Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر انجمن مرغداران استان اصفهان با بیان اینکه کاهش تولید، موجب گرانی مرغ شده است، گفت: در صورت تداوم این وضعیت و نرسیدن نهاده های تولید به دست مرغداران حتی باید انتظار رسیدن مرغ به قیمت ۴۰ هزار تومان را هم داشته باشیم که در این شرایط وضعیت تولیدکنندگان و مصرف کننده سیاه خواهد شد.

بهرام پاکزاد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص گرانی افسارگسیخته مرغ در بازار، اظهار کرد: قیمت مرغ را بازار تعیین می کند و دلیل افزایش قیمت مرغ طی چند روز گذشته به دلیل تولید نشدن این محصول و کمبود آن در بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل کاهش تولید مرغ، توضیح داد: متاسفانه تولیدکننده به نوعی امنیت تولید ندارد و نهاده ها به موقع تحویل مرغ داران نمی شود، به همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان در این دوره تولید نکرده اند.

دبیر انجمن مرغداران استان اصفهان افزود: در ماه های فروردین و اردیبهشت میزان جوجه ریزی در کشور حدود ۱۳۰میلیون قطعه بود که اکنون مطابق آمارهای رسمی به ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه کاهش یافته، اما این افزایش قیمت نشان می دهد که میزان جوجه ریزی در کشور به کمتر از ۱۰۰ میلیون قطعه رسیده است.

وی افزود: در حال حاضر به طور میانگین اصفهان ماهیانه حدود ۵ میلیون جوجه ریزی انجام می دهد، در حالی که طی یک سال گذشته میانگین جوجه ریزی در استان ۷ میلیون قطعه بود.

پاکزاد تصریح کرد: به دلیل کاهش جوجه ریزی و به دنبال آن کم شدن حجم تولید، در کشتارگاه ها مرغ کشتار نمی شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه امروز تولیدکنندگان با کمبود نهاده های تولید رو به رو هستند، اظهار کرد: در حال حاضر گفته می شود که ۵۰ درصد نهاده ها را تحویل مرغ داران می دهند، اما متاسفانه همین میزان نیز به درستی در بین تولیدکنندگان توزیع نمی شود.

دبیر انجمن مرغداران استان اصفهان همچنین ادامه داد: در بازار آزاد قیمت کنجاله سویا به ۱۶۵۰۰ تومان رسیده است، در حالی که قیمت مصوب این نهاده ۲۹۰۰ تومان بود، همچنین قیمت ذرت به ۴۵۰۰ تومان افزایش یافته، در حالیکه قیمت مصوب آن ۱۵۵۰ تومان بود.

وی اظهار کرد: البته بانک مرکزی هفته گذشته اعلام کرد که کشور در تامین اقلام دارویی و غذایی مشکلی ندارد و تحریم نیستم، اما اینکه چرا در انتقال ارز دچار مشکل هستیم را نهاد مربوطه باید پاسخگو باشد.

پاکزاد تاکید کرد: در صورت تداوم این وضعیت و نرسیدن نهاده های تولید به دست مرغداران حتی باید انتظار رسیدن مرغ به قیمت ۴۰ هزار تومان را هم داشته باشیم که در این شرایط وضعیت تولیدکنندگان و مصرف کننده سیاه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در خصوص مرغ، ۱۴ نهاد و ارگان تصمیم گیری می کنند که در این شرایط جهاد کشاورزی تنها شرایط تولیدکنندگان را تا حدودی درک می کند اما دیگر ارگان ها بدون توجه به شرایط تولید، تصمیم گیری می کنند، پیشنهاد داد؛ دولت می تواند نهاده ها را در اختیار تولیدکننده قرار دهند و از مرغ دار بخواهد که ۴۵ روز بعد مرغ را تحویل بگیرد که در این شرایط ذرت و سویا وارد بازار سیاه نمی شود و تولید رونق می گیرد و به نوعی دولت در قبال مرغ، ذرت و سویا تحویل تولیدکننده می دهد.

دبیر انجمن مرغداران استان اصفهان به قیمت هر کیلو مرغ زنده در اصفهان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو مرغ دوکیلویی زنده به صورت نقد درب مرغداری ها بین ۱۶ تا ۱۶۵۰۰ تومان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مرغ مرغداران توليد نهاده دامی میلیون قطعه جوجه ریزی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود

به‌گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مدد زارع در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بوانات لازمه تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب را تغییر نگرش نسبت به تولید و دخالت دادن زیست بوم‌ها در امر تولید دانست و بیان کرد: این امر تنها با مشارکت مردم به عنوان پیشران تولید محقق می‌شود.

امام جمعه بوانات افزود: اینکه عده‌ای در تهران بنشینند و بخشنامه‌ای الزام‌آور برای کل کشور بنویسند و ابلاغ کنند این فقط رفع تکلیف است و عملاً دردی از دردهای بی‌نهایت تولید را درمان نکرده و نخواهد کرد.

خطیب جمعه بوانات با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان قدرت در هر کشوری اقتصاد و تولید آن کشور است، عنوان کرد: برای محقق شدن شعار سال رهبری باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی امور به مردم واگذار شود، اما بدون توجه به الزامات اصلی این امر و بدون توجه به زیست‌بوم‌ها، تصدی‌گری مرکزی مانع اصلی تولید است و عملاً مردم به عنوان اصلی‌ترین عامل تولید، گرفتار بروکراسی اداری فلج کننده‌ای هستند که انگیزه ورود به امر تولید از آنها سلب شده است.

حجت الاسلام زارع در بخش دیگری از سخنان خود گریزی هم به‌مسائل جاری شهرستان بوانات زد و بیان کرد: یکی از توقعات بحق مردم بوانات از مسؤولان استانی توجه به مطالباتی است که از طریق نمازجمعه به عنوان رابط بین مردم و حاکمیت خواسته‌های آنها را بیان می‌کند و ما منتظر پاسخ مسؤولان استان به مطالبات مردم بوانات هستیم.

وی ادامه داد: وقتی موضوعی دغدغه عامه مردم شد، و خلاء آن در شهرستان محسوس شد برای اینکه این موضوع به عنوان یک نیاز، یک کمبود، یا یک مشکل به اطلاع متولیان امر برسد، تنها راهی که ما به مردم عزیز پیشنهاد می‌کنیم، حفظ آرامش عمومی و بیان آن خواسته از طریق خطبه‌های نمازجمعه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بوانات اظهار داشت: طرح‌های مهم عمرانی خصوصاً مسئله جاده و راه‌آهن، مشکلات مسکن ملی، موضوع مهم آبخیزداری، معضلات فراوان بهداشت و درمان، برخی مدیریت‌های ناکارآمد، از مهمترین مطالبات مطرح شده چند ماه اخیر شهرستان بوانات است که منتظر پاسخ به این مطالبات هستیم.

کد خبر 6089117

دیگر خبرها

  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید