Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های درمانی و پزشکی، مجتمع سلامت جهاددانشگاهی امسال در دهه مبارک فجر در اردبیل کلنگ‌زنی می‌شود.

مهران اوچی اردبیلی 27 مهرماه در حاشیه بازدید رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از واحد اردبیل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جهاددانشگاهی با راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری در استان اردبیل دانش درمان نازایی را بومی‌سازی کرد و هم اکنون در نظر دارد با احداث و راه‌اندازی مجتمع سلامت دامنه  خدمات پزشکی خود را گسترش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با ایجاد این مجتمع علاوه بر تأمین فضای مناسب و استاندارد برای ارائه خدمات درمان ناباروری، زمینه ورود جهاددانشگاهی به سایر خدمات درمانی و پزشکی فراهم خواهد شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل یادآور شد: در حال حاضر این نهاد با شناسایی پتانسیل‌های استانی، استفاده از ظرفیت‌های بومی و تمرکز بر جنبه‌های کاربردی پژوهش‌های انجام گرفته در راستای پشبرد اهداف مهم استانی گام برمی‌دارد.

اوچی اردبیلی از جذب شش نفر متخصص و خرید تجهیزات درمانی با هزینه کرد بیش از دو میلیارد تومان در سال گذشته و سال‌جاری برای ارتقای فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته بیش از شش هزار نفر در این مرکز پذیرش شده‌اند  و بیش از یک هزار نفر از تسهیلات طرح حمایت مالی از زوجین، بیمه برکت و مساعدتهای اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان بهره‌مند شدند.

وی یادآور شد: در راستای توسعه اجرای طرح‌های پژوهشی علاوه بر تجهیز آزمایشگاه‌های جنین‌شناسی، تشخیص طبی و سیتوژنتیک، آزمایشگاه‌های سلولی ملکولی و کشاورزی نیز در سال‌جاری در جهاددانشگاهی راه‌اندازی شده است.

رئیس جهادانشگاهی استان اردبیل، راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری را طرح کلان ملی از برنامه‌های مهم و تاثیرگذار جهاددانشگاهی استان اردبیل عنوان و اضافه کرد: با هم‌افزایی و بهره‌گیری از دانش فنی پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری در استان تا دهه مبارک فجر راه اندازی خواهد شد.

در این بازدید رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، تلاش‌های واحد استان اردبیل نیز در جمع خبرنگاران حوزه‌های مختلف علمی، درمانی و آموزشی را ارزشمند خواند و افزود: خوشبختانه ظرفیت‌های استان توسط واحد اردبیل به خوبی شناسایی و زیرساخت‌های لازم برای استفاده از آن‌ها فراهم شده است.

جعفر محسنی خاطرنشان کرد: خدمات و روش‌های مورد استفاده در مراکز درمان ناباروری باید مطابق با استاندارد ملی و جهانی و به روز پیش برود که واحد اردبیل در این زمینه با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم موفق عمل کرده است.

وی از آمادگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی برای توسعه همکاری های مشترک خبر داد و یادآور شد: گسترش همکاری های جهاددانشگاهی استان های اردبیل و آذربایجان شرقی می‌تواند ارائه  خدمات درمانی و پزشکی را در اردبیل توسعه و ارتقاء بخشد.

گفتنی است رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از بخش‌های مختلف جهادانشگاهی استان اردبیل از جمله مراکز درمان ناباروری و رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی، آزمایشگاهها، دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و طرح استانی بازنگری طرح جامع گردشگری و دفتر نمایندگ بانک خون بند ناف رویان در استان بازدید و درجریان فعالیت های آن ها قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خدمات درماني جهاد دانشگاهی ناباروري سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی جهاددانشگاهی استان درمان ناباروری استان اردبیل خدمات درمان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است

حجت الاسلام احمد شرفخانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در این چند سال اخیر نسبت به ساخت پروژه های مختلف درمانی اقدامات مختلفی انجام دادیم، افزود: با تلاش دانشمندان و شرکت های دانش بنیان و با حمایت و مشارکت سازمان اوقاف، تولیدات مختلفی در راستای رفع نیاز در عرصه تجهیزات درمانی گام های بلندی برداشتیم و امروز یکی از مهمترین اولویتهای سازمان، توسعه و ارتقاء مراکز درمانی موقوفه و خیریه است اما باید این نکته مهم را عرض کنم.

وی ادامه داد: در رابطه با توسعه و ارتقاء مراکز درمانی موقوفه و خیریه در کشور با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با چالش های جدی مواجه هستیم و متاسفانه بعضی ها با برخوردهای غیر حرفه ای و اقدامات خودسرانه، مانع اقدامات خیرخواهانه در توسعه بهداشت، سلامت و درمان در کشور می شوند و بجای اینکه از تلاش و ظرفیت خیرین و واقفین برای خدمت رسانی درمانی مطلوب به مردم استقبال کنند و تسهیل گر این امور باشند با کمال تاسف باید بگویم مانع امر خیر در امر بهداشت و درمان شده اند که باید مسئولین وزارت بهداشت تدبیر جدی بیاندیشند هرچند تعداد این مسئولین کم هم باشد اما اثر منفی خود را گذاشته وخواهد گذاشت.

شرفخانی اضافه کرد: ۱۰۲۳ کودک بی سرپرست و بد سرپرست در مراکز نگهداری موقوفه به صورت شبانه روزی نگهداری می شوند و ساماندهی موقوفات و مراکز نگهداری ایتام و شروع ساخت مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست از برنامه های راهبردی مرکز امور خیریه سازمان است.

رییس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: هدف از برپایی نمایشگاه دستاوردهای وقف که اخیراً برپا شد نشان دادن دستاوردهای نهاد وقف بر اساس کارکردهای فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و پژوهشی، بهداشت و سلامت و درمان و … برای مردم عزیز علی الخصوص نخبگان و جامعه هدف بود.

وی همچنین تصریح کرد: یکی از اهداف این نمایشگاه نشان دادن دستاوردهای نهاد وقف بر اساس سیاستگذاری و راهبری و مدیریت سازمان اوقاف در توسعه و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف با توجه به کارکردهای وقف و نیات واقفین خیراندیش با مشارکت مردم بوده است. در دوران مدیریت اخیر در سازمان اوقاف، رویکرد سازمان مبنی بر استفاده از ظرفیت نخبگان در ساختار شرکت های دانش بنیان در تخصص های مختلف جهت ارتقاء بهره وری موقوفات بوده است تا از این طریق علاوه بر افزایش بهره وری موقوفات، در توسعه و پیشرفت های اقتصادی و رشد تکنولوژی و رفع نیازهای ضروری جامعه نقش آفرینی موثری داشته باشد.

شرفخانی ادامه داد: در این راستا مرکز نوآوری نوفل لوشاتو راه اندازی شده و همچنین مشارکت با شرکتهای شتابدهنده و دانش بنیان در اولویت های سازمانی قرار گرفت وبر اساس ظرفیت های های وقف از جمله در موضوعات کشاورزی، دامپروری، تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی و ارتقاء درمان و سلامت و تولید محصولات مختلف مورد نیاز با شرکت های دانش بنیان مشارکت کردیم که این روزها شاهد گزارش تولیدات و اقدامات این شرکتها به صورت تولید انبوه در نمایشگاه بودیم و قطعاً افزایش درآمد موقوفات بر اساس این ظرفیتها، در افزایش و گستردگی اجرای نیات واقفین خیراندیش موثر خواهد بود.

وی عنوان کرد: بخشی دیگر از این نمایشگاه به فعالیت های داخلی سازمان مربوط است که یکی از غرفه ها به مرکز امور خیریه اختصاص داشت که بخش اجرای نیت خیرخواهانه واقفین خیراندیش و فعالیت های حوزه خیریه سازمان را تحت پوشش قرار داد. مرکز امور خیریه سازمان نیز همانطور که در عنوان سازمان آمده (سازمان اوقاف و امور خیریه) به امور خیریه قبلاً کمتر پرداخته می شد که در این چند سال اخیر به صورت جدی تر به مقوله امر خیر توجه شده است و رویکرد سازمان توسعه و تقویت فعالیتهای امور خیریه با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم به ویژه تشکلها و شوراهای خیریه بوده است.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: مرکز امور خیریه چهار وظیفه اصلی دارد. شامل مراکز درمانی موقوفه، مراکز نگهداری و دارالایتام موقوفه، بخش تشکل های مردم نهاد و بخش کمک به نیازمندان و افراد آسیب پذیر اعم از ایتام، محرومان و فقرا و آزادی زندانیان، کمک هزینه ازدواج و کمک به دارو درمان بیماران است. همچنین کمکهای عمومی مانند ارسال بسته معیشتی به نیازمندان از سوی این بخش انجام می شود.

حجت الاسلام شرفخانی عنوان کرد: به منظور تولید دانش در حوزه امر خیر و ارتقاء مدیریت تشکلهای مردمی برنامه های مختلفی از جمله همایش خیر ماندگار و نشست های تخصصی برگزار شده و در این راستا بحث ارزیابی و رتبه بندی خیریه ها یکی از موضوعات مهمی است که با مشارکت نهادهای حکمرانی امر خیر و تشکل های مردمی شروع شده است و بر همین اساس در حال تدارک جشنواره ای هستیم که در سال جدید به صورت ملی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093203 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان