Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حمیدرضا حاجی ‌بابایی رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 27 مهر) در جلسه علنی و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات در مورد طرح استفساریه تبصره یک بند «ذ» ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه اعاده شده از شورای نگهبان اظهار داشت:‌ بحث ایثارگران و فرزندان آنها مدت‌هاست که در مجلس دهم بحث می‌شد و افرادی که به عنوان شرکتی و قرارداد خرید معین در خدمت دستگاه‌های اجرایی بودند و طبق قانون ایثارگران می‌بایست در برنامه ششم توسعه به استخدام رسمی دربیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح بیشتر افزود:‌نمایندگان مجلس بارها این موضوع را بررسی کردند اما شورای نگهبان ایراد بار مالی به آن می‌گرفت در حالی که اخیرا با این نهاد توافق کردیم که افرادی که تعیین وضعیت نشده بودند با مصوبه مجلس به استخدام رسمی درآیند و استخدام کسانی که تا برنامه ششم یعنی در طول برنامه پنجم کارمند شرکتی قرارداد خرید معین بودند از برنامه ششم تا سال 1400 را در قانون بودجه به جمع‌بندی برسانیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت:‌اگر با این مصوبه استخدام افراد به کار گرفته شده تا برنامه پنجم توسعه اعلام کردیم و بعد از آن استخدام دیگران را موکول به بودجه سنواتی کردیم فقط به دلیل مسائل بودجه‌ای و بار مالی بوده استو.

حاجی ‌بابایی افزود:‌مجلس بنا دارد با این مصوبه مشکل ایثارگران و فرزندان آنها حل شود.

وی تصریح کرد:‌ما همه راه‌ها را رفتیم تا مجلس بتواند با تعیین نظر شورای نگهبان مشکل استخدام ایثارگران و فرزندان آنها را حل کنیم.

رئیس کمیسیون برنامه وبودجه گفت:‌سازمان امور استخدامی حکم داده که استخدامی وجود نداشته باشد و با توجه به اینکه دیوان عدالت اداری نامه‌ای صادر کرده مبنی بر اینکه به کار گیری این افراد وتبدیل وضعیت آنها را ملغی کرده عملا با مصوبه امروز مجلس و با تائید آن توسط شورای نگهبان مشکل آنان حل خواهد شد.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد:‌اگر مصوب شود که مشکل استخدام این عده با رای نمایندگان حل شود دیوان عدالت اداری حکم خود را برمی‌گرداند وکلیه استخدام‌ها تا برنامه پنجم توسعه امکان پذیر خواهد بود و سپس درباره استخدام دیگر افراد در برنامه ششم موضوع را بررسی کرده و تعیین تکلیف خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای نگهبان بودجه نمایندگان مجلس حاج بابایی کمیسیون برنامه شورای نگهبان برنامه ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: بانک مرکزی در تخصیص ارز به دارو در سال گذشته اشکالاتی داشت که در پایان سال توانست به تعهدات خود عمل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی افزود: آخرین جلسه مجلس در این‌باره نوزدهم دی سال گذشته برگزار شد که فرصت دوماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد، همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و پرداختی از بیمه و بیمار به‌طور تقریبی برابر است.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی نیز طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که این موارد باید رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، من نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای را با مسئولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که موجب ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 747116

دیگر خبرها

  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح ساماندهی اجاره بهای املاک
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است