Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان عنوان کرد: با تفاهم‌نامه‌هایی که در راستای کارآفرینی مهارت‌بنیان در دستور کار داریم، انجمن‌های علمی را به‌عنوان یکی از بازوهای اجرایی این حوزه درنظر گرفته‌ایم.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا - مجتبی آزادیان؛ از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی بخش مهمی از رسالت آموزش و پرورش استعدادهای فرزندان میهن اسلامی را عهده‌دار است و با توجه به اهمیت رشد و شکوفایی استعدادهای جوان کشور، شناسایی دانش‌آموزان، دانشجویان و دانش‌پژوهان جوان و مستعد، حمایت، تقویت و راهنمایی آنان به‌منظور ارتقای سطح دانش و بروز خلاقیت‌ها و نوآوری‌های آنان تأثیر بسزایی در نیل به اهداف دانشگاه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می‌کند تا تسهیلات و امکانات لازم را برای تشویق جوانان خلاق، کارآفرین و علاقه‌مند به دانش و پژوهش از هر جهت در چارچوب امکانات موجود فراهم کند؛ بنابراین باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با اهدافی مانند شناسایی و جذب دانش‌آموزان، دانشجویان و جوانانی که دارای استعداد سرشار در رشته‌های مختلف علمی باشند، راه‌اندازی شده است.

**بیشتر بخوانید:

مسابقات روباتیک سنندج آبان 99 برگزار می‌شود

راه‌اندازی انجمن‌ علمی در رشته‌های برق، مکانیک و هسته‌ای

«فیلتر غیرقابل تعویض» اتومبیل تولید شد

به همین منظور خبرنگار آنا با فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان درباره اهداف، مأموریت‌ها، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای این باشگاه گفتگو کرده است که مشروح این گفتگو را می‌خوانید.

آنا: خلاصه‌ای از روند راه‌اندازی باشگاه در واحد دانشگاهی زنجان بیان کنید.

اسماعیلی: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان زنجان از سال 1378 فعالیت‌های خود را در سطح استان زنجان و واحدهای استان ازجمله واحد ابهر، هیدج و خدابنده رسماً آغاز کرد. این جانب از اردیبهشت 1399 افتخار خدمتگزاری در این حوزه را داشته‌ام.

آنا: مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد متبوع شما در گذشته و حال حاضر چه بوده است و اثرگذاری فعالیت‌های باشگاه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

اسماعیلی: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان جزء نهادهایی در دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به اهداف راه‌اندازی، اساسنامه و نوع فعالیت‌های آن، مانند نگین درخشانی در حوزه‌های پژوهشی، توانمندسازی و آموزشی می‌درخشد.

اهداف والایی مانند شناسایی، جذب، پرورش، حمایت و هدایت و اعتلای سطح علمی دانش‌آموزان و دانشجویان جوان و بااستعداد کشور که پایه و اساس شکل‌گیری باشگاه پژوهشگران و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی است، ظرفیت بسیار بالایی برای بروز خلاقیت‌ها و نوآوری‌ها در جوانان است و می‌توان انتظار داشت که نتایج بسیار خوبی نیز به‌عنوان برترین دستاوردها در دانشگاه آزاد اسلامی از این مجموعه نشئت گیرد که به لطف خداوند همین‌گونه نیز بوده است.

درخشش اعضای باشگاه در برترین جشنواره‌های کشوری مانند جشنواره خوارزمی، فرهیختگان، موفقیت در مسابقات ملی بتن، سازه‌های ماکارونی و مسابقات مهارتی و ادبی، انتشار مقالات در معتبرترین ژورنال‌های جهانی، حضور فعال در معتبرترین كنفرانس‌های علمی ملی و بین‌المللی، اجرای ده‌ها طرح پژوهشی در راستای رفع چالش‌ها و نیازها در حوزه‌های مختلف علوم و صنعت و بسیاری از افتخارات دیگر که توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به انجام رسیده‌اند، گواه موفقیت سیاست‌ها و فعالیت‌های باشگاه در راستای اعتلا و توسعه کشور هستند.

آنا: مهم‌ترین فعالیت‌های کنونی باشگاه چیست و چه سیاست‌گذاری‌هایی را در پیش گرفته‌اید؟ در راستای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی چه برنامه‌هایی پیش‌رو دارید و دستورکارها چیست؟

اسماعیلی: رویکرد فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از اوایل سال 1398 از تسهیلات‌محور به فعالیت‌محور تغییر رویه داده است. در همین راستا انجمن‌های علمی دانشجویی نیز در دوره جدید زیر نظر باشگاه فعالیت می‌کنند.

یکی از نقش‌های اصلی باشگاه در دوره جدید سازماندهی فعالیت‌های علمی-پژوهشی دانشجویی و تعیین خط‌مشی‌های کلی در این حوزه است که با تدوین آیین‌نامه تشکیل تیم‌های دانشجویی و سازماندهی انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در سال 1398، در این زمینه موفق نیز بوده‌ایم؛ چراکه مهم‌ترین پیشران‌های حرکت‌های علمی-پژوهشی در دانشگاه‌ها خود دانشجویان هستند و زمانی که در گروه‌ها و تیم‌های تعریف‌شده سازماندهی می‌شوند، شاهد شکوفایی استعدادها در جمع‌های همفکر و رشد فزاینده فعالیت‌های سازنده در آنان هستیم.

تشکیل تیم‌های دانشجویی با هدف توانمندسازی و مشارکت در رویدادها، مسابقات و المپیادها

بنابراین تشکیل تیم‌های دانشجویی با هدف توانمندسازی و مشارکت در رویدادها، مسابقات و المپیادها زیر نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه، یکی از سیاست‌های باشگاه پژوهشگران و نخبگان استان زنجان در دوره جدید است.

همچنین رویکرد اصلی باشگاه استان زنجان در سال 99، ارتقای مهارت‌های تجربی و اجرایی اعضای باشگاه و دانشجویان دانشگاه به‌منظور ورود به محیط کار و تسهیل روند در این خصوص است.

تفاهم‌نامه «کارآفرینی مهارت‌بنیان» بین باشگاه پژوهشگران و فنی و حرفه‌ای استان زنجان

در این راستا روز یکشنبه بیستم مهر 99 در جلسه‌ای با حضور محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان درباره تفاهم‌نامه «کارآفرینی مهارت‌بنیان» بین باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای این استان توافق شد.

آنا: چه پیشنهادها و خواسته‌هایی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه برای همکاران ستادی دارید تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد؟

اسماعیلی: ستاد مرکزی باشگاه در رأس هرم این مجموعه، در سیاست‌گذاری‌های کلان و راهبردی باشگاه و نظارت و پیگیری اجرای آنها در کل کشور موفق عمل کرده است و شاهد یک ارتباط مستمر و چابک بین ستاد مرکزی و واحدهای دانشگاهی در استان‌ها در مجموعه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان هستیم.

قطعاً این شبکه مویرگیِ چابک که به جرئت می‌توان گفت در مجموعه‌های دانشگاهی منحصربه‌فرد است، امکان پیاده‌سازی مؤثر طرح‌های مدنظر در سطح کشور را فراهم کرده است. به‌نظر می‌رسد اهتمام ستاد مرکزی در احصای نیازهای منطقه‌ای و استانی واحدهای دانشگاهی در چارچوب اساسنامه باشگاه و اعمال نیازهای کارشناسی‌شده آنها در آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های ستادی می‌تواند فعالیت‌های باشگاه واحدهای دانشگاهی را منطبق بر نیازهای استانی کند.

آنا: در دوره شیوع ویروس کرونا چه عملکردی داشته‌اید و آیا موفق به تولید محصولات ضدکرونا هم شده‌اید؟

اسماعیلی: در ماه‌های اخیر با توجه به شرایط شیوع کووید-19 و با توجه به شرایط خاصی که دانشگاه‌ها در این دوره با آن مواجه شدند، نیاز به ایجاد شور و نشاط علمی و فرهنگی در دانشجویان بیش از پیش احساس می‌شد.

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در این دوره جزء پیشتازان برگزاری برنامه‌های جدید مهندسی‌شده مبتنی‌بر شرایط خاص فعلی بود که برای برگزاری این برنامه‌های منحصربه‌فرد، از طرف ستاد مرکزی از باشگاه استان زنجان تجلیل و قدردانی شد.

بازدید علمی مجازی آنلاین از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه

باشگاه استان زنجان 30 تیر 99 و 17 مرداد 99 سبک جدیدی از برنامه توانمندسازی بازدید علمی مجازی آنلاین و تور مجازی فرهنگی آنلاین را با همکاری اداره کل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی، ساختاردهی، طراحی و اجرا کرد.

برنامه نخست «بازدید علمی مجازی آنلاین از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه» بود که با حضور محمدمهدی جوکار مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در استان زنجان برگزار شد و برنامه دوم «تور مجازی فرهنگی به‌مناسبت عید غدیرخم از حسینیه اعظم زنجان» بود که هر دو برنامه به شکل زنده و آنلاین اجرا و برگزار شدند.

برگزاری نمایشگاه مجازی آنلاین از آثار هنری دانشجویان رشته‌های هنری دانشگاه، برگزاری 9 مسابقه مجازی آفلاین و یا زنده، برگزاری 22 کارگاه آموزشی و سخنرانی‌های علمی- تخصصی مجازی آنلاین از جمله فعالیت‌هایی بودند که از اوایل امسال در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان زنجان برگزار شدند و گزارش‌ها و ویدئوهای مربوط به آنها در وبسایت به آدرس http://pazhoheshbashgah.ir قابل مشاهده هستند.

همچنین با همت و همکاری استادان و دانشجویان واحد زنجان از نیمه دوم اسفند 1398 با ظهور پاندمی کرونا در سطح کشور، به‌عنوان یک رسالت ملی به تولید محلول‌های ضدعفونی آنتی‌سپتیک و ماسک‌های استریل‌شده با اتیلن‌اکساید اقدام شدو در اختیار دانشجویان، کارکنان و استادان قرار گرفت.

آنا: با توجه به قرارگرفتن انجمن‌های علمی زیر نظر باشگاه، بفرمایید از چه تعداد انجمن علمی و در چه زمینه و گروه‌هایی برخوردارید؟ ارزیابی شما از کارکردهای‌شان چیست و آیا برنامه‌ای برای پیشرفت آنها دارید؟

اسماعیلی: به‌نظرم تشکل‌سازی و ساختاردهی به فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، رویکردی بسیار مؤثر و کلیدی در دوره جدید بود. شالوده اصلی دانشگاه‌ها را دانشجویان تشکیل می‌دهند و هر فعالیتی که در دانشگاه طرح‌ریزی شود، قطعاً با حضور پررنگ‌تر و منسجم‌تر دانشجویان به موفقیت دست خواهد یافت.

انجمن‌های علمی، نهادهای شناخته‌شده‌ای در دانشگاه‌ها هستند و برای پویاسازی فعالیت‌های گروهی دانشجویان و استعدادیابی عملی و توانمندسازی آنها که از اهداف باشگاه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان است، چه جایی بهتر از انجمن‌های علمی است؟‌ ما در باشگاه استان زنجان در تفاهم‌نامه‌هایی که در راستای کارآفرینی مهارت‌بنیان در دستورکار داریم، انجمن‌های علمی را به‌عنوان یکی از بازوهای اجرایی در این حوزه درنظر گرفته‌ایم.

فعالیت 13 انجمن علمی در واحد زنجان

همچنین در برگزاری وبینارها و فعالیت‌های توانمندسازی مجازی در ماه‌های اخیر ازجمله برنامه‌های برگزارشده در «دوشنبه‌های وبیناری» باشگاه، انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان نقش مفیدی داشتند. اکنون در واحد زنجان 13 انجمن علمی دانشجویی در حال فعالیت هستند که پیگیر اخذ مجوز برای دو انجمن علمی جدید نیز هستیم.

38 درصد از بار آموزش عالی کشور برعهده دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است. در حوزه شناسایی و حمایت از استعدادهای برتر دانشجویی در این دانشگاه، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان خدمات بسیار ارزنده‌ای را به دانشجویان این دانشگاه ارائه کرده و دستاوردهای بسیار چشمگیری به دست آمده است.

با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان، دانشگاه آزاد اسلامی را  به‌عنوان نخستین گزینه برای تحصیلات دانشگاهی خود انتخاب می‌کنند، به‌نظر می‌رسد ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط دوطرفه بین بنیاد ملی نخبگان کشور و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و برخورداری اعضای باشگاه از تسهیلات مشابه در حال ارائه در بنیاد ملی نخبگان در کشور، بتواند عرصه‌های جدیدی را در رشد و شکوفایی استعدادهای این مرز و بوم در سایه همگام‌سازی فعالیت‌های این دو نهاد پیش روی آینده‌سازان کشور نمایان کند.

راهکاری جز آموزش کارآمد جوانان این مرز و بوم در دانشگاه نسل سوم وجود ندارد

رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان در گام دوم خود رویکردی مبتنی‌بر شتابدهی و حرکت به سمت فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه است. در دانشگاه نسل سوم راهکاری جز آموزش کارآمد جوانان این مرز و بوم وجود ندارد. از این باب آموزش جوانانی متعهد، متخصص و هدفمند برای حرکت به سوی آینده هدف‌گذاری شده در بیانیه گام دوم انقلاب را وظیفه و رسالت خود در مجموعه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان می‌دانیم و این هدف مگر با کاربردی‌کردن علوم، تولید فناوری و پرورش ایده‌ها محقق نخواهد شد.

انتهای پیام/4103/4062/

فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان فرید اسماعیلی رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

منبع: آنا

کلیدواژه: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان محیط کار گنبد سلطانیه علمی پژوهشی مهارت های تجربی مهارت های اجرایی کارآفرینی مهارت بنیان میراث جهانی گنبد سلطانیه جوانان متخصص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان دانشگاه آزاد اسلامی کارآفرینی مهارت بنیان باشگاه استان زنجان فعالیت های باشگاه مجازی آنلاین انجمن های علمی استان زنجان اعضای باشگاه دوره جدید ستاد مرکزی راه اندازی انجمن علمی دانشگاه ها تفاهم نامه علمی دانش برنامه ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مظاهری: روش مواجهه با جوانان، دهن‌کجی و رَمی به بی‌عقلی و بی‌دینی نیست
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • ۲۰ هزار جوان قمی عضو جمعیت هلال‌احمر هستند
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده