Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرعه کشی مرحله پنجم فروش فوق العاده و همچنین پیش فروش یکساله ایران خودرو با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی برگزار شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، مرحله پنجم قرعه کشی محصولات ایران خودرو از روز سه شنبه ۲۲ مهر آغاز شد و ۲۵ مهر نیز به پایان رسید و امروز با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی در سالن اجتماعات سازمان فروش ایران خودرو، قرعه کشی برای تعیین نفرات برگزیده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح فروش فوق‌العاده چهار محصول ایران خودرو، ۳ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۵۹۷ نفر برای تحویل ۹ هزار و ۴۵۰ خودرو ثبت نام کرده بودند.

در طرح پیش فروش ۸ محصول ایران خودرو نیز، ۷۱۵ هزار و ۵۵ نفر برای ۲۲ هزار دستگاه خودرو نام نویسی کرده بودند.

برگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودروبرگزاری قرعه کشی محصولات ایران خودرو

اسامی منتخبان اصلی، پس از تایید دستگاه‌های نظارتی عصر امروز، از طریق سایت فروش محصولات ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir منتشر خواهد شد. همچنین به نفرات برگزیده قرعه کشی پیامک نیز ارسال خواهد شد.

در این مرحله قرعه کشی، در طرح فروش فوق العاده، ۴ هزار و ۷۲۵ نفر و در طرح پیش فروش یک ساله ۱۱ هزار نفر به عنوان نفرات رزرو تعیین می‌شوند تا در صورت انصراف نفرات اصلی، جایگزین شوند.

ایران خودرو در این مرحله، ۲ طرح فروش فوق العاده چهار محصول با موعد تحویل حداکثر ۹۰ روز و پیش فروش یک ساله هشت محصول را به صورت همزمان به اجرا گذاشت.

در طرح فروش فوق العاده چهار محصول، پژو پارس بنزینی، پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۷ دستی هاچ بک و سمند ال ایکس عرضه شد.

در برنامه پیش فروش یک ساله نیز هشت محصول شامل پارس با موتور تی یو ۵، پارس بنزینی، پژو ۲۰۶ تیپ دو، سمند ال ایکس، پژو ۲۰۷ دستی هاچ بک، سورن پلاس، دنا پلاس و رانا پلاس عرضه شد.

نفرات برگزیده این طرح از زمان اعلام اسامی بر اساس بخشنامه پنج روز فرصت دارند، تا نسبت به پرداخت وجه و تکمیل مدارک و وجه، اقدام کنند و در غیر این صورت، نفرات رزرو جایگزین نفرات اصلی خواهند شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو خودرو قرعه کشی ایران خودرو طرح فروش فوق العاده پیش فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برخی مغازه‌ها، واحدهای فروش میوه و تره‌بار و البته برخی سودجویان، از تبلیغاتی استفاده می‌کنند که با واقعیت تفاوت زیادی دارد. در این تبلیغات سعی شده با استفاده از عباراتی همچون عرضه محصولات ارگانیک و خانگی، اطمینان خریداران به محصولات ظاهراً سالم آنها جلب شود. موضوعی که در عرضه آبلیموهای سنتی و صنعتی خود را بخوبی نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: راه‌های تشخیص میوه خشک ارگانیک

هر چند در این میان برخی واحدهای تولیدی به خاطر سودجویی، دست به تقلب می‌زنند و نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. اما با این حال استفاده از محصولاتی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند خطر به‌ مراتب کمتری نسبت به استفاده از محصولات خانگی دارند چرا که این محصولات حداقل اطلاعات لازم برای ردیابی محصولات دارای مشکل را به مصرف‌کنندگان و مسئولان ذی‌ربط می‌دهند.

این گزارش به دنبال بررسی‌های علمی یکی از باورهای اشتباه مردم در خصوص آبلیموهای سنتی تهیه شده است. شاید پس از مطالعه آن، بیشتر از قبل در خرید آبلیموهای به اصطلاح سنتی تامل کنیم.

تبلیغات کاذب برای عرضه آبلیموهای سنتی در وهله اول چهره صنعت غذا را در نظر مصرف‌کنندگان مخدوش می‌سازد. بسیاری از مردم هم که تحت تاثیر این تبلیغات قرار می‌گیرند ترجیح می‌دهند به جای استفاده از محصولات استانداردی که در کارخانه‌ها تولید و فرآوری می‌شوند، این محصولات بی‌نام و نشان را استفاده کنند.

اما وقتی این موضوع به صورت تخصصی بررسی می‌شود نتیجه این است که بخش قابل توجهی از بی‌اعتمادی مردم به کارخانه‌ها بی‌دلیل است و پایه علمی ندارد. نتیجه این سلب اعتماد که به کام سودجویان و دلالان شیرین است، فقط به تهدید سلامتی مصرف‌کننده ختم نمی‌شود و بسیاری از خانواده‌ها را وا می‌دارد که در فصل تابستان یا خودشان اقدام به آبلیموگیری کنند یا از سنتی فروشان خرید کنند. در بین نگرانی‌های مردم، قیمت لیمو به طور سرسام‌آوری افزایش یافته و هزینه گزافی به خانواده‌ها تحمیل خواهد شد.

استفاده از نگهدارنده‌های غیر مجاز

اگر تولید محصول با ویژگی‌های کیفی مد نظر واحدهای نظارتی اینقدر راحت بود، چگونه می‌توان با ابتدائی‌ترین امکانات محصولی تولید کرد که تا یک‌سال از فساد با کپک، مخمر یا باکتری‌های اسید دوست مصون بماند؟

پاستوریزاسیون صنعتی (در دمای C°۸۵ به مدت ۳۰ ثانیه) تحت شرایط کاملاً کنترل شده علاوه بر این‌که محصول را ایمن و عاری از هرگونه میکروارگانیسم می‌کند، به همراه نگهدارنده‌های مجاز، مدت زمان نگهداری محصول را افزایش می‌دهد. حال آن‌که تولیدکنندگان زیر زمینی فاقد چنین تجهیزاتی بوده و معمولاً از نگهدارنده‌های غیر مجاز استفاده می‌کنند.

ویژگی‌های ظاهری عامه‌ پسند، اما غیر واقعی

مراحل فیلتراسیون و هموژنیزاسیون در تولید صنعتی آبلیمو از اهمیت زیادی برخوردارند. دلیل اصلی ظاهر شفاف و فاقد کدورت و پالپ آبلیموهای صنعتی، استفاده از این فناوری های پیشرفته در کارخانجات است. در حالیکه تصور عموم بر این است که آبلیموی فاقد پالپ، خاصیت چندانی ندارد.

از طرف دیگر بسیاری از آبلیموهای تهیه شده سنتی دارای پالپ‌های شناور هستند که گاهی تا یکسال ته‌نشین نمی‌شود. آیا این موضوع شک برانگیز نیست؟ ظاهر پالپی آبلیموهای سنتی در خوشبینانه‌ترین حالت با پایدار سازی تفاله خشک و آسیاب شده لیمو ایجاد می‌شود.

عدم تطابق با استاندارد ملی

طبق استاندارد ملی آبلیمو، این محصول یا با فشردن طبیعی میوه یا از رقیق کردن کنسانتره لیمو با آب تهیه می‌شود. آیا می‌دانید علاوه بر کنسانتره طبیعی، متاسفانه کنسانتره‌های سنتزی و بسیار ارزان لیمو نیز در حال حاضر در بازار کشور به سهولت در دسترس است؟ از آنجا که نوک پیکان سازمان‌های نظارتی همیشه به سمت کارخانه‌داران و واحدهای دارای پروانه تولید است، تولیدکنندگان زیرزمینی براحتی و بدون دغدغه بازرسی و ردیابی محصول، آبلیموهای خوش رنگ و لعاب و اصطلاحاً ارگانیک خود را فرموله و بدون هیچ‌گونه امکان ردیابی، به راحتی در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهند. رنگ‌های مورد استفاده در تولید این محصولات اغلب جزو رنگ‌های سنتزی بوده که خطرات زیادی برای مصرف‌کنندگان بویژه کودکان و زنان باردار دارد.

بدون تغییر رنگ حتی در شرایط بد نگهداری

فرآیند تولید صنعتی آبلیمو به دلیل کنترل دقیق شرایط عملیاتی واکنش‌هایی که منجر به تغییر رنگ آبلیمو به سمت قهوه‌ای می‌شود را به تاخیر می‌اندازد. انجام این واکنش‌ها با افزایش دمای نگهداری، حضور اکسیژن در بسته و نگهداری در معرض نور تسریع می‌شود و حتی آبلیموهای صنعتی نیز از این نظر مستثنا نیستند.

حال چگونه ممکن است آبلیموهای سنتی که ماه‌ها در پشت شیشه مغازه‌ها در معرض نور آفتاب و دمای بالا قرار گرفته است، رنگ سبز زیبا و البته دروغین خود را حتی تا بیشتر از یکسال حفظ کنند؟

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

کد خبر: 1228331 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • قرعه کشی جشنواره نوروزی ۱۴۰۳ پاکشوما برگزار شد
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • مراسم قرعه کشی متقاضیان مسکن ملی در اسدآباد برگزار شد
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول