Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پروانیان مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، از تولید فیلترهای سرامیکی در این شرکت خبر داد و اظهار کرد: تولید و مشاوره در زمینه انواع مواد مهندسی پیشرفته یکی از اولویت‌های اصلی این شرکت است که بیشتر تولیدات این شرکت دانش‌بنیان در حوزهصنایع ریخته‌گری، هوافضا، پزشکی و مشعل‌های نیروگاهی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان به عنوان تنها تولیدکننده فیلترهای سرامیکی با دانش‌بومی در کشور است، گفت: فناوری ساخت این محصول همگام با فناوری روز اروپا بوده و بر همین اساس ایران نیز در زمره معدود کشورهای تولیدکننده این محصول قرار گرفته است. هم اکنون این محصول در سه گرید آلومینا، آلومینا سیلیکاتی و سیلیکن کاربایدی با خواص مختلف تولید می‌شود؛ این در حالیست که این محصول قبلا از کشورهای چین و ترکیه وارد می‌شد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ درصد نیاز بازار داخلی را این شرکت دانش‌بنیان تامین‌ می‌کند، افزود: هم‌اکنون با ۵۰ درصد ظرفیت کار تولید را انجام می‌دهیم. در حال حاضر برنامه‌ای برای صادرات را نداریم اما اقداماتی اولیه برای صادرات در حال انجام است.

پروانیان تصریح کرد: فیلترهای سرامیکی به دلیل پایداری حرارتی و شیمیایی بالا و نیز ماهیت تخلخل باز در کلیه کاربردهای انتقال سیالات اعم از فرایندهای فیلتراسیون مذاب فلزات، تصفیه بخارات اسیدی، پالایش آلاینده‌های سیالات صنعتی، پایه کاتالیست، سد شعله‌های نیروگاهی، کاشتنی‌های بدن و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی تأکید کرد: استفاده از این محصول به عنوان فیلتر مذاب در ریخته‌گری قطعات ریختگی، پاکسازی و تصفیه ذوب از آخال‌ها و ذرات اکسیدی و نیز شکست جریان متلاطم و تبدیل آن به جریان آرام و در نتیجه عدم ماسه‌شویی در حین پر شدن قالب را به همراه دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: تا به امروز دستاورد شاخصی از سوی دانشگاه در حوزه رفع نیاز صنعت نداشتیم. عمده ضعف دانشگاه و  صنعت در این است که دانشگاه‌ها هنوز به صورت کاربردی و جدی به نیاز صنعت وارد نشدند، یعنی تحقیقات را باید به گونه‌ای انجام دهند که نیاز داخلی صنعت را تامین کنند.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1076998 برچسب‌ها شرکت های دانش بنیان ارتباط دانشگاه و صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان ارتباط دانشگاه و صنعت شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۲۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان