Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اهمیت توسعه طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری در کشور و ارتقای شاخص اجرای فعالیت از متوسط هفتصد هزار هکتار به یک میلیون و سیصد هزار هکتار در سال، از رشد متوسط سالانه ۵۴ درصدی سطوح تحت پوشش فعالیت‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری طی دو سال اخیر در مقایسه با متوسط بلندمدت سالانه در چهار دهه گذشته خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالقاسم حسین پور گفت: به مدد تزریق منابع از صندوق توسعه ملی، فعالیت آبخیزداری و آبخوان‌داری در کشور طی سنوات اخیر حرکت رو به رشدی را آغاز و با ایجاد زیرساخت‌های جدید به منظور مهار سالانه ۲ میلیارد و دویست میلیون مترمکعب از بارش‌ها و سیلاب‌ها در سطح کشور، امیدواری را در جامعه آبخیزنشینان، بهره برداران عرصه‌های منابع طبیعی، تولیدکنندگان کشاورزی، روستایی و عشایری بهره مند از این گونه اقدامات زیربنایی افزایش داده است.

این مقام مسئول با تشریح شرایط تغییرات و نوسانات اقلیمی و تشدید وقوع سیلاب‌ها در کشور و تاکید بر ضرورت توسعه اقدامات پیشگیرانه و تاب آور در مدیریت سیل، افزود: سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به عنوان ارگانی تخصصی که در ساختار سازمانی خود «دفتر کنترل سیلاب» دارد، مقوله سیل را مورد توجه قرار داده است و با رویکردی جامع نگر، ضمن کاهش سیل خیزی از منشأ در سطح حوزه‌های آبخیز و به تبع آن کاهش خسارات سیل، بهره برداری بهینه از فرصت سیلاب، با افزایش نفوذ آب به درون زمین، تقویت ذخیره آب در خاک و آبخوان چاه‌ها، چشمه‌ها و قنوات در جهت پایداری آب در چرخه طبیعت، بهبود تولید کشاورزی و احیای عرصه‌های منابع طبیعی، اقدامات مؤثری را به انجام رسانده است.

حسین پور گفت: در همین راستا تا پایان آبان ماه شاهد بهره برداری از طرح‌های آبخیزداری و کنترل سیلاب در ۲۴ حوزه آبخیز در ۱۱ استان سیل خیز کشور در سطح ۷۴۰ هزار هکتار هستیم که عملیات اجرایی آن در شش ماهه نخست سال جاری انجام و قبل از شروع فصل بارش خاتمه یافته و با ظرفیت مهار ۵۷۰ میلیون متر مکعب سیلاب در سال، نقش مؤثری در ایمن سازی مناطق مذکور در برابر مخاطرات سیل‌های احتمالی آتی ایفا می‌نماید.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها، با اشاره به کاهش اعتبارات این بخش در سال جاری و نیاز کشور به توسعه طرح‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری به میزان حداقل ۳ میلیون هکتار در سال، خواستار توجه تصمیم گیران و برنامه ریزان به اینگونه اقدامات زیربنایی و اثربخش در لایحه بودجه سال آتی و برنامه هفتم توسعه کشور شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1077333 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری آبخیزداری و آبخوان داری سازمان جنگل ها کنترل سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان‌غربی ییلاقی است
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب