Web Analytics Made Easy - Statcounter

به کزارش ایرنا، تاس روز یکشنبه نوشت؛ در این روز، دقیقاً پنج سال از لازم الاجرا شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای حل اوضاع برنامه هسته ای ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در حمایت از آن تصویب شده و محدودیت زمانی را تعیین کرده بود، می گذرد.

 به نوشته این رسانه روسی «تأمین مستقیم یا غیرمستقیم، فروش یا انتقال سلاح به ایران یا استفاده از تانکهای جنگی، خودروهای جنگی زرهی، سیستم های توپخانه ای با کالیبر بزرگ، هواپیماهای رزمی، هلی کوپترهای رزمی، کشتی های جنگی، موشکی یا سامانه های موشکی" فقط با اجازه شورای امنیت سازمان ملل در این کشور امکان پذیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران عملا تحت تحریم تسلیحاتی کامل قرار داشت. این محدودیت ها بخشی از تعهدات داوطلبانه ایران برای پایان زودهنگام مذاکرات درباره نتیجه گیری برجام بود.

در ۱۴ اکتبر، حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران (جمهوری اسلامی ایران) لغو قریب الوقوع تحریم تسلیحاتی را به مردم این کشور تبریک گفت. وی گفت: «برای کسانی که شک دارند توافق هسته ای برای ما چه به ارمغان آورده است، این یکی از نتایج آن است. از روز یکشنبه، ما می توانیم به هر کسی که بخواهیم اسلحه بفروشیم و از هر کسی که بخواهیم بخریم.»

این خبرگزاری نوشته است تهران پنهان نمی کند که علاقه مند به تأمین سلاح است در درجه اول از کشورهایی که پس از خروج آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸ ، سهم اساسی در حفظ آن داشته اند.

تاس  سخنان محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در ماه سپتامبررا یادآور شد که  گفته بود: «پس از رفع تحریم، ما می توانیم با وساطت کشورهایی که روابط استراتژیک با آنها برقرار شده است، نیازهای خود را تأمین کنیم.»

کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه. نیز گفت: «ما در مورد آنچه برای تقویت توان دفاعی خود نیاز داریم با روسیه رایزنی خواهیم کرد. دولت روسیه و مردم روسیه در دوران سخت با ما بوده و هستند. از این نظر روسیه یک شریک اولویت برای ما است.»

این رسانه روسی نوشته است در ماه آگوست، یوری بوریسوف، معاون نخست وزیر روسیه تأیید کرد که ایران "پس از لغو تحریم ها" امید زیادی برای دستیابی به تجهیزات نظامی روسیه دارد.

ماریا زاخاروا سخنگوی رسمی وزارت خارجه روسیه نیز گفت: . مسکو "متقاعد شده است که تمام فرصتهایی که در رابطه با انقضا مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد همکاری نظامی-فنی با ایران ایجاد می شود، به طور مناسب در نظر گرفته می شود و به طور مناسب و به موقع بر اساس سود متقابل و به نفع مردم دو کشور استفاده می شود. "،


تحریم های یک جانبه
تاس اضافه کرد: با این وجود، ایالات متحده با درک اینکه احتمال حمایت از او در شورای امنیت سازمان ملل صفر است، در 21 سپتامبر، تحریم های فروش سلاح به ایران را در سطح داخلی اعمال کرد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در مورد کسانی که برای "تأمین انرژی هسته ای، فناوری  موشک های بالستیک و سلاح های معمولی" با ایران خواهند بود، تحریم هایی اعمال کرده است.

اما سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه واکنش نشان داد، در روسیه، آنها از تحریم های آمریکا نمی ترسند، زیرا آنها به آنها عادت کرده اند. به گفته وی، روسیه در حال توسعه همکاری های چند وجهی با ایران است، "در زمینه همکاری های فنی نظامی، همکاری ها بسته به نیاز طرفین و آمادگی متقابل برای چنین همکاری هایی به روشی آرام پیش می رود. "

ظریف به نوبه خود یقین  دارد که "تحریم های ثانویه ایالات متحده مانعی برای خرید سلاح از جمله از روسیه و چین نیست.  

برچسب‌ها برجام مسکو تحریم تسلیحاتی ایران محمد جواد ظریف حسن روحانی پروندهٔ خبری تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام مسکو تحریم تسلیحاتی ایران محمد جواد ظریف حسن روحانی برجام مسکو تحریم تسلیحاتی ایران محمد جواد ظریف حسن روحانی اخبار کنکور شورای امنیت سازمان ملل تحریم تسلیحاتی همکاری ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه

لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی به همراه ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران روز گذشته با محمد اله‌یاری فومنی مدیر عامل بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

علی قمصری نامزد دریافت جایزه جهانی براوو شد / اجرا با ارکستر سمفونیک مسکو

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی 2018، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و گفت: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • حراج نفت ایران به قیمت مال‌دزدی است؟
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • فرصت انتقام برای گل‎گهر در حذفی مهیا شد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک