Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت به میزبانی مجمع تقریب مذاهب امسال تحت تاثیر محدودیت های ناشی از اپیدمی ویروس کرونا به صورت وبینار و با بهره گیری از شبکه های مجازی برگزار می گردد. فاطمه آلیا، عضو اتحادیه احزاب سیاسی تقریب نهاد در گفت وگو با این خبرگزاری پیرامون پیامدهای ناشی از کرونا گفت: این ویروس همه کشورهای دنیا و به ویژه کشورهای پیشرفته غربی را که مدعی هستند در همه عرصه ها پیشتازند، درگیر خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آلیا افزود: این ویروس در کشوری مانند آمریکا چالش های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به وجود آورده است. موقعیتی که عملا ثابت کرد موقعیت این کشور در عرصه بین الملل که همیشه ادعای ابرقدرتی داشت، تا چه اندازه شکننده و متزلزل است.

او پیامد این تزلزل در جایگاه قدرت های بزرگ غربی را نشانه خوبی برای کشورهای اسلامی دانست تا با ایجاد اتحاد و همگرائی، امکان خود را برای مواجهه با بلایا و مصیبت های طبیعی و غیر طبیعی بیشتر کنند.

به گفته آلیا در خلال اوج گیری بحران کرونا همگان شاهد بودند که ارزش های اخلاقی و فرهنگی در کشورهای غربی در مواجهه با کرونا تا چه اندازه سقوط کرد و غارت از فروشگاه، دزدی ماسک و دستمال کاغذی توسط مردم کرونا زده و ناتوانی غرب در مدیریت بحران و نیز ناکامی دموکراسی ادعایی آنها را به نمایش گذاشت و این در حالی بود که سازمان های بین المللی هم در انفعال و سکون قرار گرفتند.

عضو اتحادیه احزاب سیاسی تقریب نهاد ادامه داد: «وضعیت آمریکا با 330 میلیون نفر جمعیت در تمام عرصه های اقتصادی و سیاسی برای مقابله با کرونا بحران زده است و به رکود اقتصادی کم سابقه ای مبتلا شده و در این دوران بیش از 350  میلیارد دلار زیان دیده و کسری بودجه دولت بیش از 4 برابر شده است. رکود اقتصادی امریکا در 80 سال اخیر بی سابقه بوده. و  در پی کشته شدن شهروند سیاه پوست این کشور شعار سیاسی «نمیتوانم نفس بکشم» در همه جای امریکا شنیده می شود».

وی با بیان اینکه آمریکا توسط عربستان جنگ های نیابتی در منطقه را اداره میکند، افزود:« این کشور در یمن همچون فلسطین و غزه کودک کشی و کیان انسانیت را خدشه دار کرده است. فروش اسلحه به طرف های ظالم و فکر شوم تجزیه کشورهای منطقه زنگ آغاز افول آمریکاست. طرح های خاورمیانه بزرگ، خاورمیانه جدید و معامله قرن به بار ننشسته است. اگرچه این کشور تبلیغات رسانه ای عظیمی دارد».

آلیا ادامه داد: آمریکا در مواجهه با ایران هم شکست خورد همگان دیدند که ایران در تلافی به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی کمتر از یک هفته مهمترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق را هدف قرار داد و  آنها را شکست داد».

وی با بیان اینکه کشورهای غربی در مواجهه با ویروس کرونا تا چه اندازه ناتوان ظاهر شدند، گفت: «کشورهای اسلامی در موقعیت بهتری قرار دارند. دانش پزشکی ایران می تواند در اختیار سایر کشورهای مسلمان قرار گیرد و آنها با ایجاد یک ساختار هماهنگ، از ظرفیت همگرایی خود می توانند برای مقابله با این بیماری استفاده کنند».
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور به این کشورها باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا اینانلو عنوان کرد: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است، می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای افریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

به گفته وی، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی