیست ها) به راه انداخته اند.

«ایمن غریب» یکی از فعالان مقاومت مردمی در این زمینه گفت: ما در کنار کشاورز فلسطینی می‌ایستیم و از زمین و دارایی هایش حفاظت می‌کنیم. ما تا پای جان با هرگونه تلاش شهرک نشینان برای توقیف محصولات کشاورزان مقابله خواهیم کرد.

تی آرتی عربی در پایان سخنان یک زن کشاورز فلسطینی را نقل کرد که می‌گفت: این زندگی نیست که ما داریم با این وجود ما ایستاده ایم و مقاومت می‌کنیم. اگر آن‌ها یک درخت زیتون را قطع کنند ما به جای آن ده درخت می‌کاریم.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی زیتون اسرائیل رژیم صهیونیستی شبکه تلویزیونی فلسطین زیتون زیتون فلسطینی ها درختان زیتون رژیم اشغالگر شهرک نشینان درخت زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، بیش از ۲۰۰ روز از حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه گذشته و تل‌آویو در این مدت دچار خسارت‌های بی‌سابقه و گسترده‌ای شده است که در تمامی ابعاد نظامی، لجستیک و اقتصادی قابل بررسی است.

شبکه خبری الجزیره در گزارشی به این موضوع پرداخته و می‌نویسد که سطح خسارت‌های جنگ غزه بر اقتصاد رژیم صهیونیستی و بودجه عمومی این رژیم که با کسری بی‌سابقه‌ای مواجه شده، در نتیجه هزینه‌های مربوط به نظامیان ذخیره و کمک‌های مالی به اسراییلی‌های آواره شده از شهرک‌های اطراف غزه و مرزهای شمالی مجاور لبنان تعمیق پیدا کرده است.

علاوه بر اینها تعداد قابل توجهی از نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی در این حمله کشته یا زخمی شده‌اند و بخشی از آنها نیز به اسارت نیروهای فلسطینی درآمده‌اند. این‌ها علاوه بر خسارت‌های غیرمستقیم ناشی از جنگ در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری و بازار کار رژیم صهیونیستی و خسارت‌هایی است که جبهه داخلی و زیرساخت‌های اسراییل با آن مواجه شده است.

کسری بودجه عمومی

کابینه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ چارچوب کلی بودجه خود را ۲۷ میلیارد دلار افزایش داد تا شاید بتواند هزینه‌های ناشی از جنگ غزه را پوشش دهد. به این ترتیب در حال حاضر بودجه نظامی رژیم صهیونیستی حدود ۲۴ درصد از مجموع بودجه این رژیم است.

گزارش‌های منتشر شده از بانک اسراییل نشان می‌دهد که مجموع خسارت‌های این رژیم در دو جبهه غزه و لبنان بالغ بر۸۱ میلیارد دلار تا پایان سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

با ادامه جنگ در غزه، کسری بودجه رژیم صهیونیستی در حال افزایش است. این کسری در مارس گذشته ۶ دهم درصد بود و این رقم در حال افزایش است. بنا بر اعلام دیوان محاسبات عمومی رژیم صهیونیستی، مجموع این کسری در حال حاضر بالغ بر ۶.۲ درصد از تولید ناخالص ملی یعنی ۳۱.۶ میلیارد دلار است.

در سه ماهه اول سال جاری میلادی میزان کسری بودجه رژیم صهیونیستی بالغ بر ۷ میلیارد دلار بود و هزینه‌های کابینه اسرائیل با افزایش ۳۸ درصدی نسبت به سال قبل مواجه شده است.

تلفات انسانی رژیم صهیونیستی

بر اساس آمارهای اعلام شده مجموع صهیونیست‌های کشته شده در جنگ غزه اعم از نظامی و شهرک نشین که اسامی آنها منتشر شده، حدود ۱۴۹۳ نفر است که تعداد ۶۰۵ نفر از آنها افسر و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی هستند که ۶۰ نفر از آنها در جریان حمله زمینی به غزه به هلاکت رسیده‌اند. ۸۱۴ شهرک نشین اسرابیلی نیز در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.

آمارهای رسمی اسراییل که صهیونیست‌ها اجازه انتشار آن را می‌دهند و به نظر می رسد بسیار کمتر از آمارهای واقعی است، حکایت از آن دارد که ۷۲۰۹ نظامی اسراییلی در این جنگ زخمی شده اند که بیشتر آنها جزو نیروهای ذخیره بوده اند.

تعداد اسرای صهیونیست در نزد گروه‌های مقاومت نیز بالغ بر ۲۵۷ نفر بوده که ۱۲۴ نفر از آنها در نتیجه تبادل اسرا با ژیم صهیونیستی مبادله شده‌اند و همچنان ۱۳۳ اسراییلی در غزه اسیر هستند که گفته می‌شود ۳۶ نفر از آنها در نتیجه حملات موشکی و هوایی رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده‌اند.

خسارت‌های جبهه داخلی اسراییل

بر اساس آمارهای اعلام شده بالغ بر ۳۳۰ هزار صهیونیست از مناطق مجاور نوار غزه و شهرک‌های صهیونیستی اطراف مرز لبنان در نتیجه این جنگ آواره شده‌اند که هنوز ۱۳۵ هزار نفر از این افراد به منازل خود بازنگشته‌اند و ماهیانه بالغ بر۱۸۹ میلیون دلار هزینه به کابینه اسراییل تحمیل می‌کنند. حدود ۴۹۸ هزار شکایت و درخواست برای دریافت غرامت به دلیل تخریب منازل، به صندوق مالیات رژیم صهیونیستی رسیده و میزان این غرامت‌ها بالغ بر ۳.۲ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

۷۰ هزار صهیونیست در نتیجه حمله گروه‌های مقاومت شوکه شده‌اند که ۱۱ هزار نفر از آنها روانه بیمارستان‌ها شده و کمک‌هایی به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار دریافت کرده‌اند. خسارت‌های منازل شهرک‌های اطراف نوار غزه نیز بالغ بر ۵.۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

در مرزهای لبنان نیز مجموع خسارت‌های اولیه شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف مرزها، بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار ارزیابی می‌شود.

خسارت‌های جنگ غزه به اقتصاد رژیم صهیونیستی

ارتش رژیم صهیونیستی بالغ بر ۳۰۰ هزار اسراییلی از نیروهای ذخیره را فراخوانده که ماهیانه بالغ بر ۱.۳۵ میلیارد دلار هزینه روی دست رژیم صهیونیستی می گذارند. این هزینه ها ناشی از فقدان نیروی کار به ازای این نیروها است. خسارت‌های مستقیم این موضوع به بخش اقتصادی بالغ بر ۱.۶۲ میلیارد دلار در ماه ارزیابی شده است.

بخش ساخت و ساز در سرزمین‌های اشغالی تقریباً متوقف شده و خسارت‌های ناشی از این روند حدود ۴۰ میلیون دلار در روز برآورد می‌شود. در سرزمین‌های اشغالی بالغ بر ۱۴ هزار کارگاه وجود دارد که تنها ۴ هزار مورد از آنها به صورت جزئی کار می کنند، چرا که ورود ۸۰ هزار کارگر فلسطینی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی نیز در نتیجه جنگ متوقف شده است.

خسارت‌های بخش کشاورزی بالغ بر ۵۴۰ میلیون دلار در ماه ارزیابی می‌شود، چرا که ۷۵ درصد از سبد تغذیه صهیونیست‌ها از شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه تامین می‌شد که بالغ بر ۱۲۰۰ مزرعه بزرگ در آنجا وجود دارد. بخش کشاورزی نیز بالغ بر ۱۰ هزار نیروی کار لازم دارد که در حال حاضر دسترسی به این افراد ممکن نیست.

خسارت بخش گردشگری رژیم صهیونیستی از عدد ۱.۱ میلیارد دلار فراتر رفته و در نتیجه جنگ، گردشگران خارجی به سرزمین‌های اشغالی سفر نمی کنند.

بخش تکنولوژی‌های پیشرفته اسراییل نیز با افت بیش از ۶۰ درصد سرمایه گذاری‌ها مواجه بوده که پیش بینی می شود در نتیجه ادامه جنگ، این روند نیز استمرار داشته باشد. در حال حاضر مجموع سرمایه‌گذاری ها شاخص ۱.۳ میلیارد دلار را نشان می‌دهد که کمترین رقم از سال ۲۰۱۷ تاکنون است.

کد خبر 6087414

دیگر خبرها

  • تظاهرات علیه سیاست‌های نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  • بیش از ۴۳۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی تعرض کردند
  • یورش دوباره صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی
  • یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی برای سومین روز متوالی
  • تعرض بیش از ۴۳۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجدالاقصی
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی/حرم ابراهیمی به روی مسلمانان بسته شد
  • شهادت زن فلسطینی در نزدیکی الخلیل به ضرب گلوله صهیونیست‌ها+ فیلم
  • ابعاد ورشکستگی رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ غزه
  • ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری