Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنان تحریف‌آمیز یک دولتمرد ارشد درباره علت صلح امام حسن (ع) با معاویه و عدم اشاره به نقش خیانت‌آلود برخی خواص در این صلح تحمیلی، با واکنش‌های گسترده در فضای مجازی رو به رو شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سخنان تحریف‌آمیز یک دولتمرد ارشد درباره علت صلح امام حسن (ع) با معاویه و عدم اشاره به نقش خیانت‌آلود برخی خواص در این صلح تحمیلی، با واکنش‌های گسترده در فضای مجازی رو به رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی از این انتقاد‌ها را می‌خوانید:
- با شنیدن این حرف‌ها پیرامون صلح امام حسن (ع)، ناخودآگاه یاد صحبت‌های دکتر جلیلی افتادم که گفت خطرناک‌تر از تحریم‌های فلج‌کننده، تحلیل‌های فلج‌کننده است!
- شما حق ندارید از این واقعه تحمیل صلح به امام حسن (ع)، بهربرداری سیاسی بکنید. همان‌طور که ۷ سال قبل با همین سخنان بی‌اساس، مذاکره با آمریکای زورگو را توجیه کردید و آمریکا و کهنه استعمارگران اروپا را علیه ملت ایران جسورتر ساختید.
- اتفاقات دوران امام حسن مجتبی (ع) به دلیل نبودن تحلیل سیاسی صحیح در بین مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. اما در حال حاضر، شما و دوستانتان دچار تحلیل و محاسبات غلط از شرایط کشور و دنیا هستید نه مردم. فضاحت‌کاری خودتان را با تحریف تاریخ توجیه نکنید.
- نکته‌ای که در این سخنان نادیده گرفته شده، اینکه امام حسن (ع) هیچ یار و یاوری نداشتند، به صورتی که فرمانده سپاهشون خائن بود. ولی خاک ایران و رهبرش، هنوز حججی‌ها و سلیمانی‌ها رو داره، و تنهایی نایب امام زمان (عج) هرگز اتفاق نخواهد افتاد. ما اهل کوفه نیستیم.
- تحریفی دیگر! بسیار واضح است که اگر خیانت برخی از یاران و سپاهیان آن حضرت نبود، هرگز با معاویه صلح نمی‌کرد.
- از اول معلوم بود برجام شکست می‌خوره، از همون اول هم معلوم بود قرار نیست این حضرات از شکست درس بگیرن. ایده بعضی از این‌ها به اسم عقلانیت، ذلت و تسلیم مطلقه. همینه که چه از قیام عاشورا و چه از صلح امام حسن (ع) درس سازش و مذاکره می‌گیرن!
- یکی از خصوصیات لیبرالیسم ایرانی این است که وقتی می‌خواهد به تاریخ اسلام مراجعه کند، رجوعش برای درس گرفتن نیست، برای درس دادن است! این جریان نمی‌خواهد از تکرار فجایعی که خون به دل ائمه اطهار (ع) کرد، جلوگیری کند و خود متذکر شده و به اصحاب تذکر دهد. بلکه دقیقا می‌خواهد همان فاجعه گذشته را بار دیگر رقم بزند و نقشی که برای خود تعریف می‌کند، نقش طلحه بن عبیدالله‌ها و ابوموسی اشعری‌ها و عبیدالله ابن عباس‌ها و اشعث ابن قیس‌ها و شبث بن ربعی‌ها و سعد ابن ابی‌وقاص‌هاست.
- بعد از اینکه چند سال پیش به تحریف عاشورا پرداخت و از عاشورا درس مذاکره گرفت، داستان امام حسن رو هم تحریف کرد و باز هم به کدخدا پالس فرستاد.
- اینکه برخی علما درباره تحریف اخیر ساکتن، جای بسی سؤال هست.
- از سازش برای ما نگویید؛ ما ملت شهادتیم...
- ‏در کربلا فرمانده سپاه حسین (ع) یعنی حضرت عباس (ع) امان‌نامه شمر را رد کرد و تا پای جان پای امامش ایستاد. اما امام حسن (ع) زمانی صلح را پذیرفت که فرمانده سپاهش عبیدالله‌بن عباس، با یک میلیون درهم رشوه، خود را به معاویه فروخت. تاریخ عوض می‌شود وقتی علمدار عباس باشد یا ابن عباس!
- فرماندهان امام حسن خودشون رو به درهم و دینار معاویه فروختن و صلح به امام حسن تحمیل شد. نکنه منظور شما این باشه که...
- همین هفته پیش داشت می‌گفت ما در شرایط جنگ به سر می‌بریم و همه باید این شرایط رو درک کنن. حالا امروز اومده درباره مبانی و مزایای صلح حرف می‌زنه. با خودت چند چندی بزرگوار؟ بالاخره در جنگیم؟ در صلحیم؟ قهریم؟ آشتی‌ایم؟
- چرا از خیانت عبیدالله ابن عباس فرمانده بانفوذ امام چیزی نمی‌گه؟ اگه فرمانده امام حسن (ع) خیانت نمی‌کرد، ایشان مجبور به صلح نمی‌شد.
- نسبت سازش را اولین‌بار معاویه به امام حسن (ع) بست، مظلوم بزرگ همه دوران‌ها، حسن‌بن‌علی (ع) است. کسی که از مذهب سوءاستفاده سیاسی کند، از روحانیت تنها لباسش را دارد. معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت برجامی کردن دین مردم رسیده است.
- وقتی از قیام امام حسین درس مذاکره گرفت، دیگر توقعی نیست که از صلح امام حسن چنین برداشتی کند!
- اکنون که کشور تاوان تبعات سنگین نسخه سازش با شیطان را می‌پردازد، او به‌جای پاسخگویی درباره خسارت محض، ضمن تاریخ را تحریف می‌کند و سوءمدیریت و ناکارآمدی‌اش را به صلح امام حسن تشبیه می‌کند!
- اگر کسی از صلح امام حسن (ع) حرف بزنه، اما از خیانت یارانش حرف نگه، خودش مسئله داره. منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی صلح امام حسن امام حسن مجتبی برجام صلح امام حسن بن عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۶۹۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیشتر مردم امیدوارند که عزیزانشان از آنها به نیکی یاد کنند و طبیعی است که گهگاه نگران فراموش شدنشان باشند. اما برای برخی، ترس از فراموش شدن یا نادیده گرفته شدن را می توان به عنوان یک فوبیا در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: تله فوبیا یا اضطراب تلفن چیست؟

آتازاگورافوبیا ترس غیرعادی از به یاد ماندن است. همچنین می تواند شامل ترس از فراموش کردن کسی یا چیزی باشد. اگر ترس شما شامل فراموش شدن توسط یک فرد یا گروه اجتماعی خاص باشد، ممکن است بخشی از یک نوع فوبیای اجتماعی در نظر گرفته شود.

این مقاله به ویژگی‌های ترس از فراموشی و همچنین علل، علائم و گزینه‌های درمانی این فوبیا می‌پردازد.

تعریف ترس از فراموش شدن

آتازاگورافوبیا ترس شدید یا غیرمنطقی از فراموش شدن یا فراموش کردن کسی یا چیزی است؛ همچنین ممکن است شامل ترس از نادیده گرفته شدن یا جایگزین شدن باشد.

در برخی موارد، این وضعیت را می توان بخشی از فوبیای اجتماعی در نظر گرفت. تخمین زده می شود که ۱۵ میلیون آمریکایی با یک فوبیای اجتماعی زندگی می کنند. فوبیای اجتماعی زمانی است که ترس غیرمنطقی از قضاوت یا طرد شدن در یک موقعیت اجتماعی خاص دارید.

افراد مبتلا به آتازاگورافوبیا ممکن است اضطراب، استرس، یا وحشت ناتوان کننده ای را تجربه کنند که فقط به این فکر می کنند که فراموش می شوند. شما همچنین ممکن است علائم فیزیکی اضطراب مانند حالت تهوع، ضربان قلب سریع یا حتی یک حمله پانیک تمام عیار را هنگام مواجهه با ترس خود تجربه کنید.

ترس از فراموش شدن نیز ممکن است با نگرانی های خاص در مورد از دست دادن حافظه، مانند ترس از ابتلا به بیماری آلزایمر یا زوال عقل مرتبط باشد. این ترس ممکن است در حین مراقبت از فردی با این وضعیت ایجاد شود.


علائم آتازاگورافوبیا چیست؟

مانند بسیاری از فوبیاها، ترس از فراموشی می تواند با علائم روحی و جسمی همراه باشد. افراد مبتلا به آتازاگورافوبیا اگر واقعاً در یک موقعیت اجتماعی فراموش شوند یا نادیده گرفته شوند، یا زمانی که با فکر فراموش شدن یا فراموش کردن کسی یا چیزی مواجه شوند، ممکن است علائمی خاص را تجربه کنند.

علائم آتازاگورافوبیا ممکن است شامل موارد زیر باشد:

ترس و اضطراب بیمارگونه زمانی که نادیده گرفته می شوند یا فراموش می شوند یا درک می کنند که ممکن است فراموش شوند.

دلهره و اضطراب شدید فقط به فکر فراموش شدن

اضطراب شدیدی که با خطر واقعی فراموش شدن تناسب ندارد

تجربه احساس فاجعه یا عذاب قریب الوقوع در مواجهه با موقعیتی که نگرانی از دست دادن حافظه یا فراموش نشدن را برمی انگیزد.

حالت تهوع یا ناراحتی شکمی

مشکل در خوابیدن

اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی که در آن‌ها احتمال فراموشی یا نادیده گرفته شدن وجود دارد

درد ناشی از تنش در نواحی خاصی از بدن

وحشت زدگی

علل آتازاگورافوبیا چیست؟

فوبیا باعث واکنش استرس فرد می شود که به عنوان پاسخ جنگ یا گریز نیز شناخته می شود. دلایل متعددی وجود دارد که این پاسخ استرس ممکن است با ترس از فراموش شدن ایجاد شود، از جمله:

ژنتیک: ژن‌های خاصی که توسط والدین بیولوژیکی منتقل می‌شوند نقش مهمی در فوبیا و سایر اختلالات اضطرابی دارند.

تجربه یادگیری مشاهده شده: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر از همین موضوع می ترسد، ممکن است فرد یاد گرفته باشد که از فراموش شدن بترسد.

تجربه یادگیری مستقیم: سابقه تروما یا تجربه آسیب زا مانند فراموش شدن، پشت سر گذاشتن یا رها شدن یا از دست دادن والدین یا مراقب می تواند به ترس از فراموش شدن کمک کند.

تجربه یادگیری اطلاعاتی: قرار گرفتن در معرض افرادی که حافظه خود را از دست می دهند، مانند مراقبت از فرد مبتلا به زوال عقل یا آلزایمر، ممکن است منجر به ایجاد ترس از فراموشی شود.

آتازاگورافوبیا چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص آتازاگورافوبیا، یک متخصص سلامت روان به ویرایش پنجم « راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی » (DSM-۵)، کتابچه راهنمای رسمی انجمن روان‌پزشکی آمریکا مراجعه می‌کند.

DSM-۵ آتازاگورافوبیا را به عنوان یک وضعیت سلامت روان نمی شناسد، اما این وضعیت ممکن است به عنوان یک فوبیا خاص واجد شرایط باشد.

این راهنما از معیارهای تشخیصی زیر برای تشخیص فوبیای خاص استفاده می کند:

ترس پایدار است و بیش از شش ماه ادامه دارد.

از ترس به طور فعال اجتناب می شود و تقریباً همیشه باعث اضطراب فوری می شود.

ترس با خطر واقعی موقعیت تناسبی ندارد.

ترس باعث اختلال قابل توجهی در زمینه های اساسی عملکرد، از جمله عملکرد اجتماعی و شغلی می شود.

آتازاگورافوبیا چگونه درمان می شود؟

گزینه های درمانی مختلفی وجود دارد که می تواند به بیمارانی که فوبیا دارند کمک کند. یک متخصص مراقبت های روان یک برنامه درمانی بر اساس علائمی که ارائه می دهید ایجاد می کند.

برخی از گزینه های درمانی مورد استفاده برای رفع ترس از فراموشی ممکن است عبارتند از:

درمان شناختی رفتاری (CBT): این یک نوع گفتگو درمانی است که شامل تغییر افکار و رفتارهای فرد می شود. این به افراد کمک می کند تا یاد بگیرند که الگوهای تفکر ناسازگار (مشکل ساز) و رفتارهای مرتبط با فوبیای خاص خود را بهتر شناسایی و تغییر دهند. CBT یک درمان خط اول برای اختلالات اضطرابی در نظر گرفته می شود.

مواجهه درمانی: این درمان برای سال ها درمان اولیه برای فوبیا بوده است. به طور کلی شامل قرار دادن تدریجی یک فرد در معرض فوبیا به روشی ایمن برای کاهش اجتناب و کاهش ترس در طول زمان است.

میانجیگری ذهن آگاهی: این یک نوع تمرین مراقبه است که بر حضور کامل در لحظه فعلی تمرکز دارد. می تواند به شما در مدیریت سطوح اضطراب و ترس کمک کند.

دارو: گاهی اوقات از داروها برای کاهش علائم اضطراب که بخشی از فوبیا هستند، یا اگر همزمان علائم افسردگی یا یک اختلال اضطرابی اضافی وجود داشته باشد، استفاده می شود. داروها ممکن است شامل داروهای ضد اضطراب یا ضد افسردگی باشند.

خلاصه

ترس از فراموش شدن را آتازاگورافوبیا می نامند؛ وقتی فردی به این وضعیت مبتلا می شود، ترس شدیدی از فراموش شدن یا به یاد نیاوردن کسی یا چیزی وجود دارد. گزینه های درمانی مانند تکنیک های ذهن آگاهی، درمان شناختی رفتاری و دارو وجود دارد. کار با یک متخصص مراقبت های روان دارای مجوز می تواند به شما در مدیریت این وضعیت کمک کند.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228756 برچسب‌ها روان شناسی

دیگر خبرها

  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • «حشاشین» سریالی بر اساس تحریف تاریخ است
  • آیا بلینکن می‌تواند اثر انگشت خود را بر تاریخ بگذارد؟
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌‌ها
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • آلبوصبیح: استقلال را فراموش کردیم