Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - پیمان پولی به عنوان یکی از ارکان اصلی تجارت محسوب می‌شود و اگر بتوانیم توافقاتی در این زمینه‌ها حاصل کنیم،‌ نتایج مثبتی را به دست خواهیم آورد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، رییس سابق سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه کشورها برای اینکه بتوانند تجارت خود را تسهیل کنند و ضریب نفوذ در بازارهای هدف را افزایش دهند به تشکیل اتحادهای پولی در پیرامون خود و با شرکای اصلی بین المللی نیاز دارند، اظهار کرد: طبیعی است که این مهم به عنوان یکی از ارکان اصلی تجارت محسوب می شود؛ اما تحریم ها مستقیما تجارت خارجی ایران را هدف قرار داده و برهمین اساس تجارت خارجی ما به شدت به تبادلات ارزی وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط به دلیل اینکه به شدت در تنگنای جابجایی ارز قرار داریم، حتی نمی توانیم از طریق کانال بانکی، پولی که متعلق به خودمان است را برگردانیم.
محمدرضا مودودی در گفت وگو با ایبِنا افزود: آمریکا قصد دارد جریان خون رسانی به تولید و اشتغال و رونق اقتصادی کشور را مسدود کند تا از این طریق به اهداف تحریمی خود دست پیدا کند، در نتیجه هرچند برقراری پیمان های پولی دو یا چند جانبه اقدام بسیار اثرگذاری است، اما یکی از گزینه های اصلی تحریم هم همین محدود کردن روابط تجاری ایران با دنیاست.
رییس سابق سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه براساس آمار سال 97 بیش از 70 درصد ارزهای مورد استفاده در اقتصاد سهم یورو بود و دیگر ارزها مانند روبل، یوآن، روپیه و ... سهم اندکی داشتند، اظهار کرد: ما حتی برای آزادسازی منابع مالی خود که رقم بالایی است هم اصرار به دریافت دلار نداریم، بلکه می گوییم ارز ملی خود را به ما برگردانند.
وی تاکید کرد: به طور قطع اگر بتوانیم چنین پیمان هایی با کشورهای دنیا منعقد کنیم بسیار خوب است و در حالی حاضر هم اگر برخی با ارزهای محلی کشورهای دیگر تجارت می کنند و جابجایی پول انجام می دهند معاملات خُرد است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از سه شنبه
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور